Zendaya's grootste modemomenten op de rode loper

Inhoudsopgave:

Zendaya's grootste modemomenten op de rode loper
Zendaya's grootste modemomenten op de rode loper
Anonim

Zendaya is niet alleen een getalenteerde actrice en zangeres, ze is ook een favoriet op de rode loper geworden en een van de meest verwachte 'wat gaat ze dragen'-beroemdheden. Zendaya ligt de laatste tijd veel op de rode loper. Ze schittert samen met haar goede vriend Timothée Chalamet in Dune, onlangs uitgebracht in theaters en HBO Max, en daarom heeft ze meerdere rode loper-optredens gemaakt om de film te promoten. Bij elke première van de film koos Zendaya een jurk die in het thema was van Dune's futuristische intergalactische gedempte tonen. Ze droeg trekkende blikken van Rick Owens, Loewe, Balmain en Vivienne Westwood. De Euphoria-actrice zal binnenkort in de pers en op de rode loper optreden voor de derde Spider-man-film, Spiderman-: No Way Home, in december.

Internet-uitdrukkingen als "de opdracht begrijpen" en "ze mist nooit" zijn in feite uitgevonden voor Zendaya. Ze werkt al lang samen met stylist Law Roach en bedenkt aangepaste couture-modemomenten die het internet zoemen. We vieren Zendaya's beste rode loperhits en blikken terug op haar meest memorabele modemomenten.

10 Zendaya bij de Critics' Choice Awards 2020

Zendaya was meer dan alleen mooi in het roze toen ze de Critics' Choice Awards 2020 bijwoonde. Ze was HEET in roze. Zendaya droeg een felroze top en rok ontworpen door Tom Ford. Volgens Law Roach werd dit rode loper-moment 'Warrior Woman' genoemd. Haar topje was een moderne versie van een gepantserde borstplaat in middeleeuwse stijl. De voorgevormde asymmetrische top was het perfecte statement-stuk dat paste bij haar casual rok tot op de grond.

9 Zendaya op de 2019 Emmy's

Het internet riep Zendaya's 2019 Emmy's look uit tot "Poisin Ivy Chic", een knipoog naar de kenmerkende smaragdgroene kleding en vurige golvende rode lokken van het stripfiguur. Zendaya droeg een op maat gemaakte korsetjurk van Vera Wang waar ze presentatrice was bij de prijsuitreiking. (Euphoria kwam niet in aanmerking voor nominaties in 2019.) Haar rode haar was gestyled in een opzij vallende golf, die doet denken aan oude Hollywood-glamour.

8 Zendaya bij de première van 'Spider-Man: Far From Home'

Haar personage Michelle "MJ" Jones mag dan geen Spidey-pak dragen, maar Zendaya heeft zeker haar eigen mode-draai gegeven aan Spidermans kenmerkende kostuum. Zendaya plaatste op haar Instagram dat deze look haar eigen versie was van het klassieke rood-zwarte Spidey-pak, en ze maakte er zeker een modieus moment van. De jurk zonder rug van Armani Privé was een adembenemende look, waardoor fans zich afvragen hoe ze haar volgende look gaat overtreffen wanneer Spider-Man: No Way Home in december in première gaat.

7 Zendaya bij de première van 'Dune' in Parijs

De crop top slaat weer toe. Zendaya stopte bij de Dune-première in Parijs met een ander huidontblotend ensemble. In plaats van een traditionele jurk droeg ze een crop-top met lange mouwen en een rok tot de grond… een rok tot de grond afgewerkt met veren. Haar bijpassende gebreide kastanjebruine set is ontworpen door Alaïa, uit hun collectie voorjaar 2022.

6 Zendaya bij de 2021 BET Awards

Zendaya's jurk die dit jaar tijdens de BET Awards wordt onthuld, is precies wat haar een van de meest verwachte sterren op de rode loper maakt. Ze zorgt ervoor dat haar uiterlijk origineel, trendy en een gesprek begint. Zelfs als ze een jurk draagt van meer dan tien jaar oud en een jurk die is gezien bij een andere adembenemende beroemdheid. Zendaya bracht een eerbetoon aan Beyoncé door dezelfde jurk te dragen die Queen Bey in 2003 zelf droeg. De gerecyclede look is afkomstig van Versace. Zendaya is een vrouw die andere vrouwen steunt en graag hulde brengt aan haar vrouwelijke iconen.

5 Zendaya op het 2019 Met Gala

Als iemand sprookjes werkelijkheid kan maken, dan is het Zendaya wel. Ze stal de rode loper van het Met Gala 2019 toen ze verkleed als een echte Disney-prinses aankwam. Zendaya veranderde in een moderne Assepoester in een op maat gemaakte jurk van Tommy Hilfiger. Haar Assepoester-transformatie zou niet compleet zijn zonder haar feeënmoeder. Law Roach kwam binnen als haar "Fairy Godbrutha" voor de nacht.

4 Zendaya bij de Oscars van 2021

Zendaya was dit jaar presentatrice bij de Oscar Awards en ze verscheen zelf op de rode loper, verkleed als een prijs. Gekleed in een op maat gemaakte Maison Valentino-jurk en voorzien van Bulgari-sieraden, was Zendaya een van de best geklede van de avond. En hoewel haar veelgeprezen film Malcolm and Marie geen nominatie kreeg, was ze duidelijk een rode loper winnaar.

3 Zendaya bij de Emmy's van 2020

Technisch gezien was er geen rode loper bij de Emmy Awards 2020 vanwege Covid-19, waardoor de awardshow dat jaar virtueel was. Maar alleen omdat Zendaya in haar woonkamer poseerde, en niet op een rode loper, wil nog niet zeggen dat ze niet een van de meest memorabele looks van de avond heeft geserveerd. Zendaya veranderde in een op maat gemaakte Giorgio Armani Privi-jurk tijdens haar genomineerde categorie voor Beste Actrice in een dramaserie. Ze nam de Emmy-prijs mee naar huis, terwijl ze nog steeds thuis was, waardoor ze de jongste vrouwelijke actrice in haar categorie was die won.

2 Zendaya bij de 2018 GQ Men of the Year Awards

Het ging misschien allemaal om de mannen die avond, maar alle ogen waren op Zendaya gericht tijdens haar rode loper-moment. Ze verscheen in een koninklijke paarse en felgele Ralph & Russo-jurk, met zowel satijnen als kralenversieringen. En volgens haar Instagram-berichten had ze alle reden om die avond 'zichzelf te voelen'. Zendaya sloot een haar- en make-upteam af en deed haar eigen make-up en haar voor de nacht. (Is er iets wat ze niet kan?)

1 Zendaya bij de première van 'The Greatest Showman' in Australië

Zendaya veranderde in een echte vlinder op de rode loper voor de première van The Greatest Showman. De Moschino-jurk bezorgde haar een natuurlijk couture-moment dat de meeste sterren waarschijnlijk niet zouden kunnen neerzetten. Of ze zich nu verkleedt als vlinders, Disney-prinsessen of Beyoncé-looks nabootst, het is veilig om te zeggen dat Zendaya in de toekomst nog meer memorabele rode-loper-momenten heeft.

Aanbevolen: