Fans maken zich zorgen als 'Doctor Who'-actrice Tanya vreest drie dagen later nog steeds vermist

Inhoudsopgave:

Fans maken zich zorgen als 'Doctor Who'-actrice Tanya vreest drie dagen later nog steeds vermist
Fans maken zich zorgen als 'Doctor Who'-actrice Tanya vreest drie dagen later nog steeds vermist
Anonim

Actrice Tanya Fear, die speelde in Doctor Who en de film Kick-Ass 2, is op mysterieuze wijze verdwenen uit de omgeving van Los Angeles, en haar vrienden en familie roepen om hulp en vrezen voor het ergste. Ze is vorige week donderdag gezien en haar verdwijning is buitengewoon vreemd, waardoor haar dierbaren bang zijn dat haar iets vreselijks is overkomen.

Tanya is een getalenteerde 31-jarige actrice die niet aangaf dat er iets mis was voorafgaand aan haar plotselinge en zeer verontrustende verdwijning. Ze is voor het laatst gezien bij Trader Joe's op Santa Monica Blvd, maar sinds die tijd is er absoluut geen spoor meer van de ster geweest

Waar is Tanya Fear?

Tanya Fears familie heeft haar een week geleden voor het laatst gezien, en ze hebben de media gebruikt om aan te geven dat ze in die tijd gelukkig leek en dat er geen aanwijzingen waren dat er iets mis was. Haar verdwijning is volkomen onverklaarbaar en talloze pogingen om haar rechtstreeks te bereiken zijn mislukt.

Vrees voor haar veiligheid groeit met het verstrijken van elk uur, en vandaag is het de 4e dag sinds ze officieel bij de politie werd aangegeven als vermist.

Tanya Fear is ergens daarbuiten, en haar dierbaren zijn wanhopig op zoek naar informatie die kan leiden tot haar terugkeer. Ze hebben een Twitter-account opgericht dat zich toelegt op het delen van informatie en haar laatste beschrijving op sociale media verspreidt in een hartverscheurende poging om iedereen aan te spreken die mogelijk kan helpen.

FindTanyaFear wacht actief op een update, terwijl gebeden voor haar veiligheid doorgaan.

Fans vrezen het ergste

Gezien het feit dat haar verdwijning zo plotseling en onverklaarbaar was, vrezen fans dat Tanya Fear schade heeft opgelopen en overspoelen ze sociale media met smeekbeden om hulp en emotionele bezorgdheid.

Opmerkingen zijn onder meer; "sommige mensen hebben haar gezien, blijf bidden;" en "Ik hoop dat je haar snel en veilig vindt", evenals; "Dit is eng, ze heeft geen familie in de VS, alsjeblieft iedereen, bid, help, doorzoek het gebied als je kunt."

Anderen schreven om te zeggen; "het is eng elke keer dat een jonge vrouw er zo af v alt. bidden dat dit allemaal slechts een misverstand is," en "gebeden tot haar dierbaren om de kracht te vinden om positief te blijven en de zoektocht voort te zetten", evenals; "ze zal gevonden worden, ze moet gevonden worden, help iedereen alsjeblieft, ze kan in gevaar zijn, hou alsjeblieft je ogen open."

De hashtag die door haar familie is gemaakt, blijft actief en wordt gebruikt door sommigen die beweren haar in het gebied te hebben gezien, maar geen van de berichten is bevestigd.

De hele situatie is verontrustend, maar alle betrokkenen blijven bidden voor een positieve uitkomst.

Gedachten zijn bij Tanya en haar dierbaren in deze stressvolle tijd.

Aanbevolen: