Heeft Alex Rodriguez een date gehad met Demi Moore?

Inhoudsopgave:

Heeft Alex Rodriguez een date gehad met Demi Moore?
Heeft Alex Rodriguez een date gehad met Demi Moore?
Anonim

Vóór zijn beruchte verbroken verloving met Jennifer Lopez, had Alex Rodriguez al een lange lijst van ex-geliefden op de A-lijst, waaronder Kate Hudson en Madonna(de koningin van de pop zou naar verluidt de splitsing van A-Rod en Hudson hebben veroorzaakt). Er was zelfs een tijd dat de voormalige MLB-speler naar verluidt een relatie had met Striptease-ster, Demi Moore. Dit is wat er echt tussen hen is gebeurd.

Hebben A-Rod en Demi Moore met elkaar gedate?

Volgens New York Post zijn de twee nooit echt met elkaar uitgegaan. In juli 2012 werd de actrice echter gezien met A-Rod en twee anderen aan het dineren. op hetzelfde feest, waardoor haar vriend, Vito Schnabel, haar mogelijk dumpte. Bronnen vertelden Page Six dat Moore destijds de kat meenam toen ze crashte op een exclusief Chanel-feest in Miami's Art Basel. "Het kitten zat tijdens de ma altijd op Demi's schoot… Ze knuffelde en aaide het, "zei een getuige die de kat rond het zwembad van het Soho Beach House zag ronddwalen.

Na het eten verliet de Charlie's Angels-ster de kat en ging naar de afterparty samen met andere beroemde gasten zoals Will Ferrell, Stacy Keibler, Karlie Kloss, Adriana Lima, Pharell Williams en Lenny Kravitz. Spies beweerde ook dat Moore en zijn toenmalige vriend Schnabel behoorlijk ingehouden waren tijdens het evenement. "Vito en Demi wilden niet samen op de foto", aldus de insider. "Ze willen hun relatie zo privé mogelijk houden, en hij is vastbesloten om serieus genomen te worden in de kunstwereld in plaats van bekend te staan als een beroemdheid."

Het was een behoorlijk wilde nacht voor Moore, die naar verluidt met Keibler naar een pop-upclub ging, na de afterparty."Ze zaten met vijf vrienden en waren samen aan het dansen", zegt een bron. "Ze kregen tequila-shots aangeboden, maar Demi weigerde en zei 'geen shots', terwijl Stacy en haar vrienden ze blij terugdeinzen. Ze vertrokken rond 3 uur 's nachts en verbazingwekkend genoeg zeiden ze dat ze naar een andere club wilden gaan." De twee verbleven naar verluidt in Rodriguez's Miami Beach Mansion. Keibler is een goede vriend van A-Rod's "vriendin", Torrie Wilson.

Wie is A-Rod nu aan het daten?

In januari 2022 werd A-Rod gespot met zijn geruchten nieuwe vriendin, Kathryne Padgett, 25. De 46-jarige is een paar keer met haar gespot in het openbaar. De voormalige professionele honkbalspeler moet de relatie nog bevestigen, maar nieuwszenders hebben Padgett al gestalkt. Ze is blijkbaar een voedingsdeskundige die momenteel werkt als voedingsdirecteur bij Doyle Sports Performance in Georgia. Padgett, oorspronkelijk afkomstig uit Dallas, Texas, studeerde in 2019 af aan de Universiteit van St. Thomas en woont momenteel in Beaumont, Texas, volgens haar Facebook.

Naast het werken aan haar licentie als diëtist-voedingsdeskundige, is Padgett ook een amateur-bodybuilder die in de NPC Branch Warren Classic (2021) van Texas met bodybuilding op nationaal niveau begon. Daar deed ze mee in het Bikini-niveau en werd zevende in de klasse-C-categorie. Ze won ook een titel in de categorie 'Wellness' klasse B, evenals de klasse True Novice voor dezelfde categorie. Ze is ook behoorlijk atletisch, want ze heeft gevoetbald voor het vrouwenvoetb alteam van de Universiteit van St. Thomas. In 2018 ontving ze de Champions of Character Award voor haar optreden. Geen wonder dat A-Rod belangstelling voor haar had.

Wie is de huidige vriend van Demi Moore?

In maart 2022 werd bevestigd dat Moore momenteel een relatie heeft met de restaurateur van New York City, Daniel Humm. "Demi ontmoette Daniel via wederzijdse vrienden en het klikte meteen", vertelt een bron aan Us Weekly. "Hij is erg charmant, houdt van de fijnere dingen in het leven en is extreem gecultiveerd, plus ze delen hetzelfde duivelse gevoel voor humor en hetzelfde gevoel voor avontuur." De Zwitserse chef-kok verdiende ook zijn eerste Michelin-ster op 24-jarige leeftijd. Hij is nu eigenaar van meerdere restaurants in NYC en is mede-oprichter van de in New York gevestigde non-profitorganisatie Rethink Food - een organisatie die streeft naar "een rechtvaardiger duurzaam voedselsysteem."

De twee lijken er voor de lange termijn in te zitten. Toch stond Moore aan de zijde van Bruce Willis tijdens zijn recente diagnose van afasie. "Aan de geweldige supporters van Bruce, als familie wilden we delen dat onze geliefde Bruce gezondheidsproblemen heeft gehad en onlangs is gediagnosticeerd met afasie, wat een impact heeft op zijn cognitieve vermogens", schreef de actrice op Instagram.

"Als gevolg hiervan en met veel aandacht stapt Bruce weg van de carrière die zoveel voor hem heeft betekend", vervolgde ze. "Dit is echt een uitdagende tijd voor onze familie en we waarderen jullie voortdurende liefde, medeleven en steun zo. We gaan hier doorheen als een sterke familie-eenheid en wilden zijn fans erbij halen omdat we weten hoeveel hij betekent. voor jou, zoals je voor hem doet."

Aanbevolen: