Twitter reageert op Taylor Swift plagerige samenwerking met Phoebe Bridgers op 'Red

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op Taylor Swift plagerige samenwerking met Phoebe Bridgers op 'Red
Twitter reageert op Taylor Swift plagerige samenwerking met Phoebe Bridgers op 'Red
Anonim

De zangeres ontcijferde de cryptische aanwijzingen over haar nieuwste Taylor's Version-album

Swifties zijn klaar: Taylor Swift heeft de 30-nummers tracklist voor haar aankomende Taylor's Version-album bevestigd.

De in Tennessee geboren singer-songwriter zal Red next opnieuw uitbrengen, haar vierde studioalbum dat voor het eerst werd gepubliceerd in 2012.

In een video die gisteren (5 augustus) werd gepost, hintte Swift op een aantal zeer speciale samenwerkingen op Red via 'casually wrede' anagrammen.

De zangeres staat bekend om het uitdagen van haar fans met hints en geheime betekenissen. Later bevestigde ze dat ze met Phoebe Bridgers en Ed Sheeran heeft gewerkt aan haar nieuwe album.

Taylor Swift en Phoebe Bridgers gaan duetten op 'Nothing New'

De zangeres bracht eerder dit jaar al Fearless (Taylor's Version) uit, de eerste van zes albums die ze van plan is opnieuw op te nemen na het geschil over het eigendom van de meesters van haar eerste zes studioalbums.

Red is officieel de volgende en ziet songwriter Phoebe Bridgers verschijnen op het niet-uitgebrachte nummer, Nothing New.

"Taylor Swift ft. Phoebe Bridgers, een droom die uitkomt voor de verdrietige mensen", schreef een fan op Twitter na het uitwerken van de aanwijzingen die Swift had achtergelaten.

"Taylor Swift en Phoebe Bridgers bundelen hun krachten om ons de trieste herfstmeisjes te geven die we verdienen, klinkt goed", twitterde een andere fan.

Aangezien Swift centraal stond in haar meerdere samenwerkingen met andere artiesten, zijn sommige fans bang dat Bridgers niet genoeg ruimte zal krijgen om te schitteren op het nieuwe nummer.

"HAIM rent om Phoebe Bridgers te waarschuwen dat Taylor haar misschien maar een paar woorden geeft om op de achtergrond te zingen", luidt een andere tweet.

"Phoebe Bridgers die Taylor Swift het hele nummer vanaf de achterkant van de stand zag zingen", was een andere opmerking.

'Red (Taylor's Version)' bevat zoveel nummers die je nog niet hebt gehoord

Red (Taylor's Version) zal in totaal 30 nummers bevatten, waaronder negen nummers "uit de kluis".

"From the Vault"-nummers zijn degenen die nooit op de definitieve plaat zijn gekomen. Swift brengt ze nu uit samen met het album waar ze deel van zouden uitmaken.

In april bracht de zangeres Mr. Perfectly Fine uit, schijnbaar over haar relatie met Joe Jonas. Het nummer was oorspronkelijk bedoeld om op de tracklist van Fearless te staan, maar werd later geschrapt.

"Ik kan niet wachten om onze hoogste verwachtingen af te stoffen en deze herinneringen samen opnieuw te beleven", zei Swift over haar aanstaande plaat in een tweet die vandaag (6 augustus) werd gepost.

“We gaan ook een heleboel nieuwe maken, aangezien Red (Taylor's Version) zoveel nummers bevat die je nog niet hebt gehoord. Tot die tijd tel ik af en zie ik het allemaal in mijn hoofd. In brandend rood, voegde de zanger eraan toe.

Red (Taylor's Version) wordt uitgebracht op 19 november 2021

Aanbevolen: