Waarom Kandi Burruss zo'n moeilijke relatie heeft met haar moeder

Inhoudsopgave:

Waarom Kandi Burruss zo'n moeilijke relatie heeft met haar moeder
Waarom Kandi Burruss zo'n moeilijke relatie heeft met haar moeder
Anonim

Sinds actrice en Grammy-bekroonde muzikant Kandi Buruss zich in seizoen 2 bij de cast van Real Housewives of Atlanta voegde, zijn Bravo-fans gefascineerd door haar catastrofale en door drama gevoede relatie met haar moeder Joyce Joyce, A. K. A. Mama Joyce. Fans hebben gezien dat Mama Joyce zich bij verschillende gelegenheden met Kandi's leven bemoeide, vooral als het gaat om haar relaties met mannen, en degene die het ergste heeft gekregen, is Burruss' echtgenoot Todd Tucker.

Kandi Buruss is sinds 2014 getrouwd met Todd Tucker, of seizoen 7 van RHOA, en volgens meerdere bronnen en een paar afleveringen van de show kunnen Tucker en Mama Joyce niet met elkaar overweg. De gespannen relatie houdt Kandi jarenlang midden in het drama en fans speculeren dat hun relatie gespannen is. Hoewel Kandi Burruss probeert een compromis te sluiten en een balans te vinden tussen haar liefdesleven en haar familie, is haar relatie met Mama Joyce nooit gemakkelijk geweest.

6 Kandi Buruss en Mama Joyce waren een tijdje niet met elkaar in gesprek

Toen Kandi Burruss in seizoen 2 bij de show kwam, had ze een relatie met Ashley "A. J." Jewel, en naar verluidt was hij geen fan van de constante bemoeienis van Mama Joyce met hun relatie. Het stel verloofde zich in januari 2009, maar tragisch genoeg stierf Jewel in oktober 2009 nadat hij meerdere hoofdletsels had opgelopen tijdens een gevecht. Naar verluidt was Mama Joyce in die tijd het emotionele steunsysteem van Kandi.

Helaas zouden deze liefde en steun in 2014 onder druk komen te staan, nadat Kandi trouwde met Todd Tucker, een voormalige lijnproducent voor RHOA. Hoewel de specifieke reden voor de gevolgen niet is bekendgemaakt, gebeurde het rond dezelfde tijd dat Tucker en Burruss trouwden.

5 Todd Tucker en Mama Joyce vechten de hele tijd

Terwijl Mama Joyce en Kandi Burruss het contact in 2016 hervatten, vooral vanwege de geboorte van het eerste kind van Tucker en Burruss, kunnen Tucker en Mama Joyce, heel beroemd, nog steeds niet met elkaar overweg. Mama Joyce lijkt te geloven dat Tucker een beetje een goudzoeker is, aangezien Kandi behoorlijk rijk in hun huwelijk kwam, terwijl Tucker een stevige middenklasse was (lijnproducenten worden goed betaald, maar het zijn zelden miljonairs). Sinds hun huwelijk in 2014 heeft Tucker zijn zakelijke belangen nagestreefd om te bewijzen dat Mama Joyce ongelijk had. Hoewel de twee een sterk huwelijk lijken te hebben, hebben ze hun ups en downs gehad en Mama Joyce is er voor de meesten van hen.

4 Mama Joyce zegt dat ze Kandi Burruss uit het testament verlaat

In één aflevering, in veel van de gevechten tussen Tucker en Mama Joyce, onthulde Joyce dat Riley Burruss, Kandi's oudste dochter die ze had met platenproducent Block Spencer, de belangrijkste begunstigde zal zijn van het landgoed van Mama Joyce. Mama Joyce beweert dat dit komt omdat ze er zeker van wil zijn dat er voor haar kleinkinderen wordt gezorgd, maar Tucker vond dit een zwak punt tegen zijn vermogen om veiligheid te bieden aan Riley en zijn gezin. Het grappige aan dit drama is dat Mama Joyce volgens de meeste bronnen slechts $ 200.000 waard is, terwijl Kandi Buruss een nettowaarde van $ 30 miljoen heeft. Het lijkt erop dat de kleinkinderen van Mama Joyce hoe dan ook prima in orde zullen zijn.

3 Sommige fans denken dat Mama Joyce de voorkeur geeft aan Riley boven iemand anders

Met het nieuws dat Riley haar primaire begunstigde zal zijn in haar testament, hebben fans van RHOA sindsdien gespeculeerd dat Mama Joyce de favorieten in haar familie is en dat Riley haar favoriet is. Het is echter waarschijnlijker dat de genegenheid van Mama Joyce voortkomt uit het feit dat Riley haar eerste kleinkind was en de twee meer tijd hadden om een relatie te ontwikkelen. Kandi Burruss en Todd Tucker hadden samen twee kinderen, Ace en Blaze Tucker, en de oudste werd geboren in 2016. De aflevering waarin Mama Joyce Ace ontmoette, was een van RHOA's meest virale momenten omdat het werd beschouwd als het officiële einde van hun heen en weer zwijgen behandeling.

2 Waarom houdt Kandi Burruss het op met haar moeder?

Met de hoeveelheid drama die ze blijkbaar lijkt te veroorzaken, zou je je kunnen afvragen waarom Kandi haar moeder verdraagt. Maar het is belangrijk om te onthouden dat hun relatie behoorlijk wat ups en downs heeft doorgemaakt, onthoud dat ze een tijdje niet met elkaar spraken nadat Tucker en Burruss waren getrouwd. Het is ook belangrijk om te onthouden hoe Kandi Burruss een vorige geliefde verloor en dat Mama Joyce haar enige emotionele steun was. Je keert niet zomaar de persoon de rug toe die hen heeft geholpen bij het rouwen om de dood van een verloofde.

1 Zullen Todd Tucker en Mama Joyce ooit met elkaar overweg kunnen?

Het lijkt erop dat het antwoord een nadrukkelijk nee is! Mama Joyce's track record van steun aan Kandi's partners is niet goed en Todd Tucker lijkt alles wat Mama Joyce doet als een minachting tegen hem als echtgenoot en ouder op te vatten. Helaas voor Kandi Burruss, die de bemiddelaar van hun conflict is sinds ze met Tucker begon te daten, lijkt het erop dat ze altijd een balans zal moeten vinden tussen haar moeder, haar grootste emotionele steun, en haar man, de liefde van haar leven.

Aanbevolen: