Dit is wat Ser'Darius Blain heeft gedaan sinds hij koelkast werd in 'Jumanji

Inhoudsopgave:

Dit is wat Ser'Darius Blain heeft gedaan sinds hij koelkast werd in 'Jumanji
Dit is wat Ser'Darius Blain heeft gedaan sinds hij koelkast werd in 'Jumanji
Anonim

In de zeer succesvolle Jumanji-reboot schittert Ser'Darius Blain als tiener Fridge die bij het betreden van het spel verandert in Kevin Hart's Franklin Finbar.

Nu, hoewel sommige sterren van de franchise echte doorbraaksterren zijn, is Blain niet bepaald een nieuwkomer. In feite is dit een acteur die al meer dan 10 jaar als professionele acteur werkt. Dat gezegd hebbende, zijn werk aan Jumanji heeft er zeker toe bijgedragen dat hij veel meer opv alt.

Sinds hij zijn Jumanji-debuut maakte, lijkt het erop dat Blain geen kans heeft gehad om het rustiger aan te doen. Dit is een acteur die links en rechts rollen heeft geboekt. En hoewel hij het zeker goed doet in films, staat Blain ook open voor verschillende tv-projecten. Het is duidelijk dat hij nu op ieders radar staat.

Sommige fans beschouwen dit als de echte doorbraakrol van Ser'Darius Blain

Je kunt zeggen dat Blain in acteren is gestuit (hoewel het vermeldenswaard is dat zijn moeder dramaleraar was). Hij heeft misschien gestudeerd aan het New York Conservatory for Dramatic Arts (NYCDA), maar hij was in het begin nooit echt van plan om in deze wereld te stappen.

“Acteren en muziek en modellenwerk was nooit mijn doel”, vertelde Blain aan AllHipHop. “Zoals ik al zei, het was altijd de medische industrie. Ik was altijd goed in wetenschap en wiskunde en alles wat onderwijskundig betreft.”

Maar door zijn ex-vriendin moest Blain auditie doen voor een lokale talentenjacht in Florida. Dat leidde tot een beurs aan de NYCDA en slechts een paar jaar nadat hij afstudeerde, boekte hij de iconische rol van Woody in de remake van Footloose uit 2011.

"Ik heb een speelfilm geboekt voordat ik zelfs maar een commercial had geboekt, wat een beetje achterlijk is", vertelde Blain aan Backstage. "Ik ben in april 2010 naar Los Angeles verhuisd en heb in juni Footloose geboekt en ben vanaf daar aan de slag gegaan." Hij heeft sindsdien echt niet meer omgekeken.

Sinds 'Jumanji: Welcome To The Jungle' speelde Ser'Darius Blain in verschillende andere films

Na Footloose boekte Blain verschillende andere filmrollen. Zo speelde hij een minder belangrijk personage in de film Star Trek Into Darkness uit 2013. Vervolgens werd de acteur gecast in de voetbalbiopic When the Game Stands Tall en de door Kristen Stewart geleide Camp X-Ray.

De kleine rollen bleven maar komen. Maar toen hij de Jumanji-reboot boekte, wist Blain dat het een groot probleem was. "Jumanji was levensveranderend voor mij", vertelde de acteur aan Nicki Swift.

“Het heeft me de kans gegeven om mijn gezin te voeden en tegelijkertijd mijn ziel te voeden, met fantastische professionals die precies weten wat ze doen.”

Hij voegde er later aan toe: "Het is een van de grootste triomfen in mijn leven, in mijn carrière."

Sinds het boeken van Jumanji zijn er steeds andere rollen binnengekomen. Om te beginnen speelde hij in het oorlogsdrama The Last Full Measure, met een cast die bestaat uit Sebastian Stan, Samuel L. Jackson, Ed Harris en wijlen Christopher Plummer.

Later werd de acteur gecast in de actietrilogie Fortress, met als kop Bruce Willis, Chad Michael Murray en Peter Metcalfe. Voor Blaine was deelname aan het project een no-brainer.

"Onze geweldige regisseur James Cullen Bressack belde me op een zondagochtend op en zei: "Wil je naar Puerto Rico komen en een film opnemen met Bruce Willis, ik zei natuurlijk!" vertelde hij Culture Fix. "Een legende. Je hoeft het me geen twee keer te vragen."

Tegelijkertijd voegde Blain zich bij de cast van de sportbiopic American Underdog, die het verhaal vertelt van NFL MVP en Hall of Famer Kurt Warner. In de film spelen ook Zachary Levi (als Warner) en Anna Paquin.

Ser'Darius Blain is ook een hele tv-ster geworden

Tussen de films door nam Blain ook enkele tv-rollen op zich (zoals hij vóór Jumanji had gedaan). Om te beginnen werd hij gecast als wetenschapper Galvin Burdette in The CW's reboot van Charmed. "Nou, dit was een geweldige kans om terug te gaan naar mijn wetenschappelijke wortels", vertelde Blain aan TV Insider over zijn rol.

"Ik was een biologie-majoor op de universiteit, en heb dat deel van mijn leven eigenlijk altijd gemist, dus het is best cool om terug te kunnen gaan…"

Later voegde hij zich ook bij de cast van de Fox-dramedy The Big Leap, waarin Scott Foley van Scandal de hoofdrol speelt. "Ik vind het geweldig dat we een kijkje kunnen nemen in de realiteitswereld en hoe dat niveau van manipulatie eruit kan zien als je al deze diametraal tegengestelde persoonlijkheden samenbrengt in hetzelfde soort bad", vertelde Blain aan The Wrap terwijl hij de show promootte.

Hoewel het onduidelijk blijft of er binnenkort nog een Jumanji-film komt, zullen fans blij zijn te weten dat Blain verschillende andere films op komst heeft. Om te beginnen herneemt de acteur zijn rol als Ulysses in het tweede deel van de Fortress-trilogie, Fortress: Sniper's Eye. Bovendien is Blain gehecht aan twee andere aankomende films.

Hij is misschien niet de ster met het hoogste vermogen om uit Jumanji te komen, maar hij verdient zeker de schijnwerpers die hij verdient.

Toch blijft het onduidelijk of Fox The Big Leap voor een tweede seizoen zal verlengen. Het netwerk heeft gezegd dat het zijn beslissing in het late voorjaar kan aankondigen.

Aanbevolen: