Twitter trollen prins Harry en Meghan Markle in nieuwe Time100 tijdschriftomslag

Twitter trollen prins Harry en Meghan Markle in nieuwe Time100 tijdschriftomslag
Twitter trollen prins Harry en Meghan Markle in nieuwe Time100 tijdschriftomslag
Anonim

Twitter-trollen komen voor de hertog van Sussex, in navolging van zijn omslagfoto op Time100 magazine.

September werden de hertog en hertogin van Sussex, Prins Harry en Meghan Markle gekroond tot enkele van de meest 'invloedrijke mensen van 2021'. Het Time100-artikel prees het paar door de verschillende manieren te benadrukken waarop ze "meedogende" rolmodellen bleken te zijn voor mensen over de hele wereld.

Van "een stem geven aan de stemlozen" tot "risico's nemen om gemeenschappen in nood te helpen" wierp het artikel een licht op de moed van het paar. Door erop te wijzen dat de hertog en hertogin "niet alleen hun mening geven", maar eerder "naar de strijd rennen", is het gemakkelijk in te zien waarom ze waren gekozen om deel uit te maken van de lijst van weldoeners.

Ondanks de inspirerende boodschap achter het artikel waren Twitter-trollen er echter snel bij om de vermeende "ontmaskerende" afbeelding op de omslag van het tijdschrift aan te vallen.

De afbeelding toont de hertog en hertogin naast elkaar in een assertieve houding. Markle staat centraal terwijl ze voor prins Harry staat. Haar beide handen ontmoeten elkaar aan haar voorkant en haar haar is perfect gestyled alsof het in de wind waait. Prins Harry wordt echter iets achter haar gezien, terwijl hij een van zijn handen op de schouder van de hertogin laat rusten terwijl hij naast haar neerstrijkt.

Sinds het debuut is het beeld bekritiseerd omdat het prins Harry er "zwak" uit liet zien en benadrukte "wie de broek draagt in hun relatie".

Critici, zoals de conservatieve auteur, Candace Owens, bestempelden het beeld als 'zielig'. Owens twitterde: Ik kan het eerlijk gezegd niet. De live ontmaskering van prins Harry gaat door. Ik zou nooit willen dat mijn man zich zo zou schamen in het bijzijn van de wereld. Gewoon zo zielig.”

Anderen spotten met de omslag omdat ze geloofden dat de pose van prins Harry hem deed lijken op de kapper of stylist van de hertogin.

Een Twitter-gebruiker schreef: "Er is een meme waarin staat dat prins Harry eruitziet als de kapper van Meghan en ik kan het nu niet meer negeren."

Terwijl een ander eraan toevoegde: "Harry ziet eruit als de kapper die Megs vertelt: 'Ik ben klaar met het betalen van de dame op weg naar buiten.'"

Ondertussen sprongen fans van het paar in hun verdediging om de hertog en hertogin te prijzen voor het inspirerende en moderne imago. Velen benadrukten hoe krachtig het was om Markle voor prins Harry te zien staan en de hertog te prijzen voor het machtigen van zijn geliefde vrouw.

Een fan schreef bijvoorbeeld: 'Hou van deze foto! Hij is zo sexy en zelfverzekerd. Niet veel mannen kunnen zelfs onbewust achter een vrouw staan en zo zitten dat ze even lang zijn. Is gelijk aan MeghanAndThePrince."

Terwijl een ander eraan toevoegde: Een zelfverzekerde man is niet bang om zijn vrouw te laten schitteren of zichzelf als een gelijke voor haar te laten zien. Een pluim voor Harry, die ondanks dat hij veel groter was dan Meghan, ging zitten zodat ze als gelijken in hetzelfde visuele vlak konden verschijnen, in tegenstelling tot zijn vader die zijn moeder op een kruk liet zitten.

Aanbevolen: