De waarheid over de zus van Ben Shapiro en de controverse die haar omringt

Inhoudsopgave:

De waarheid over de zus van Ben Shapiro en de controverse die haar omringt
De waarheid over de zus van Ben Shapiro en de controverse die haar omringt
Anonim

Beroemdheden en hun familie die online worden lastiggevallen en gepest, is helemaal niets nieuws, om nog maar te zwijgen van actrice Jennifer Aniston die werd aangevallen door trollen nadat ze had toegegeven dat ze 'anti-vax'-vrienden had afgesloten. Het kan triest zijn om te zien dat een persoonlijkheid wordt lastiggevallen en online bedreigende berichten ontvangt, maar het is triester wanneer familieleden worden getrolld alleen omdat ze verbonden zijn met een aantal grote namen.

Blijkbaar gebeurde hetzelfde met de zus van de controversiële politieke commentator Ben Shapiro, Abigail "Abby" Shapiro.

Bijgewerkt op 11 april 2022: Abby Shapiro blijft mensen op het verkeerde been zetten met haar tweets. In december 2021 ontplofte een van haar controversiële tweets, nadat Abby probeerde Madonna te sletten door haar te vergelijken met Nancy Reagan. "Dit is Madonna op 63-jarige leeftijd. Dit is Nancy Reagan op 64-jarige leeftijd", tweette Abby samen met een afbeelding van de twee vrouwen.

"Trashy leven versus klassiek leven. Welke versie van jezelf wil je zijn?" Verschillende fans gingen naar sociale media om Madonna te verdedigen, waarbij sommigen erop wezen dat Abby duidelijk haar onderzoek niet had gedaan omdat "Nancy Reagan, zoals de meesten van ons, een verleden had." Abby blijft haar volgelingen voorlichten over 'klassiek leven', waaronder 'damesachtig' en 'conservatief' zijn. Ze deelt ook delen van haar persoonlijke leven met fans, waaronder de geboorte van haar zoontje.

Kijk eens naar de controverse rondom haar!

Wie is de zus van Ben Shapiro, Abigail?

Abigail Shapiro, zus van de beroemde columnist, redacteur, schrijver en presentator Ben Shapiro, werd geboren in een conservatief joods gezin in Los Angeles en stapte later over naar het orthodoxe jodendom. Wat haar carrière betreft, ze begon als zangeres in musicals in Manhattan en ging later acteren.

Ze werd toen een YouTuber in 2020. Haar YouTube-kanaal geeft vrouwen advies over hoe ze klassiek en conservatief kunnen zijn. Ze heeft ook haar verouderde meningen gedeeld over de manier waarop vrouwen zich zouden moeten gedragen. Hoewel ze niet zo agressief is als sommigen denken dat Ben is, heeft ze ook uitgesproken meningen. Sindsdien staat ze bekend als het slachtoffer van hard en hatelijk internettrollen.

Waarom wordt Abby Shapiro getrolld?

Abigail werd het slachtoffer van uitgebreid online antisemitisch pesten en trollen toen mensen haar identiteit ontdekten. Later schreef ze een deel van deze verontwaardiging toe aan haar politieke overtuigingen in haar videotitels van april 2020: "Waarom ik als conservatief ben uitgekomen: conservatieve vrouwen hebben een gemeenschap nodig." Nu, bekend als "Classically Abby", volgt ze op de een of andere manier de voetsporen van haar broer Ben om een conservatieve commentator te worden.

In tegenstelling tot haar broer, hanteert ze meer een 'dame-achtige' benadering om haar standpunten op sociale media te verspreiden. Op haar platform promoot ze zichzelf als de 'conservatieve influencer' en heeft ze meer dan 96.000 abonnees verzameld op YouTube, 60.000 Twitter-volgers en 34.000 volgers op Instagram. Haar kenmerkende motto, "Let's Be Classic", benadrukt haar geloof in het belang van een conservatieve levensstijl gebaseerd op vrouwelijkheid en traditie.

Ze is zeker een controversieel figuur, hoewel niet zo veel als Ben Shapiro - die volgens sommigen eerder misogynistische opmerkingen over Cardi B en Megan Thee Stallion's WAP heeft getweet. Ze ging ook naar Twitter om haar broer publiekelijk te steunen bij de songtekst van het nummer. Ze twitterde: @benshapiro koos ervoor zichzelf niet te verlagen door de ongecensureerde teksten van dat rotzooi te lezen, daarom ben ik er trots op zijn zus te zijn. Dat is wat ik graag klassiek noem.”

Voedsel aan het trollen, plaatste ze in maart 2020 kritiek op superster Taylor Swift en beweerde dat ze geen interesse meer had in de zangeres nadat ze een strijder voor sociale rechtvaardigheid (SJW) was geworden. Fans van Taylor kwamen haar onmiddellijk ter verdediging en suggereerden dat Abigail haar eigen geïnternaliseerde vrouwenhaat zou moeten onderzoeken. Het worstcasescenario van trollen vond echter plaats vanwege de schuld van haar broer.

Heeft Ben Shapiro het trollen nog erger gemaakt?

Ben is publiekelijk open geweest over zijn kritiek op de LGBTQ-beweging. In september 2020 probeerde hij op Twitter een pleidooi te houden over homoseksualiteit en transgenderisme als een drang die beheerst moet worden. Hij vergeleek het vervolgens met seksuele verlangens naar een broer of zus - waarop velen reageerden en zeiden dat het verband kon houden met Bens zus. Volgens Snopes zijn deze tweets nep - maar natuurlijk wisten Twitter-gebruikers dat op dat moment niet en waren ze geschrokken van wat ze lazen.

Een gutste: "Geeft Ben Shapiro toe dingen te doen met het gebruikte ondergoed van zijn zus? En wt.f heeft het slipje van zijn zus te maken met homoseksualiteit?” Een ander twitterde: "Dat klinkt een beetje als dezelfde logica als 'we kunnen homo's als een belediging gebruiken omdat we het niet echt hebben over letterlijke homoseksualiteit.' Het maakt nog steeds een negatieve associatie."

Ben heeft naar verluidt de controversiële tweet verwijderd, maar er zijn onuitwisbare sporen achtergelaten in de maatschappelijke geest. Zijn zus was al bij de kwestie betrokken vanwege een vreselijke analogie. Kijk echter naar Abby's reactie op internettrollen!

Aanbevolen: