Heeft Iggy Azalea ooit een date gehad met Tristan Thompson?

Inhoudsopgave:

Heeft Iggy Azalea ooit een date gehad met Tristan Thompson?
Heeft Iggy Azalea ooit een date gehad met Tristan Thompson?
Anonim

Iggy Azalea is al eerder verwikkeld in een aantal dubieuze controverses en geruchten, maar dit is er niet een waar ze deel van wil uitmaken! Hoewel de rapper groot succes heeft geboekt in de muziekindustrie, vooral als het ging om haar hitsingle 'Fancy', is het duidelijk geworden dat we meer van haar horen vanwege haar schandalen dan haar muziek.

Na haar onderbreking van de muziekscene, die later werd onthuld als tijd weg van de schijnwerpers tijdens haar zwangerschap, is Iggy terug en beter dan ooit, althans dat dachten we! Bij haar terugkeer, dit keer als moeder, wordt Iggy niet gekoppeld aan een aantal beroemdheden, maar deze keer wordt Iggy romantisch verbonden met Tristan Thompson, en ze wil er niets van!

Nadat Tristan en Khloe Kardashian deze zomer officieel een einde maakten aan de dingen na veel van Tristan's valsspelen, werd de NBA-speler snel geassocieerd met een paar vrouwen in de industrie, waaronder Iggy. Dus, hadden de rapper en basketballer een momentje? Laten we erin springen!

Tristan en Khloe noemen het stopt

Fans volgen al een paar jaar de relatie tussen Tristan Thompson en Khloe Kardashian, of het gebrek daaraan. Het duo haalde de krantenkoppen in 2018 toen Tristan werd gespot terwijl hij kuste in de club, natuurlijk met een vrouw die niet Khloe was, en later nodigde hij haar uit in zijn hotel in New York City.

Dit gebeurde allemaal slechts 5 dagen voordat Khloe beviel van hun dochter, True Thompson. Ondanks dat fans er bij Khloe op aandrongen om hem te verlaten, besloot de Keeping Up With The Kardashians-ster hem terug te nemen, maar hij was er snel bij om zijn oude gewoontes weer op te pakken na zijn schandaal met Jordyn Woods.

Het lijkt alsof twee stakingen niet de limiet van Khloe waren, die bij Tristan bleef, voornamelijk omwille van hun gezin, maar in juni 2021 stopte het paar officieel na drie jaar proberen om het te halen werk. Fans waren opgelucht dat Khloe eindelijk tot bezinning kwam en Tristan losliet, die de goede Amerikaanse eigenaar duidelijk minder behandelde dan ze verdiende.

Hoewel de twee niet meer samen zijn, blijven ze vriendschappelijk en betrokken bij elkaars leven voor hun dochter, True. Tristan, die ook kinderen heeft uit een eerdere relatie, is misschien niet de beste vriend, maar de NBA-speler blijft zichzelf bewijzen als vader.

Thompson is een zeer praktische vader, vooral als het op True aankomt, en ondanks dat hij en Khloe het idee bezoeken om meer kinderen te krijgen, is het duidelijk dat ze op dit moment goed zijn met hun kind. Er zijn maanden verstreken sinds hun splitsing, Tristan is romantisch gekoppeld aan een paar grote namen, waaronder Iggy Azalea!

Geruchten beweren dat Iggy Azalea aan het daten is met Tristan

De geruchten over een mogelijke relatie tussen Iggy en Tristan begonnen in augustus 2021 aan de oppervlakte te komen, en met Tristan's track record van vrij snel verder gaan, kwam het niet als een grote verrassing dat hij aan het daten zou zijn. Hoewel het nieuws de fans niet zo schokte, verraste het Iggy Azalea zeker.

Azalea is in het verleden met een aantal spraakmakende celebs uitgegaan, waaronder Nick Young, Playboi Carti, Tyga en Wuavo om er maar een paar te noemen, dus toen haar naam aan Tristan Thompson's fans werd gehecht, geloofden ze het snel. als waar! Nou, dat blijkt niet zo te zijn. De rapper verspilde geen tijd voordat hij de geruchten "nepnieuws" noemde en beweerde dat ze Tristan niet eens eerder had ontmoet.

Iggy ging later naar Twitter om haar gedachten over de beschuldigingen te delen, waarbij ze duidelijk maakte dat ze helemaal niet feitelijk waren. "Heel raar nepnieuws dat de ronde doet over mij daten met een man die ik letterlijk nog nooit een DAG in mijn leven heb ontmoet … Zoals …. Jullie zijn echt zo verveeld?!?!" zei Azalea.

Toen een fan antwoordde met een verwijzing naar de geruchten over Tristan, zei Iggy verder dat ze niet eens weet wie dat is! Hoewel iedereen en hun moeder weten wie Tristan Thompson is, weten we, aangezien zijn duistere manieren al jaren de krantenkoppen halen, niet helemaal zeker of Iggy eerlijk was toen ze beweerde dat ze hem niet kende. Kom op, dat is Mariah Carey's schtick!

Ongeacht of ze hem wel of niet kent, het is duidelijk dat de twee nooit met elkaar zijn uitgegaan, vooral omdat Iggy zich voornamelijk heeft gericht op nieuwe muziek en natuurlijk moeder zijn. In juni vorig jaar bevestigde Iggy dat ze was bevallen van een zoontje. Tijdens de bevalling zei Azalea dat ze er doorheen ging terwijl Playboi Carti, haar baby-papa, videogames aan het spelen was. Met zo'n ervaring is het geen verrassing dat ze op dit moment uit de buurt van mannen blijft.

Aanbevolen: