RHOBH Ontmoet FBOY Island? Fans bleven giechelen na CJ Franco's verrassende verschijning

Inhoudsopgave:

RHOBH Ontmoet FBOY Island? Fans bleven giechelen na CJ Franco's verrassende verschijning
RHOBH Ontmoet FBOY Island? Fans bleven giechelen na CJ Franco's verrassende verschijning
Anonim

De meest recente aflevering van Real Housewives van Beverly Hills werd gisteravond uitgezonden, en hoewel fans ongetwijfeld enthousiast waren om hun wekelijkse fix van het drama te krijgen, keken sommigen kijkers waren meer gefocust op wie maakte een speciale verschijning.

De crossover die niemand zag aankomen

In de aflevering van gisteravond zag Dorit in samenwerking met Nektaria een uitgebreide bash gooien in haar Encino-huis ter ere van haar eerste uitstapje naar bruidskleding. Te zien waren haar jurken, 'The Woman', 'The Princess Ball Gown,' 'The Moment', 'The Angel' en 'The Actress'.

Hoewel het feest en de jurken die te zien waren zeker de adem van veel kijkers benamen, zorgde een verrassende cameo onder de modellen ervoor dat de kijkers het meest naar adem snakken.

In The Know-presentator ging Gibson Johns naar Twitter om erop te wijzen dat een van de modellen die Dorit's jurken aantrok niemand minder was dan CJ Franco van FBOY Island.

Zowel Dorit als CJ waren er snel bij om de opmerkingen van Gibson te bevestigen, waarbij de ontwerper zijn tweet op haar Instagram Stories plaatste, en de FBOY Island-aluin retweet, naast het bijschrift, "de crossover waarvan niemand wist dat ze nodig."

CJ steekt de draak met zichzelf

CJ deelde de tweet ook in een Instagram-bericht, deze keer spotte ze met haar zoektocht naar liefde.

Ondertiteling van het beeld van zichzelf die 'The Pearl' aantrekt, "Zoals je kunt zien, probeer ik al een tijdje te manifesteren dat ik een echtgenote wordt! Laat niemand je vertellen dat je dat kunt niet alles hebben, " CJ bleef grapjes maken over de crossover in de comments.

Reagerend op de gastheer van de Taste of Reality-podcast, Zachary Reality's opmerking dat hij het idee van de cross-over geweldig vond, grapte CJ, applaudisseerde emoji's op sleeptouw, "waar is mijn man [sic]."

Een andere van haar antwoorden op een commentator luidde: "op een dag heb ik mijn eigen trouwjurk…collectie, " naast huilende emoji's.

Sociale media juicht de onwaarschijnlijke koppeling toe

Instagram-contentmaker DrinkingWithBravo vestigde ook de aandacht op de mashup, wat schijnbaar suggereerde dat CJ de rangen van reality-tv bereikte door de overstap te maken van FBOY Island naar Real Housewives of Beverly Hills.

Er is maar één ding…

In alle grappen over de crossover, voegde CJ eraan toe, "welke datingshow vind je beter RHOBH of fboyisland?" het commentaargedeelte. Immers, zelfs als Garcelle Beauvais professionele matchmakers ontmoet, is Real Housewives verre van een datingshow.

CJ had op het moment van schrijven nog niet op de correctie gereageerd, maar we hebben het gevoel dat dit een ster is die niet al te gehaast is om zichzelf voor de gek te houden. Wie weet? Misschien wordt ze ooit diamanthouder. Het lijdt geen twijfel dat deze doorbraakster van FBOY Island een hilarische toevoeging zou zijn.

Aanbevolen: