Waarom Miley Cyrus zo'n moeilijke relatie heeft met haar moeder

Inhoudsopgave:

Waarom Miley Cyrus zo'n moeilijke relatie heeft met haar moeder
Waarom Miley Cyrus zo'n moeilijke relatie heeft met haar moeder
Anonim

Miley Cyrus staat al op zeer jonge leeftijd in de schijnwerpers. De ster is de dochter van Achy Breaky Heart-zanger Billy Ray Cyrus en actrice Leticia Jean Finley, ook wel bekend als Tish. Nadat ze uit de schaduw van haar succesvolle vaders muziekcarrière kwam, zou Miley de wereld stormenderhand veroveren toen ze haar rol als Hannah Montana bemachtigde. Uiteindelijk zou ze opgroeien en uit de Disney-vorm breken die haar vijf jaar lang naar de top zag rijden en veranderen in de edgy, leuke jonge vrouw die ze nu is. Vanwege haar enorme succes vragen sommige mensen zich af: heeft Miley Cyrus het hoogste vermogen van alle Disney Channel-sterren?

The Wrecking Ball-zangeres bracht de eerste jaren van haar leven door op een boerderij in Franklin, Tennessee, met haar broer Braison, zus Noah en halfbroers en -zussen Brandi en Trace, die Billy Ray adopteerde kort nadat hij en Tis is getrouwd. Omdat Miley's ouders een artistieke ziel hebben, had de jonge ster vanaf het begin de roots van een entertainer. Miley lachte van jongs af aan altijd, dus haar familie noemde haar Smiley. Al als jong kind stal ze de schijnwerpers op de camera terwijl haar vader werd geïnterviewd. Tish herkende het talent van haar dochter en werd lange tijd haar manager. Nu willen fans weten: wat is er gebeurd tussen Miley en Tish en waarom hebben ze zo'n gecompliceerde relatie?

Tish Cyrus verwaarloosde Miley's welzijn als haar manager

Miley begon in 2006 met Disney te werken, op slechts 11 jaar oud, toen de meeste kinderen van haar leeftijd gelukkig fietsten en na schooltijd met vrienden rondhingen. De jonge legende had een zeer vroege start in haar carrière. Ze bracht dagen door op de set van Hannah Montana en probeerde haar normale leven en het leven van Miley Stewart in evenwicht te brengen. De zanger moest optreden voor camera's, en eigenlijk was de hele Miley Cyrus / Miley Stewart-situatie altijd heel erg rommelig, zelfs in het begin sinds Disney de naam van het personage veranderde in Miley. Ze bezaten eigenlijk haar naam, wat een echte jackpot was voor Disney sinds Miley's vader, Billy Ray Cyrus, al een grote ster was.

Hoewel Tish uitstekend werk heeft geleverd als Miley's manager, is het geen geheim dat de meeste van haar beslissingen de carrière van haar dochter ten goede kwamen in plaats van haar welzijn. Terugkijkend op de situatie sprak Miley hierover in een interview met Elle: "Mijn moeder begon te begrijpen hoeveel mensen misbruik maken van een kind, dus huurde ze slimme mensen in om me op die manier te beschermen. Ik ben blij dat toen ik jonger, mensen beschermden me en brachten me in een positie waarin ik nu mijn muziek kan beheersen."

Miley Cyrus had te maken met onrealistische schoonheidsnormen

Als Disney-ster moest Miley Cyrus altijd perfect zijn. Om deze reden hield Disney nauwlettend in de gaten hoe Miley zich kleedde en wat ze zei of deed. Hannah zong over Nobody's Perfect, maar Disney denkt dat niet van hun sterren. Ze moeten gewoon perfect zijn, en na het jaar dat ze Hannah Montana had gespeeld, zei de actrice dat deze rol problemen met het lichaamsbeeld veroorzaakte. Helaas lijkt het erop dat Miley's moeder haar niet kon helpen om in deze moeilijke tijden een gezondere relatie met haar lichaam te hebben. De show zorgde voor zoveel conflicten in het Cyrus-huishouden dat Billy Ray een hekel had aan Hannah Montana.

Miley opende over haar worstelingen in een interview met Marie Claire: "Vanaf mijn elfde was het: 'Je bent een popster! Dat betekent dat je blond moet zijn, en je moet lang haar, en je moet een strak glitterend ding aantrekken.' Ondertussen ben ik dit fragiele kleine meisje dat een 16-jarige speelt met een pruik en een hoop make-up. Het was net Peuters en Tiara's."

Miley's groeifase werd sterk beïnvloed door het feit dat ze constant deze camera-ready popster moest zijn. De zanger onthulde: "Er is mij zo lang verteld wat een meisje zou moeten zijn door in die show te zijn. Ik moest eruit zien als iemand die ik niet was, wat waarschijnlijk wat lichaamsdysmorfie veroorzaakte omdat ik elke keer knap was gemaakt. zo lang, en toen ik niet bij die show was, dacht ik: wie ben ik in godsnaam?"

Miley Cyrus' moeder, Tish, noemde haar een' Bratty Millennial'

De pop-superster liet haar moeder Tish gefrustreerd achter nadat ze betrapt was op haar telefoon tijdens een familievakantie in 2019. Miley legde de situatie uit op haar Instagram-verhaal en onthulde dat Tish het "walgelijk" vond toen de toen 26-jarige old miste "een prachtige zonsondergang" om in plaats daarvan binnen "serving content" te blijven. De Slide Away-zangeres merkte de ironie van haar post op en was het ermee eens dat ze eruitzag als 'een brutale millennial'. Desalniettemin waren fans het niet eens met Tish en merkten op dat Miley meestal veel tijd buiten doorbrengt, en ze heeft de Instagram-feed om het te bewijzen. Als bewijs hiervan waren Miley en haar zus Brandi aan het wandelen en kajakken met Tish die poseerde voor meerdere foto's in nationale parken in het zuidwesten. Tish is misschien niet blij met de prioriteiten van haar beroemde dochter op sociale media.

Aanbevolen: