Hoeveel is’13 Reasons Why’-acteur Miles Heizer waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is’13 Reasons Why’-acteur Miles Heizer waard?
Hoeveel is’13 Reasons Why’-acteur Miles Heizer waard?
Anonim

Miles Heizer heeft grote successen geboekt als acteur, vooral als het gaat om zijn rol in de populaire Netflix-serie 13 Reasons Why. De acteur speelde de rol van Alex Standall en is sindsdien in ieders gedachten geweest!

Voorafgaand aan zijn baanbrekende rol, begon Heizer in 2005 met acteren toen hij op CSI: Miami verscheen. Het duurde niet lang voordat hij steeds meer optredens op het scherm kreeg, waaronder Bones, ER, Parenthood en Love, Simon, om er maar een paar te noemen. Hoewel hij in het verleden succes heeft gehad, is zijn tijd in de serie, waarin hij samen met Dylan Minnette verscheen, wat hem echt tot landelijke bekendheid heeft doen stijgen.

In 2020 nam Heizer officieel afscheid van Alex Standall, toen de serie eindigde. Nou, fans blijven hem volgen op sociale media, bewonderen zijn relatie, zijn hondjes en vragen zich natuurlijk af wat zijn volgende zet zal zijn.

Hoeveel is Miles Heizer waard?

Miles Heizer is zeker een naam waar je al eerder van hebt gehoord, vooral als je een fan bent van de populaire Netflix-serie, 13 Reasons Why. De acteur nam de rol van Alex Standall op zich, een rol die hij gedurende alle vier de seizoenen van de show droeg. Hoewel het een enorm succes was, kwam er vorig jaar een ongelukkig einde aan de serie.

Terwijl fans en natuurlijk de cast en crew gefrustreerd waren om afscheid te nemen van hun personages op het scherm, was het duidelijk dat de show zijn einde had bereikt, en aangezien het nog steeds goed ging, was het het beste om af te sluiten dingen op terwijl ze nog goed gingen. Deze rol was Heizers grootste tot nu toe, maar acteren is niets nieuws voor Miles.

De ster was voor het eerst vanuit Kentucky naar Los Angeles verhuisd toen hij nog maar 10 jaar oud was als een manier om zijn acteermogelijkheden uit te breiden. Dit bracht hem op shows zoals CSI: Miami, Bones en Parenthood. Gelukkig voor Miles heeft zijn ervaring in de entertainmentindustrie hem in staat gesteld een nettowaarde van $ 3 miljoen te verzamelen, wat naar verwachting in de nabije toekomst alleen maar zal stijgen.

Miles is al bijna 2 jaar aan het daten met Connor Jessup

Met de hoeveelheid succes die Miles behaalde met de Netflix-show, is het alleen maar passend dat fans beginnen te informeren naar zijn persoonlijke leven. Terwijl hij sommige dingen op een laag pitje houdt, is Heizer heel open over zijn liefdesleven. De acteur is nu bijna 2 jaar aan het daten met Connor Jessup en fans kunnen geen genoeg krijgen van hun ontluikende romance.

Het duo had hun relatie vorig jaar op Valentijnsdag bevestigd in een schattige post op Connor's Instagram. "Ik ben laat, maar ik hou van je, je bent goed, je maakt me beter", schreef het bijschrift. Gelukkig hebben de twee veel gemeen, aangezien Connor ook acteur is! Jessup is verschenen in een aantal rollen op het scherm, waaronder zijn tijd in American Crime en Falling Skies.

Wat volgt er voor de acteur?

Miles die de rol van Alex Standall op zich neemt, blijft zijn grootste tot nu toe, maar het lijkt erop dat hij niet veel in de rij heeft staan. 13 Redenen Waarom staat als zijn meest recente acteerkrediet, zonder aankomende projecten in de toekomst, maar hij neemt waarschijnlijk deze tijd om opnieuw op te laden.

Met het succes van de show, en zijn vele anderen, waaronder Parenthood, als gastjurylid bij RuPaul's Drag Race en zijn optreden in The Stanford Prison Experience, Rials & Ties en Nerve, is het duidelijk dat Miles in geen haast om nog iets aan zijn cv toe te voegen, en we nemen het hem niet kwalijk!

Aanbevolen: