De waarheid over de strijd van Joey King's zus met depressie

Inhoudsopgave:

De waarheid over de strijd van Joey King's zus met depressie
De waarheid over de strijd van Joey King's zus met depressie
Anonim

De extreem rijke Joey King is niet de enige acteur in haar familie. Hoewel The Kissing Booth-ster misschien wel de meest bekende van de King-clan is, zijn haar beide zussen ook acteurs. Welnu, Joey's oudste zus Kelli heeft zich in het vak verdiept en heeft het bedrijf verlaten voor andere bezigheden. Joey's andere zus, Hunter (geboren Haley Hunter), werkt nog steeds extreem hard aan haar vak. Fans herkennen misschien de getalenteerde schoonheid van Life In Pieces of als Summer on the Young And The Restless. Maar de kans is groot dat fans Hunter het beste kennen van Joey's Instagram. Dit komt omdat de twee ongelooflijk dichtbij zijn. Hoewel Joey een goede band heeft met haar beide zussen, is er iets aan de Joey/Hunter-dynamiek waar fans hartverwarmend van worden.

Hoewel Hunter onmiskenbaar mooi, zo charismatisch en grappig is als haar zus, en een ontluikende carrière heeft, worstelt ze ook met een ongelooflijke depressie. Dit lijkt een schok te zijn voor mensen die denken dat beroemdheden alles hebben, maar dat kan vaak verre van waar zijn. Dit is wat we weten over Hunters voortdurende strijd tegen de vreselijke ziekte.

Hunters openbare openbaring

Op Wereldgezondheidsdag in 2020 ging Hunter King naar Instagram en onthulde aan de wereld waar ze al jaren mee te maken heeft. Dit kwam als een schok voor fans na het zien van talloze berichten over wat een gecharmeerd leven leek te zijn. De post kreeg veel aandacht van haar fans die zich na de dood van haar eerste hond afvroegen hoe ze over haar was en sinds ze haar verloving met haar Young and the Restless cameraman, Nico Svoboda, beëindigde. Maar terwijl fans zich zorgen maakten over Hunter vanwege haar breuk, gaf haar onthullende bericht aan dat haar geestelijke gezondheid iets is waar ze al heel lang mee worstelt.

"Ik ben er net aan toegekomen om @fitxkendall @onepeloton World Mental He alth Day-rit te rijden", schreef Hunter in haar Instagram-bericht. "Ik zweet (veel) en heb zeker een paar tranen vergoten. Geestelijke gezondheid is iets waar ik al jaren mee worstel terwijl ik probeer om zo gracieus mogelijk door een depressie te navigeren. Het is niet iets dat ik veel deel, en ik ben niet echt zeker waarom. Ik denk dat ik me vaak schaam voor het omgaan met depressie en angst. Ook al zou ik dat niet moeten zijn… Ik denk dat velen van ons er zo over denken. Misschien voel ik me daarom gedwongen om dit nu te delen? Om anderen te laten weten dat ze niet alleen zijn. Ik leer mezelf te accepteren en lief te hebben, zelfs op de moeilijke dagen en ik hoop dat jij dat ook bent. Het is zo belangrijk om bij jezelf en ook bij je dierbaren in te checken. Als je een peloton hebt en nog geen @fitxkendall WMHD-les hebt gevolgd, raad ik het je ten zeerste aan. Laten we allemaal ons best doen om liefde, vriendelijkheid en acceptatie te verspreiden."

Het blijkt dat deze onthulling niet eenmalig was. Sinds ze met haar fanbase schoon is geworden, heeft Hunter haar Instagram-verhalen gebruikt en authentiek over haar ziekte gesproken. In tegenstelling tot sommige beroemdheden is Hunter echter nooit wanhopig of verlangend naar aandacht gekomen. In plaats daarvan heeft ze een stem gegeven aan degenen onder haar fanbase die misschien niet weten hoe ze moeten uiten wat ze doormaken. Ze heeft ook uitgebreid gesproken over enkele van de dagelijkse coping-mechanismen die ze gebruikt en heeft een dialoog met haar fans aangemoedigd door te reageren op elk van hun suggesties over hoe ermee om te gaan. Zonder twijfel hebben fans haar genadige eerlijkheid buitengewoon waardevol gevonden.

Bovendien besloot Hunter in de zomer van 2021 om opnieuw te posten, waardoor fans op een ongelooflijk eerlijke manier een update kregen over haar geestelijke gezondheid.

"Depressie ft met je hoofd… het vertelt je dat je niet goed genoeg bent, dat je een last bent, dat je alleen bent… tenminste dat is wat het me vertelt. zuigt, "schreef Hunter in weer een ander brutaal eerlijk bijschrift."Ik weet dat het heel moeilijk kan zijn om eerlijk te zijn over onze geestelijke gezondheid, vooral als we ons schamen voor onze worstelingen, maar ik hoop dat hoe meer we erover praten, hoe minder eenzaam mensen zich zullen voelen. Ik ben dankbaar voor mijn vrienden en familie die me ertoe aanzet om over dingen te praten die moeilijk zijn. Het is belangrijk om het niet allemaal binnen te houden. Weet gewoon dat je niet alleen bent en dat er van je gehouden wordt❤️ (voelde als kismet om dit kleine bericht vandaag te zien)."

Hoe gaat het vandaag met Hunter?

Dankzij Hunter's Instagram kunnen fans een idee krijgen van hoe ze het dagelijks doet. Natuurlijk worden sociale media beheerd, dus Hunter laat fans precies zien wat ze wil dat ze zien. Maar van wat ze kunnen zien, lijkt het alsof ze veel liefde en steun krijgt van haar vrienden, haar hond, haar moeder en Kelli, en natuurlijk Joey.

Ondanks de pandemie heeft Hunter ook manieren gevonden om veilig te reizen, op excursies te gaan met haar vrienden, op de set te werken en zoveel mogelijk liefde en vriendelijkheid te verspreiden. Het lijkt alsof het onderhouden van haar sterke relaties, het uitbreiden van haar ervaringen en haar geest, en teruggeven haar in staat hebben gesteld de ontmoedigende dagelijkse uitdaging van depressie te doorstaan.

Aanbevolen: