Kravitz vs Momoa: van mode tot acteren, wie doet het beter?

Inhoudsopgave:

Kravitz vs Momoa: van mode tot acteren, wie doet het beter?
Kravitz vs Momoa: van mode tot acteren, wie doet het beter?
Anonim

Lenny Kravitz en Jason Momoa delen veel overeenkomsten. Het zijn allebei charismatische, multiraciale, levensgrote persoonlijkheden die niet moeilijk zijn voor de ogen. Het paar is toevallig ook verbonden via familie en deelt niet alleen een dochter (stiefdochter in het geval van Momoa) maar ook een voormalige echtgenoot. Beide mannen zijn al geruime tijd de lievelingen van beroemdheden, maar bezitten ook het soort relaxte houding en sympathie dat hen miljoenen bewonderende fans heeft opgeleverd.

Met Jason Momoa in Hollywood en Kravitz binnen de muziekwereld vertegenwoordigt het duo een niveau van "Hollywood wild kind" gecombineerd met onmiskenbare charme. Maar wie van het paar brengt het allemaal op de best mogelijke manier samen? Van hun muzikale karbonades tot hun rolkeuze, hier is een lijst van de beroemde vaders die laten zien wie het beter doet.

8 Lenny is een multi-instrumentalist

Lenny Kravitz is een man met vele talenten, en het bespelen van talloze muziekinstrumenten is maar één van die talenten. De Grammy-bekroonde artiest schrijft en produceert al meer dan 30 jaar hits, terwijl hij ook elk instrument op elk nummer bespeelt. Beginnend met bonzen op potten en pannen voordat hij afstudeerde op de drums, werd Kravitz al vroeg bedreven met zowat alle reguliere instrumenten. Of je nu drums, gitaar, bas of zelfs piano neerlegt, de "Always On The Run" zanger is thuis met elk instrument.

7 Jason kan zijn mannetje staan

Jason Momoa's mana lijkt te zijn doordrenkt met de geest van Rock. Het is dus niet verwonderlijk om tussendoor de "See"-ster te zien lopen op een Les Paul. Momoa speelt niet alleen gitaar, maar is er ook een verzamelaar van. Een component bas- en drumspeler, Momoa heeft ook Piano toegevoegd aan de lijst met instrumenten die hij wil veroveren. Een liefhebber van metal en blues, de rockgeest van Jason is springlevend.

6 Kal Drogo, Baba Voss, Aquaman…

Momoa barstte voor het eerst op het kleine scherm op de kortstondige Baywatch Hawaii. Sinds zijn debuut is de inwoner van Iowa in verschillende populaire tv-shows en moves geweest. De ster van 'Sweet Girl', die niet meteen mainstream succes vond, zou groot worden in de wereld van Westeros als Kal Drogo op de grote hit, Game of Thrones . Om niet te worden overtroffen door zijn eerdere werk, zou Momoa zijn lijst met iconische rollen uitbreiden door de rol van Aquaman in de DCEU te plaatsen die Aquaman zou gaan op om meer dan een miljard dollar te verdienen, Momoa een superster te maken en praten met vissen cool te maken. Maar Momoa heeft zijn supersterrendom er niet van weerhouden om meer veelzijdige rollen te ontdekken, zoals een gastrol op SNL en zijn recente vertolking van een rouwende weduwe en vader in Sweet Girl.

5 Lenny is naar het zilveren scherm getrokken

In de muziekwereld is Kravitz een volleerd reus. Omdat hij zichzelf buiten zijn comfortzone wilde testen, heeft de "Let Love Rule"-zanger af en toe gedobbeld in de wereld van de cinema. Het publiek kreeg voor het eerst een glimp van Kravitz op het grote scherm in Zoolander met een kleine cameo, maar het was pas in zijn rol in The Hunger Games als Cinna waar bioscoopbezoekers Kravitz konden zien schitteren. Lenny verscheen in een handvol projecten sindsdien (zelfs te zien in een aflevering van The Simpsons), en blijft het land van de film verkennen, kijkend waar zijn creatieve vleugels hem de volgende keer zouden kunnen brengen.

4 Lenny is al jaren toegewijd aan fitness

Een goed lichaam vereist toewijding aan een gezonde levensstijl en een toewijding aan lichaamsbeweging. Lenny is altijd een voorstander geweest van gezond eten (zelfs het adopteren van een plantaardig dieet) en voor zichzelf zorgen. Een combinatie van cardio, krachttraining en meer cardio helpt de singer-songwriter in een gekoelde vorm te houden. Zelfs op de rijpe leeftijd van 56 jaar is Kravitz gescheurd en mager. De "Fly Away"-zanger bouwt een buitengymnastiek in zijn huis in de Bahama's en blijft zijn lichaam vormgeven zonder de verwoestingen van vadertijd te zien.

3 Super Hero Bod

Of je nu de leider bent van een stam van krijgers of een lid van de Justice League, je moet in topconditie zijn. Momoa is altijd fysiek actief geweest; Jason is een fervent surfer en liefhebber van vrij klimmen en heeft door de jaren heen een trimframe onderhouden. Hoewel de ster van “Aquaman” heeft toegegeven dat hij geen fan is van sporten, heeft hij zijn trainingsregime opgevoerd sinds hij de rol van Conan kreeg.in 2011. Door de combinatie van krachttraining, vechtsporten en het eerder genoemde vrij klimmen ziet de ster eruit als een berg Hawaïaanse spieren.

2 Jason trouwde met zijn droommeisje

Momoa is in verschillende interviews geciteerd en zei dat hij met zijn 'droommeisje' trouwde. inderdaad, een gelukkige man, want het meisje in kwestie is toevallig Lisa Bonet Tijdens zijn jeugd zag Momoa vaak zijn toekomstige bruid op tv, terwijl hij de beminnelijke maar gebrekkige portretteerdeDenise Huxtable op de Cosby Show . Jason heeft een beroemd verhaal verteld van toen hij 8 was en zei tegen zijn moeder: "Mama, die wil ik", over zijn verlangen naar Bonet. Het lijkt erop dat het slechts een kwestie van tijd was.

1 Zo deed Lenny

Lenny en Lisa, we zijn niet lang na hun eerste ontmoeting in het midden van de jaren 80 getrouwd. Het paar deelde instant chemie en verspilde geen tijd met het verwelkomen van hun eerste kind, Zoe, in de wereld in 1988. Het jonge, dynamische stel veroverde Hollywood stormenderhand, schijnbaar een perfecte, complementaire match voor één een andere.

De koppeling was echter niet de bedoeling en het paar beëindigde hun huwelijk na slechts 6 jaar.

Aanbevolen: