Waarom maakte Brandy een verrassende verschijning tijdens het optreden van Jack Harlow's BET Awards?

Inhoudsopgave:

Waarom maakte Brandy een verrassende verschijning tijdens het optreden van Jack Harlow's BET Awards?
Waarom maakte Brandy een verrassende verschijning tijdens het optreden van Jack Harlow's BET Awards?
Anonim

De afgelopen jaren lijkt het erop dat de naam van Jack Harlow overal is geweest. Hij is viraal gegaan vanwege zijn flirterige momenten met Emma Chamberlain, Amelia Dimoldenberg en Doja Cat. Zijn samenwerking met Lil Nas X op "Industry Baby" leverde hem zijn eerste nummer 1 in de hitlijsten op, evenals een nieuwe vriendschap met zijn eigen virale momenten. Naast zijn charismatische persoonlijkheid heeft de rapper ook opgeblazen voor zijn albums Thats What They All Say en Come Home The Kids Miss You. Je zou gerust kunnen zeggen dat Jack niet langer een onbekende is voor succes.

Een andere artiest die succes niet vreemd is, is Brandy Norwood, ook bekend als 'de vocale bijbel. Brandy heeft vrijwel elk onderdeel van de entertainmentindustrie geraakt, inclusief zingen, acteren en modellenwerk. Tot een paar weken geleden was er één gebied dat Brandy officieel nog moest veroveren: rappen. Dankzij een beetje sociale media controverse met Jack Harlow, mag Brandy zichzelf officieel een rapper noemen.

8 De controverse begon toen Jack Harlow niet wist dat Brandy en Ray J verwant waren

In een radio-interview met Hot 97 gaven de presentatoren Jack Harlow de opdracht om te benoemen wie Brandy's "Angel in Disguise" zingt. Ze gaven Jack een idee over de sekstape van Ray J met Kim Kardashian. Deze aanwijzing was niet nuttig omdat Jack Harlow niet wist dat Ray J de broer van Brandy is. Jack kreeg kritiek vanwege zijn fout omdat veel mensen geloofden dat het niet eerlijk was voor Jack Harlow om zwarte muziek te infiltreren zonder de zwarte cultuur te kennen.

7 Brandy reageerde op de controverse in een tweet

Enkele dagen na de eerste controverse twitterde Brandy: "Ik zal deze kerel in rap op 43-jarige leeftijd op zijn eigen beats murmelen en dan [zijn] a zingen om te slapen."Deze tweet was echter allemaal heel leuk, zoals Brandy toen schreef: "Kijk, ik kan ook een beetje plezier hebben ❤️ hehe … alle liefde ❤️❤️❤️." Ondanks de kritiek die Jack kreeg, leek Brandy zijn fout licht op te vatten.

6 Jack Harlow nodigde Brandy uit om met hem op te treden bij de BET Awards

Na Brandy's plagen op Twitter, plaatste Jack Harlow voor de grap een foto van Brandy en Ray J met een clip van Brandy's feature op Ye's (AKA Kanye West) nummer "Bring Me Down". Brandy bracht toen haar eigen couplet uit op de beat van Jack Harlow's "First Class". Nadat hij het couplet had gehoord, nodigde Jack Brandy uit om het met hem uit te voeren tijdens de BET Awards.

5 Brandy was dolblij met optreden met Jack Harlow

Brandy's optreden naast Jack Harlow bij de BET Awards was een aangename verrassing voor het publiek en een "droom die uitkomt" voor Brandy. Ze vertelde Entertainment Tonight, "Ik wist niet dat het publiek opgewonden zou zijn […] en ik ben Jack zo dankbaar omdat hij me deze kans gaf om, zoals, een rapper te zijn." Ze onthulde ook dat ze "al jaren" wilde rappen. Ze twitterde: "Jack, bedankt voor zo'n geweldige kans. Liefde voor het leven."

4 Er zijn beweringen dat het uiterlijk van Brandy de prestaties van Jack Harlow heeft gered

Het publiek werd merkbaar levendiger toen Brandy op het podium verscheen om "First Class" met Jack uit te voeren, wat een weerspiegeling was van de gemengde recensies die de originele versie van het nummer kreeg. Voorafgaand aan de release van 'First Class' ging de eerste teaser van het refrein viraal op TikTok. Toen het nummer werd uitgebracht, waren sommige fans echter teleurgesteld. Na Brandy's verrassende verschijning waren de krantenkoppen "Brandy redt Jack Harlow Performance" en "Brandy Blessed Jack Harlow's BET Performance".

3 Jack Harlow trad ook op met Lil Wayne

Brandy was niet de enige gast van Jack Harlow voor zijn BET Awards-optreden. Lil Wayne vergezelde Jack ook op het podium voor hun nummer "Poison." Jack, Brandy en Lil Wayne namen samen foto's na hun optreden. Meer recentelijk plaatste Lil Wayne een video achter de schermen, waarin ze zowel Brandy als Jack schreeuwde. In de video zijn ze allemaal te horen grappen over toekomstige samenwerkingen.

2 Jack Harlow maakt zijn inzet voor het verheffen van zwarte vrouwen waar

Jack Harlow heeft herhaaldelijk toegezegd de zwarte vrouwen te eren die zijn carrière vooruit hebben geholpen. Hij vertelde Teen Vogue: "Zwarte vrouwen zijn zo'n groot deel van mijn carrière." Hij zei ook dat zwarte vrouwen "zich nooit zorgen hoeven te maken dat ze niet door mij worden gecrediteerd". Brandy uitnodigen om met hem op te treden is gewoon een ander voorbeeld waarbij hij de eer geeft waar de eer toekomt.

1 Jack Harlow sprak ook de Lil Nas X-controverse aan tijdens de BET Awards

Op de rode loper droeg Jack Harlow een T-shirt van Lil Nas X. Lil Nas X had BET geroepen omdat hij hem niet had genomineerd voor prijzen, hoewel zijn laatste album enkele van de "grootste nummers van het afgelopen jaar" had, waaronder Jack. Lil Nas X vertelde Rolling Stone ook dat zijn "relatie met BET pijnlijk en gespannen was". Jack heeft er echt een avond van gemaakt om zijn medewerkers en vrienden te steunen.

Aanbevolen: