Zendaya geroosterd voor 'lelijke' rode loper-outfit bij Women In Film Awards

Zendaya geroosterd voor 'lelijke' rode loper-outfit bij Women In Film Awards
Zendaya geroosterd voor 'lelijke' rode loper-outfit bij Women In Film Awards
Anonim

Zendaya is momenteel een van de grootste namen in het jonge Hollywood. De multi-getalenteerde ster heeft haar veelzijdige acteertalent bewezen met rollen in HBO's Euphoria, de MCU's Spider-Man-films en Denis Villeneuve's aankomende epos, Dune.

Ze is ook het gezicht van meerdere prominente mode- en beautymerken, van Lancôme tot Valentino, en heeft zichzelf gevestigd als een stijlicoon, dat schijnbaar in staat is om elk ensemble voor elkaar te krijgen. Echter, toen Zendaya gisteravond op de rode loper liep voorafgaand aan de Women In Film Awards in Los Angeles, werd ze door veel fans beschuldigd van het maken van haar eerste grote modeblunder in de recente herinnering.

De voormalige Disney Channel-actrice zag er cool en zelfverzekerd uit in haar frisse Loewe-jurk, maar fans wisten niet zeker of zelfs Zendaya's kenmerkende houding en aanwezigheid de grijze bodycon-jurk met een lange metalen plaat zou kunnen maken op de voorkant zien er goed uit. Een Twitter-gebruiker ondertitelde de foto's, "herinner je de keer dat ik zei dat ze er in alles goed uitzag … misschien loog ik", terwijl een ander redeneerde: "we kunnen toegeven dat de zendaya-jurk lelijk is, het is oké dat haar gezicht nog steeds heet is".

Nog een andere persoon schreef: "Ik hou van zendaya, maar het enige goede aan deze hele look is haar make-up … het gouden deel van de jurk heeft een vreemde vorm en het flatteert haar figuur helemaal niet". En een fan ging zelfs zo ver dat hij een foto animeerde van de ster die poseerde buiten het evenement, bewerkend in een drumstick die tegen de metalen plaat van de jurk sloeg en een daverend gongeffect. Ze ondertitelden de tweet, "Musical queen."

Zendaya ontving de Crystal Award tijdens de ceremonie voor haar betrokkenheid bij de 2020 Netflix-film Malcolm & Marie van Euphoria-regisseur Sam Levinson. Ze kreeg de onderscheiding overhandigd door haar co-ster, John David Washington, die haar introduceerde als 'een buitengewoon getalenteerde actrice en producer'. Terwijl ze op het podium stond, deelde de 24-jarige haar wens om haar bekendheid te gebruiken om meer kansen voor anderen te creëren, en verklaarde: "Als je de deur opent, is het onze taak om hem open te zetten en ervoor te zorgen dat anderen met je mee naar binnen kunnen komen. Ze kreeg eerder lof van fans omdat ze ervoor zorgde dat crewleden van Malcolm & Marie aandelen kregen in de winst van de film en wordt verder geprezen omdat ze een positief rolmodel is voor zwarte en gemengde vrouwen in de acteerindustrie.

Hoewel fans niet al te blij lijken met Zendaya's nieuwste rode loper-optreden, is de consensus dat niemands perfecte en controversiële stijlkeuzes zo nu en dan zullen gebeuren. Voor iemand met een indrukwekkende staat van dienst als de Spider-Man-actrice, zal het hoogstwaarschijnlijk een zeldzame uitzondering op de regel blijken te zijn.

Aanbevolen: