Een kijkje in de relatie van Sarah Hyland met haar broer

Inhoudsopgave:

Een kijkje in de relatie van Sarah Hyland met haar broer
Een kijkje in de relatie van Sarah Hyland met haar broer
Anonim

Sarah Hyland's broer, Ian Hyland, is vier jaar jonger dan zijn zus en is veel minder bekend in de entertainmentwereld, maar hij heeft een enorme rol gespeeld in Sarah's leven. Voor degenen die Sarah volgen op sociale media, ze hebben misschien gezien dat Ian enkele jaren geleden Sarah een van zijn nieren gaf om haar leven te redden.

Fans vragen zich misschien een beetje af over hun charmante relatie en hoe hecht de twee werkelijk zijn. Hun ouders hadden maar twee kinderen, dus Sarah en Ian zijn elkaars enige broers en zussen. De twee groeiden op met ouders die acteurs waren, dus natuurlijk trokken ze allebei naar hetzelfde werkveld. Het duo deelt ook een liefde voor honden en een passie voor het ondersteunen van vrouwen.

6 Sarah Hyland en haar broer groeiden op met acteren

Net als zijn oudere zus Sarah groeide Ian Hyland op met acteren. Zijn eerste grote rol was in de Adam Sandler-film uit 2004, Spanglish, waarin Ian de rol van Georgie speelde. Hij verscheen ook in afleveringen van verschillende tv-shows, waaronder Weeds en 30 Rock. Hij studeerde in 2017 af aan de Chapman University in Orange County en natuurlijk woonde zijn zus de ceremonie bij. Hij studeerde af aan het Dodge College of Film and Media Arts. Ian had recentelijk een rol in een korte film genaamd 20 Red Balloons, die in 2020 werd uitgebracht.

5 Sarah Hyland en haar broer delen een liefde voor honden

Ian en zijn zus Sarah delen allebei een liefde voor honden, volgens hun Instagram-feeds. Sarah brengt veel tijd thuis door met haar en de honden van haar verloofde, Boo en Carl. Ian is duidelijk smoorverliefd op zijn eigen hond, Barkley, een M altipoo die vroeger van Sarah was. Ian vindt het ook heerlijk om een oom te zijn voor Boo en Carl en zijn vriendin is blijkbaar een kattenliefhebber en heeft zelf twee katten die ze met hem deelt. Wells, de verloofde van Sarah, heeft een Instagram-account voor zijn hond Carl, de bloedhond, met een video waarin hij met Ian speelt, met het bijschrift: "Ik hou van mijn oom."

4 Sarah Hyland en haar broer houden veel van elkaar

Zoals blijkt uit hun berichten over elkaar door de jaren heen op Instagram, hebben Sarah en Ian een wederzijdse liefde en respect voor elkaar die niet alle broers en zussen hebben. Voor Sarah's verjaardag in 2017 plaatste Ian een foto van hen twee als kinderen op zijn Instagram-pagina, met een bijschrift dat luidde: "toen Sarah en ik kinderen waren, hadden we altijd ruzie - een leeftijdsverschil van 4 jaar is een grote een als je een kind bent. Mijn moeder zei altijd dat we hechter zouden zijn als we ouder waren, en ik wist niet zeker of ik haar geloofde.' Hij ging verder met te zeggen: "Ik wil alleen maar zeggen hoe trots ik ben op de ongelooflijke vrouw die ze is geworden. Ze is slim. Ze is waanzinnig getalenteerd. Ze is enorm onafhankelijk. Ik ben blij dat moeder gelijk had en ik ben blij dat wees je broer." Zo verdomd lief!

3 Sarah Hyland's broer schonk zijn nier aan haar

Op 19 september 2019 plaatste Sarah een eerbetoon aan haar broer op Instagram en zei dat hij twee jaar voor die dag zijn nier aan haar had gedoneerd om haar leven te redden. Sarah werd geboren met een aandoening die nierdysplasie wordt genoemd, wat betekent dat haar nieren zich niet helemaal goed vormden in de baarmoeder. Ze kreeg jaren eerder een nier van haar vader, maar helaas stootte haar lichaam deze af. Dus Sarah's broer Ian, kwam binnen en redde haar leven door haar zijn nier te geven. Ian plaatste ook een eerbetoon aan Sarah op de 2-jarige nierverjaardag, zeggende: "Ik ben zo blij dat je je dromen leeft en zo'n ongelooflijk jaar en leven voor je hebt. Je maakt me zo trots om je broer te zijn. Ik hou van jij, zus!"

2 Sarah Hyland en haar broer vechten samen voor vrouwen

In januari 2018 werd Sarah gevraagd om te spreken op de Women's March in Los Angeles. Haar broer was zo vriendelijk om naar de mars te komen om haar en alle vrouwen te steunen. Hij nam een foto met haar tijdens de mars, waarbij de twee bijpassende "Times Up"-t-shirts droegen en borden omhooghielden met motiverende citaten. Ian's bord zei: "we moeten altijd partij kiezen. Neutraliteit helpt de onderdrukker, nooit het slachtoffer." Sarah verklaarde in haar Instagram-bericht van die dag dat "om solidair te zijn en te spreken over eenheid met mijn felle zussen en ondersteunende broers de wereld voor mij betekende."

1 Sarah Hyland en haar broer feesten samen

Hoewel ze allebei volwassen zijn, feesten ze nog steeds samen en komen ze samen op vakanties wanneer ze kunnen. Ian is door de jaren heen te zien geweest op foto's van Sarah's Thanksgiving-diners en Halloween-feesten. Ze poseerden zelfs voor foto's samen met hun belangrijke anderen op Sarah's laatste Halloween-feest. Ian's vriendin schreef bij een reeks foto's van die avond: "Het is altijd een magische tijd onder het dak van Hyladams." Het is leuk om te zien hoe de twee het leuk vinden om samen plezier te hebben.

Aanbevolen: