De cast van 'New Amsterdam' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'New Amsterdam' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'New Amsterdam' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

New Amsterdam is een ongelooflijk medisch drama, gebaseerd op het boek Twelve Patienten: Life and Death in Bellevue Hospital dat is geschreven door Erik Manheimer. Het wordt waarschijnlijk een leuke show voor alle Grey's Anatomy fans die er zijn. Deze show is niet alleen boeiend vanwege het geweldige plot, maar ook vanwege de zeer getalenteerde cast die het mogelijk maakt.

Alle geweldige acteurs die verantwoordelijk zijn voor het succes van de show hebben aan andere projecten gewerkt en hebben hun fortuin opgebouwd met hun talent en harde werk. Laten we eens kijken hoeveel deze acteurs momenteel waard zijn.

10 Sendhil Ramamurthy - $500, 000

Sendhil Ramamurthy speelde een terugkerend personage in de show, Dr. Akash Panthaki. Hij was de vriend van Dr. Helen Sharpe, hoofd Oncologie, en voormalig adjunct-medisch directeur. Hij verscheen op verschillende afleveringen van het eerste seizoen. Hij heeft momenteel een vermogen van $ 500 duizend. Gedurende zijn carrière heeft hij veel in het theater gewerkt, en hij verscheen ook in de film In the Beginning, de tv-serie Ultimate Force, en speelde in Orient Express.

9 Tyler Labine - $2 miljoen

Tyler Labine portretteert Dr. Iggy Frome in Nieuw Amsterdam. Frome is een van de hoofdpersonen, het hoofd van de psychiatrie in het medisch centrum en een zeer gerespecteerde professional. Tyler is momenteel $ 2 miljoen waard, en dit vermogen is het resultaat van zijn ongelooflijke carrière. Enkele van zijn belangrijkste banen waren in de tv-programma's Breaker High, Invasion en Reaper, en de film Tucker & Dale vs. Evil. Ook had hij de hoofdrol van Scotty in de series Dead Last en ABC-serie That Was Then.

8 Michelle Forbes - $3 miljoen

Michelle Forbes voegde zich in seizoen 4 bij de cast als Dr. Veronica Fuentes, en haar karakter werd beschreven als "een kalme, evenwichtige en onverschrokken fixer die wordt ingeschakeld om het falende ziekenhuis te 'reconstrueren'", en van plan is om " veeg het onhandige bord schoon."

Michelle is een zeer ervaren, getalenteerde actrice die aan veel geweldige projecten heeft gewerkt, zoals Orphan Black, The Hunger Games: Mockingjay - Part 2, Confessions of an American Girl, Dandelion, enz. Ze is momenteel $ 3 miljoen waard.

7 Ryan Eggold - $5 miljoen

Max Goodwin, de hoofdrolspeler van de show, arriveerde in Nieuw Amsterdam Medisch Centrum als de nieuwe medisch directeur en nam het op zich om de manier waarop het ziekenhuis werkte drastisch te veranderen, het efficiënter te maken en meer mensen te helpen. Dat zorgde natuurlijk voor spanning bij een deel van het team, maar Max zette door. De man achter zo'n interessant personage is Ryan Eggold, een acteur met een vermogen van $ 5 miljoen. Naast New Amsterdam was hij ook te zien in shows als Brothers & Sisters, Veronica Mars, the Young and the Restless en nog veel meer.

6 Janet Montgomery - $5 miljoen

Janet Montgomery, de geweldige actrice die Dr. Lauren Bloom speelt, is $ 5 miljoen waard. Ondanks dat ze een geweldige professional is, heeft Dr. Bloom een moeilijk geheim, namelijk haar middelenmisbruik. Dat begint uiteindelijk haar werk te beïnvloeden, en ze zoekt hulp om wat genezing te krijgen van het trauma dat haar verslaving in de eerste plaats veroorzaakte.

Janet Montgomery's talent komt duidelijk naar voren in haar vertolking, en dat, in combinatie met hard werken, hielp haar haar vermogen op te bouwen. Ze verscheen in de show Entourage, werkte aan horrorfilms zoals The Hills Run Red, Wrong Turn 3: Left for Dead en Dead Cert, en speelde een gastrol in vele shows zoals Skins, Merlin en meer.

5 Ron Rifkin - $6 miljoen

Peter Fulton, of Dean Fulton, werd gespeeld door Ron Rifkin, en hij is de man die verantwoordelijk is voor het brengen van Max Goodwin naar het Medisch Centrum. Hij was decaan van een groot aantal ziekenhuizen, waaronder Nieuw Amsterdam, en hij wist dat het Centrum, om te overleven, iemand met frisse ideeën nodig had. Helaas, omdat zijn focus lag op het beschermen van de patiënten en niet noodzakelijkerwijs het genereren van winst, werd hij ontslagen. Ron Rifkin verliet de show in 2019 en is nu $ 6 miljoen waard. Hij heeft gewerkt aan projecten zoals Alias, Brothers & Sisters en L. A. Confidential.

4 Daniel Dae Kim - $ 10 miljoen

Daniel Dae Kim speelde Cassian Shin, een traumachirurg in het Nieuw Amsterdam Medisch Centrum die zijn eerste optreden maakte aan het einde van het tweede seizoen van de show. Daniel is een fantastische artiest die momenteel een nettowaarde van $ 10 miljoen bezit, en hij heeft aan veel geweldige films gewerkt, zoals Spider-Man 2, Love of the Game en Hulk, en is ook verschenen in iconische shows, namelijk CSI: Crime Scene Investigationâ ?‹â?‹â?‹, Seinfeld, ER, NYPD Blue, onder anderen.

3 Gina Gershon - $10 miljoen

Jeanie Bloom was "een razende alcoholist gedurende het grootste deel van de jeugd van haar dochter", lees de karakterbeschrijving. "Ze zou gemeen worden en dan ziek, terwijl Lauren de rommel moest opruimen. Dit gebeurde al op 7-jarige leeftijd, wat de eerste keer was dat Lauren dronken werd. Ze dronk de helft van Jeanie's martini in de hoop dat het haar nuchter zou houden. Dat deed het niet."

Gina Gershon had een terugkerende rol in Nieuw Amsterdam als Jeanie Bloom, de gecompliceerde moeder van Dr. Lauren Bloom. Dit was slechts een van de talloze ongelooflijke rollen die ze speelde die resulteerde in haar vermogen van $ 10 miljoen. Ze verscheen in Brooklyn Nine-Nine, Life on Mars, Melrose Place en Dreamland, om er maar een paar te noemen.

2 Anupam Kher - $ 70 miljoen

Bovenaan de lijst staat de man die hoofd Neurologie speelt in het New Amsterdam Medical Center, Dr. Vijay Kapoor: niemand minder dan Anupam Kher. De acteur heeft momenteel een verbluffend vermogen van $ 70 miljoen, dat hij niet alleen heeft opgebouwd door zijn werk in blockbusters zoals Silver Livings Playbook en vele Bollywood-projecten, hij is ook een zeer ervaren regisseur en was de voorzitter van de Censor Board en National School of Drama in Indië. Afgezien van zijn acteercarrière, is een andere bezigheid die hij heeft zijn baan als motiverende spreker.

Aanbevolen: