De echte reden waarom Dwayne Johnson doodsbang was om vader te worden

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Dwayne Johnson doodsbang was om vader te worden
De echte reden waarom Dwayne Johnson doodsbang was om vader te worden
Anonim

Dat klopt, zelfs de meest geliefde man in Hollywood heeft zijn eigen onzekerheden achter de schermen. Zoals we zullen beseffen, was het vaderschap een hele opgave voor Dwayne Johnson, vooral gezien alles wat zijn leven op dat moment omringt.

Bovendien had hij een andere opvoedingsstijl, zijn vader Rocky Johnson ging meestal over hun relatie met harde liefde. Zoals DJ samen met Fatherly onthulde, nam hij die benadering absoluut niet met zijn dochters.

"Ik doe mijn best. Ik zal er echt alles aan doen om een glimlach op de gezichten van mijn baby's te toveren. Die unieke leeftijd van 12 tot 15 maanden, 2 jaar, alles is een wonder, en je kunt Pikachu maken kom tot leven. Het is prachtige magie waar ik echt, echt van hou. Ik ben net een groot kind."

Hoewel hij de zaken tegenwoordig onder controle heeft, was dat niet altijd het geval. We zullen kijken naar zijn omstandigheden toen zijn eerste werd geboren, Simone, toen hij 29 was. Daarnaast zullen we ook kijken naar hoe het leven er tegenwoordig uitziet, aangezien hij een nauwe relatie onderhoudt met alle drie zijn meisjes.

Hij was nog steeds de wereld aan het uitzoeken

Hij had Simon naast zijn ex-vrouw Dany Garcia. Dwayne gaf toe dat hij nog niet 100% zeker was van zijn capaciteiten als vader. In feite probeerde hij nog steeds zijn groove en plaats in de wereld te vinden, wat de stress van dit alles moet hebben vergroot.

"We hadden Simone toen ik 29 was. Ik vloog door de zetel van mijn broek. Alle vaders die er zijn, weten het, en veel moeders die er zijn - als je in de twintig bent, jij Ik probeer er nog steeds achter te komen wie je bent en wat je plaats in de wereld is. Ik was zo opgewonden om vader te zijn, maar tegelijkertijd doodsbang."

DJ zou verder verklaren dat het hebben van zijn vader als het enige referentiepunt niet echt een hulp was, aangezien hun relatie er een was die gevuld was met harde liefde, "mijn eigen referenties waren destijds mijn eigen vader, en hij voedde me op met harde liefde."

Alsof dat nog niet allemaal stressvol genoeg was, maakte DJ ook een grote verandering door in zijn professionele carrière, waarbij hij de wereld van het professionele worstelen aan de top achterliet en overstapte naar het acteerleven.

Overgang van zijn persoonlijke carrière

Het was een moeilijke tijd, want DJ maakte de sprong uit het worstelen, en laten we zeggen dat de rollen in het begin niet op hem afkwamen - vooral opmerkelijke rollen. Hij worstelde om opgemerkt te worden en alsof dat nog niet moeilijk genoeg was, wilde Hollywood dat hij zich aan de normen aanpaste, wat betekende dat hij moest afvallen en zijn professionele worstelleven in het verleden moest stoppen. Kortom, hij werd gevraagd om een nieuwe persoon te worden…

Onderweg had DJ er genoeg van en liet hij zijn team los na 'Tandenfee'. Voorheen was het echter een strijd in alle aspecten van het leven.

"Ik maakte een overgang naar Hollywood en probeerde de beste echtgenoot en beste vader te zijn die ik zou kunnen zijn als een kersverse vader. Nu ik in de veertig ben, heb ik een klein beetje van het leven geleefd. Ik hoop dat ik een beetje wijzer ben. Het stelt me in staat om een grotere vader te zijn."

Hij werd niet alleen een geweldige vader, maar de rollen begonnen ook binnen te stromen toen hij een nieuw team om zich heen creëerde en zichzelf kon zijn.

Onderweg een geweldige ouder worden

Hij is een man met veel talenten, maar volgens zijn woorden bij People is hij er het meest trots op vader te zijn.

"Ik realiseerde me dat vader zijn de beste baan is die ik ooit heb gehad en de beste baan die ik ooit zal hebben", zegt de acteur. "Ik heb altijd een geweldige vader willen zijn. Ik heb Simone altijd dingen willen geven dat ik voelde dat ik het nooit kreeg.”

Hij is niet alleen geëvolueerd tot een geweldige ouder, maar het belangrijkste van alles is dat hij het vertrouwen van zijn dochter heeft verdiend, wat een grote deal is.

Er was een tijd dat ik zei: 'Doe me een plezier: ik wil dat je me vertelt wat je het leukst vindt aan onze relatie, en ze zei:' Nou, dat ik je vertrouw. '”

“En voor een 13-jarig meisje om dat tegen haar vader te zeggen, gezien waar ik op 13-jarige leeftijd was, de instabiliteit die ik had. Ze zei: 'Nou, dat ik je vertrouw en dat we een heel speciale band hebben', dat ontroerde me."

Op zijn zachtst gezegd een bewonderenswaardige relatie.

Aanbevolen: