Fans vergelijken Emma Watsons eerste rode loper-optreden in jaren met een 'Halloweenkostuum

Inhoudsopgave:

Fans vergelijken Emma Watsons eerste rode loper-optreden in jaren met een 'Halloweenkostuum
Fans vergelijken Emma Watsons eerste rode loper-optreden in jaren met een 'Halloweenkostuum
Anonim

Emma Watson verscheen voor het eerst in jaren op de rode loper, na geruchten dat ze was gestopt met acteren. In mei 2021 stopte de veelgeprezen actrice de geruchten en onthulde ze dat ze tijd thuis had doorgebracht zoals iedereen tijdens de pandemie.

Op zondag vergezelde de Harry Potter-actrice Kate Middleton en Prins William samen met andere beroemdheden tijdens de inaugurele Earthshot Prize-ceremonie in Londen. Het evenement markeerde Emma's eerste grote sociale evenement sinds ze in december 2019 de première bijwoonde van haar voor een Oscar genomineerde film Little Women.

Het sterretje diende als presentator van het evenement en maakte een duurzame outfitkeuze voor de milieuprijsuitreiking. Haar zwierige topje werd echter niet goed ontvangen door haar fans, die het vergeleken met een Halloween-kostuum.

Emma's fashion statement wordt een modemislukking

The Evening Standard meldde dat de asymmetrische jurk-achtige top met een prachtige witte kanten tule is ontworpen door het genderfluid designer merk Harris Reed, die 10 trouwjurken recycleerde van Oxfam, een liefdadigheidsinstelling die verarmde vrouwen helpt om het te maken.

Just Jared plaatste foto's van de Beauty and the Beast-ster - die de outfit combineerde met een zwarte flare-broek en bijpassende laarzen. Watson zag er zoals gewoonlijk stralend uit, maar fans waren niet erg te spreken over haar modekeuze.

"Dit ziet eruit als een van die Halloween-kostuums waar je heen gaat als half iemand / half iemand …" schreef een persoon in de opmerkingen.

"…of trouwen met jezelf. Zoals: ik ben tegelijkertijd bruid en bruidegom.." reageerde een ander.

"Die outfit is een flashback uit 2002 en ik haat het", zei een derde.

"Ze is mooi en de jurk is een vloek die iemand haar heeft opgelegd", schreef een gebruiker.

De actrice staat bekend als ongelooflijk privé, maar eerder dit jaar braken geruchten uit over een vermeende verloving tussen Watson en de oude zakenman Leo Robinton.

Emma maakte zeldzame openbare opmerkingen als reactie op haar verloving en acteercarrière, in een bericht gedeeld op Twitter. "Beste fans, geruchten over of ik verloofd ben of niet, of dat mijn carrière 'slapend' is of niet, zijn manieren om klikken te creëren telkens wanneer wordt onthuld dat ze waar of onwaar zijn. Als ik nieuws heb, beloof ik dat ik deel het met je."

Sinds de release van haar film Little Women heeft Watson haar acteercarrière nogal ingehouden. Ze is nog niet gestopt met acteren, maar heeft ook geen aankomende projecten aangekondigd.

Aanbevolen: