Justin Bieber keert tien jaar na eerste optreden terug naar SNL en fans zijn trots op zijn reis

Justin Bieber keert tien jaar na eerste optreden terug naar SNL en fans zijn trots op zijn reis
Justin Bieber keert tien jaar na eerste optreden terug naar SNL en fans zijn trots op zijn reis
Anonim

In de afgelopen jaren zijn een handvol beroemdheden onder de loep genomen vanwege verschillende controverses. Of het nu Kevin Hart is die in de problemen komt vanwege homofobe tweets of Ellen Degeneres die wordt bekritiseerd vanwege een zogenaamd giftige werkomgeving, sterren bevinden zich voortdurend in het midden van nieuwe conflicten.

Aan de andere kant zijn er een paar beroemdheden die tijdens hun carrière met tegenslag en kritiek te maken hebben gehad, zoals Justin Bieber. Hoewel veel fans het misschien zijn vergeten, heeft Justin Bieber als jonge ster in de muziekindustrie een enorme hoeveelheid zelf toegebrachte conflicten doorstaan.

Dit omvat gebeurtenissen zoals zijn openbare plassen in 2013, zijn DUI in 2014, een aanvalszaak in 2015 en nog veel meer. Het zou een understatement zijn om te zeggen dat de jaren 2010 een verontrustende tijd waren voor Bieber.

Zijn manager, Scooter Braun, maakte zich destijds grote zorgen, niet om Biebers levensonderhoud, maar om zijn leven. Hij legde uit: "het was een moeilijke tijd… ik dacht dat ik hem zou verliezen. Ik dacht dat hij zou sterven."

Braun ging verder en legde uit dat zijn echte zorgen begonnen toen Bieber 18 bereikte.

"Dat was het engste punt, want hij was een volwassene, hij kon bij me weggaan, ik kon hem niet dwingen om bij me te blijven. Er waren punten waarvan ik niet wist of hij 's morgens was zal er zijn."

Braun legde echter ook uit dat, "dat hij eruit komt een bewijs is van zijn kracht."

Bieber herinnert zich zeker zijn verontrustende tijden als jonge popster, gezien zijn nieuwste nummer 'Lonely'. In het nummer en de muziekvideo vertelt hij over bepaalde momenten in zijn leven waarop hij zich als jong icoon verontrust en alleen voelde.

Gisteren verscheen Bieber als muzikale gast op SNL en gaf een emotionele uitvoering van dit nummer. Toen het optreden begon, is de camera ingezoomd op een foto van Bieber bij SNL uit 2010. Gezien de betekenis van het nummer was dat beeld buitengewoon krachtig om te laten zien hoe ver Bieber is gekomen, een herinnering aan hoeveel hij heeft meegemaakt.

Fans voelden hetzelfde en deelden hun trots op zijn prestaties en ontwikkeling als persoon.

Met een verschrikkelijk jaar als 2020 is het goed om iemand te zien die de afgelopen jaren tegenslagen heeft overwonnen. Ik hoop dat als het jaar ten einde loopt, iedereen een beetje meer op Bieber kan lijken door te leren van hun overtredingen en hun persoonlijke worstelingen en betere, sterkere mensen te worden.

Aanbevolen: