Dit is wat Piers Morgan heeft gedaan sinds hij stopte met 'Good Morning Britain

Inhoudsopgave:

Dit is wat Piers Morgan heeft gedaan sinds hij stopte met 'Good Morning Britain
Dit is wat Piers Morgan heeft gedaan sinds hij stopte met 'Good Morning Britain
Anonim

Piers Morgan is een man die geen blad voor de mond neemt. Zijn alfa-energie heeft de neiging negen van de tien keer door het dak te schieten, en elk van die keren brengt hij zichzelf in de problemen. Volgens de legende waren Morgan en de hertogin van Sussex, Meghan Markle eens bevriend. Markle en Morgan ontmoetten elkaar in een pub in 2016, toen Markle nog deel uitmaakte van de hoofdcast van Suits.

Bij hun eerste ontmoeting konden Morgan en Markle 'briljant met elkaar opschieten'. Blijkt dat de vergadering niet zo briljant was van Markle's kant, en al snel werd Morgan ghosted. Sindsdien werd hij de geest uit Markle's verleden en viel haar op elk moment aan, met als hoogtepunt een luchtconfrontatie in maart die hem ertoe bracht Good Morning Britain te verlaten. Dit is wat Morgan sindsdien heeft gedaan:

10 Promotie van zijn boek, 'Wake Up'

In oktober 2020 publiceerde Morgan een boek met de titel Wake Up, dat volgens The Guardian 'A fast, onderhoudend read' is. 19, en schreef het boek om het te bewijzen. Slechts enkele weken na zijn vertrek deed Morgans boek het buitengewoon goed in de Amazon-hitlijst, piekte op de tweede positie en bereikte uiteindelijk de nummer één.

9 Adressering Annuleren Cultuur

Hoewel Morgan's boek in 2020 werd uitgebracht, is hij het ermee eens dat een sectie die handelt over cultuur die verouderd is als wijn, wordt geannuleerd, als zijn situatie met Markle iets is. Morgan onthulde door het fragment dat hij een overlevende van de cultuurcultuur was, wiens bazen niet bogen voor de menigte. " Dit bericht uit mijn boek is verouderd als een gekurkte Liebfraumilch." Morgan schreef, vergezeld van zijn gevoelens met een lachemoji.

8 Verdedigt zijn vriend, Sharon Osbourne

Toen Piers Morgan Good Morning Britain verliet en nogal wat opschudding veroorzaakte, was hij niet de enige aan de ontvangende kant van de woede van het publiek. Morgan's vriendin, Sharon Osbourne, had haar eigen problemen bij The Talk, waar ze co-host was. Net als Morgan had Osbourne een verhit gesprek met Sheryl Underwood, waardoor ze uiteindelijk de show verliet.

7 Viert zijn 56ste verjaardag

Op 30 maart werd Morgan 56 en vierde hij zijn verjaardag in lockdown-stijl. Dit was de tweede keer dat Morgan een verjaardag vierde in lockdown. Hij deed dat met wat wijn, een paar flessen bier en een taart met de titel van zijn boek Wake Up. In zijn bijschrift vertelde Morgan hoe opgelucht hij was dat hij zich geen zorgen hoefde te maken over het doen van een ontbijtshow met een kater.

6 Zijn fans waarderen

Morgan heeft in gelijke mate fans en haters. Schijnbaar is er geen tussenweg. Je houdt van hem of je haat hem. Degenen die van hem houden, houden veel van hem, en degenen die hem haten, haten hem even hard. Na zijn vertrek ging Morgan naar Instagram om iedereen aan te spreken die hem een kaart stuurde en schreef: "… Zoveel ongelooflijk vriendelijke en ontroerende brieven en kaarten. Ik zal ze allemaal beantwoorden, maar voor nu, weet dat het heel veel voor me betekent om zoveel steun te hebben."

5 Rouwende prins Phillip

Morgans trouw aan het paleis is geen geheim. Keer op keer is zijn liefde voor de koningin en haar familie gedocumenteerd. Dus toen prins Phillip in april stierf, behoorde Morgan tot degenen die zijn nalatenschap hooghielden. “Een echt geweldige Brit, die zijn leven wijdde aan onbaatzuchtige openbare plichten en een absolute rots in de branding was van toegewijde steun aan Hare Majesteit.” Morgan schreef.

4 Bij de koningin staan

De pandemie kwam met een deel van de moeilijkheid, en niemand, zelfs Hare Majesteit niet, kon ontsnappen aan de nasleep toen ze afscheid nam van een liefde die ze 73 jaar kende. Morgan deelde een hartverscheurende foto van de koningin die alleen zit, helemaal in het zwart gekleed. " Is er een meer hartverscheurende foto van The Queen geweest?" vroeg Morgan.

3 Rondhangen met zijn beroemde vrienden

Hoewel hij aan de verkeerde kant van de boeken van Meghan Markle staat, heeft Morgan wel een andere bekende vriend die hij graag inha alt. De pandemie heeft het moeilijk gemaakt, net als voorheen zou hij de beste foto's hebben, alsof hij ingeklemd zat tussen Jessica Alba, Eva Longoria en Sophia Vergara. In april haalde hij UFC-kampioen Conor McGregor in op een golfbaan en nam één kans voor de gram.

2 Schijnt licht op een held, Jimi

Hoe graag Morgan zijn toespraak ongecensureerd houdt, hij is gerechtvaardigd omdat hij zijn platform soms voorgoed gebruikt. Toen de 20-jarige Folajimi Olubunmi Adewole en zijn vrienden laat op een zaterdagavond in de buurt van London Bridge liepen, reageerden ze op een hulpkreet van een vrouw die leek te verdrinken in de rivier de Theems. Tijdens de reddingsmissie verloor Jimi zijn leven en gebruikte Morgan zijn Instagram om de held te vieren.

1 Wereldoverheersing in kaart brengen

Het zou ongepast zijn om dit niet te beëindigen door Morgan zelf te vertellen wat hij heeft gedaan, toch? Dus voor ons allemaal die zich afvragen wat de volgende zet van Morgan is, behalve dat hij zich overgeeft aan zijn geliefde ontbijt en geniet van goede wijn, zal hij waarschijnlijk worden gevonden om wereldheerschappij te beramen. Dit doet hij terwijl hij op ligstoelen zit met uitzicht op een meer.

Aanbevolen: