Hoeveel heeft Nick Jonas betaald voor de trouwring van Priyanka Chopra?

Inhoudsopgave:

Hoeveel heeft Nick Jonas betaald voor de trouwring van Priyanka Chopra?
Hoeveel heeft Nick Jonas betaald voor de trouwring van Priyanka Chopra?
Anonim

Na twee jaar verkering met Olivia Culpo, verspilde Nick Jonas geen tijd om zijn ex te verlaten toen hij in de zomer van 2018 de vraag aan Priyanka Chopra stelde, met rapporten die later onthulden dat het paar op zoek was naar knoop de knoop voor het einde van het jaar. En dat is precies wat ze deden, met hun huwelijk gehouden in een uitbundige ceremonie, omringd door vrienden en familie in december 2018.

Jonas was in verband gebracht met een reeks vrouwen nadat hij dingen had beëindigd met Culpo, met wie hij van 2013 tot 2015 had gedatet. Er gingen geruchten de ronde dat hij zelfs zijn vermeende romance met zanger Demi Lovato had nieuw leven ingeblazen, van wie werd gezegd dat hij zijn overrompeld door Jonas' zet om niet alleen met Chopra te trouwen, maar ook met haar te trouwen.

De 29-jarige schonk zijn hoofdrolspeelster een prachtige verlovingsring, maar hoeveel kostte het dure sieraad Jonas uiteindelijk? Hier is het dieptepunt …

Hoeveel was de trouwring van Priyanka Chopra waard?

Fans waren allemaal in de war toen Jonas ervoor koos Lovato niet uit te nodigen voor zijn bruiloft in december 2018 - maar als we moeten geloven wat sommigen op sociale media hebben gezegd, is het eigenlijk volkomen logisch waarom ze er niet was.

Het gerucht gaat dat de hitmaker Sorry Not Sorry op een gegeven moment een relatie had met Jonas, met wie ze in 2016 op pad ging voor de Future Now-tour. Met drie benen en 47 shows haalde het paar maar liefst $ 17,5 binnen. miljoen aan de kassa, met hun eerste optreden in de Phillips Arena in Atlanta in juni 2016 en hun laatste concert in Monterrey in oktober 2016.

Gedurende deze tijd hadden fans gespeculeerd of de twee meer waren dan alleen goede vrienden.

Er wordt al lang gezegd dat Lovato's nummers 'Ruin The Friendship' en 'Only Forever', twee nummers van haar album Tell Me You Love uit 2017, zijn geschreven met Jonas in gedachten, met wie ze zogenaamd een on- opnieuw, opnieuw een romance met een aantal jaren.

Nadat ze in 2015 een einde hadden gemaakt aan Culpo, geloven sommigen dat Jonas en Lovato elkaar af en toe zagen; ze zijn gewoon nooit openbaar geworden met hun relatie.

Later werd onthuld dat Lovato ook een nummer voor het album had opgenomen dat de cut niet haalde, getiteld Ain't No Friend, dat, volgens Perez Hilton, uiteindelijk lekte - en de teksten zijn vrij duidelijk over wie ze zingt.

“Dit is geen veilig huis / Zag mijn schip, en het verging, nu wil je eruit duiken”, zingt ze. Het was allemaal goed toen we voor de grote muis werkten. We waren beste vrienden, familie en alles daartussenin. Nooit gedacht dat jij de vijand zou zijn, nee.”

Ondanks hun geschiedenis leek het erop dat Lovato nog steeds cool was met Jonas tot aan haar beruchte overdosis in de zomer van 2018. Toen Sonny With A Chance een paar maanden later naar de afkickkliniek ging, ontvolgden zij en Jonas elkaar op Instagram, wat een veelbetekenend teken was dat er problemen waren in hun vriendschap.

Maar volgens Us Weekly was Lovato "overstuur" dat Jonas haar geen uitnodiging voor zijn bruiloft had gegeven, gezien de hele geschiedenis tussen hen.

Nick Jonas besteedde zes cijfers aan de ring van Priyanka

Jonas heeft naar verluidt tussen de $ 200k en $ 300k uitgegeven aan de prachtige met diamanten ingelegde trouwring die hij Chopra presenteerde.

Het sieraad is gekocht bij Tiffany's - maar in een wanhopige poging om niet gefotografeerd te worden terwijl hij de ring voor zijn huidige vrouw kocht, zou Jonas de winkel hebben gesloten zodat hij zich geen zorgen hoefde te maken dat zijn grote verrassing verwend werd.

Spreken met mensen, het leek alsof Chopra altijd een grote fan van Tiffany's was geweest, en zei tegen de publicatie: Ik wist het gewoon sinds ik een kind was. Ten eerste was het Breakfast at Tiffany's dat deed het voor elk meisje in de wereld en toen kwam natuurlijk Sweet Home Alabama en drukte er een stempel op dat het Tiffany moest zijn!”

In januari 2022 kondigde het paar aan dat ze hun eerste kind samen hadden verwelkomd via een surrogaat in identieke Instagram-berichten.

"We zijn dolblij om te bevestigen dat we een baby hebben verwelkomd via een draagmoeder", schreven ze. “We vragen respectvol om privacy tijdens deze speciale tijd, omdat we ons op ons gezin concentreren. Heel erg bedankt.”

Het liefhebbende stel moet nog foto's van hun prachtige bundel van vreugde delen, maar we verwachten zeker dat deze zeer binnenkort op hun sociale-mediaplatforms zullen worden geplaatst.

Aanbevolen: