Is Miles Teller's 'The Offer' het bekijken waard?

Inhoudsopgave:

Is Miles Teller's 'The Offer' het bekijken waard?
Is Miles Teller's 'The Offer' het bekijken waard?
Anonim

Paramount+ is een van de vele streamingdiensten die gelijke tred willen houden met Netflix, en dat doen ze door kwaliteitsintentie van verschillende netwerken te brengen en tegelijkertijd sterke, originele inhoud te creëren. De streamingdienst heeft geweldige reboots, evenals populaire realityshow-aanbiedingen. Zelfs hun originele projecten maken furore.

Eén zo'n origineel project is niemand minder dan The Offer, dat onlangs in première ging op het platform. Het richt zich op een van de meest legendarische films aller tijden, en het heeft een briljante cast die bijna alles in goud kan veranderen.

Er was veel hype rond de miniserie, maar is het echt gelukt om aan de hoge verwachtingen te voldoen? Laten we horen van degenen die de tijd hebben genomen om het te bekijken en te zien of het een project is dat de moeite waard is om te bekijken op Paramount+.

Miles Tellers' 'The Offer' is zojuist gedropt

The Godfather is een van de meest legendarische werken in de filmgeschiedenis en de achtergrond van de film is door de jaren heen ontleed. The Offer uit 2022 is een biografisch drama over de film die tot leven komt.

Met Miles Teller, Juno Temple en meer in de hoofdrol, waren fans enthousiast om te zien wat deze miniserie op tafel zou brengen. Gezien het onderwerp dat het aanpakte, was er een aanzienlijke hoeveelheid buzz rond het project. We hebben het tenslotte over The Godfather.

Het aanbod is net gelanceerd, en critici en het gewone publiek hebben hun mening behoorlijk uitgesproken.

Critici houden er niet van

Tot nu toe zijn critici niet al te aardig geweest voor The Offer. Op Rotten Tomatoes heeft het project momenteel een magere 44% met critici, wat duidelijk aantoont dat de meerderheid van de professionals niet zo onder de indruk zijn van wat ze zagen.

Peter Travers van ABC News gaf het project een goede recensie en merkte op dat het iets fascinerends was om naar te kijken.

"Zelfs als het ontspoord door feiten over de maffia en het maken van films, is deze gebrekkige maar fascinerende serie over de creatie van The Godfather, een blijvende filmklassieker, zelfs na 50 jaar nog steeds een aanbod dat geen enkele filmfan kan doen weigeren, "schreef hij.

Aan de andere kant van dat spectrum genoot Rohan Naahar van de Indian Express lang niet zo veel van het project.

"Het aanbod had zeker geen Coppolas-zegen, en ik hoop dat dit niet de reden was achter zijn problematische weergave, hij wordt niet getoond als een angstige New Hollywood-artiest, maar als een komische hansworst", schreef Naahar.

Over het geheel genomen is 41% niet geweldig, en we kunnen ons niet voorstellen dat dit het soort kritische reactie was waar Paramount Plus op hoopte toen ze het project goedkeurden.

De mening van de critici is slechts één stukje van de puzzel, en we hebben een volledig beeld nodig om te bepalen of het aanbod je tijd echt waard is.

Is het het kijken waard?

Met een schokkende publieksscore van 91% op Rotten Tomatoes, lijkt het erop dat het gewone publiek van het project hield. Dit is een enorm verschil met de score van de critici, wat maar weer laat zien hoe subjectief film- en televisieprojecten zijn.

Als onderdeel van hun positieve recensie benadrukte een publiekslid het verschil tussen de mening van de critici en die van henzelf, en moedigde anderen zelfs aan om gewoon van het project te genieten voor wat het is.

"Het probleem met critici is dat naar hen luisteren net zoiets kan zijn als luisteren naar diëtisten bij een dessertbuffet. Ze vertellen je hoe slecht al die rommel is als je echt gewoon wilt genieten van wat er voor je ligt, zelfs als het een guilty pleasure is. Doe jezelf een plezier. Stem ze af en neem de cannoli. Bekijk The Offer. Het is misschien geen filmklassieker zoals The Godfather, maar het is een rijke, toegeeflijke traktatie. En het wordt met elke aflevering lekkerder, " schreven ze.

Natuurlijk was niet iedereen helemaal onder de indruk van wat ze zagen.

"De Wikipedia-pagina op The Godfather biedt meer inzicht (en entertainment) over het onderwerp dan de eerste drie afleveringen van deze serie. De afbeeldingen van Evans, Coppola en Pacino zijn grappige karikaturen, maar afgezien van een paar korte scriptdiscussies tussen de Coppola- en Puzo-personages is er geen spoor van het kunstenaarschap dat van The Godfather een klassieke film maakt. En in verbluffend contrast met het onderwerp, bevat deze serie enkele van de saaiste gangsterscènes ooit gefilmd, "verklaarde een andere gebruiker.

Dus, is The Offer het bekijken waard? De algehele gemiddelde score is 67,5%, wat niet geweldig is, maar het geeft zeker aan dat er hier iets te beleven v alt.

Aanbevolen: