De waarheid over de relatie van Freddie Highmore en Dakota Fanning

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Freddie Highmore en Dakota Fanning
De waarheid over de relatie van Freddie Highmore en Dakota Fanning
Anonim

Freddie Highmore en Dakota Fanning weten het een en ander over het zijn van kindacteurs. Gelukkig bloeien ze allebei nog steeds in het bedrijf, vrijwel ongedeerd. Maar omdat ze een vergelijkbare achtergrond hadden, vonden Highmore en Fanning geestverwanten in elkaar. Nu zijn ze allemaal volwassen en hebben ze allebei net zoveel gedatet als elkaar. Toen het zover was, hadden ze hun moment, maar dat duurde helaas niet. Dit is wat we weten over de relatie tussen Highmore en Fanning.

Highmore en Fanning kort gedateerd in 2009

Volgens Ranker, Highmore en Fanning kort gedateerd in juli 2009. Whos Dating Who ondersteunt dit en zegt dat het paar tieners was toen ze werden gespot op verschillende dinerdata. Maar dat is ongeveer net zoveel als we weten over elke vorm van romantische relatie tussen hen, en wat de paparazzi misschien niet eens iets romantischs op hun camera hebben vastgelegd, om eerlijk te zijn.

Na Highmore ging Fanning verder met het daten met haar Twilight-collega Cameron Bright. Ze dateerden van 2009 tot 2012. Daarna had ze een relatie met Jamie Strachan van 2013 tot 2016. Haar huidige vriend is Henry Frye, met wie ze in 2017 begon te daten.

Na Fanning ging het gerucht dat Highmore in 2016 een relatie had met Abigail Breslin. Breslin is een andere kindacteur. Voor Breslin en Fanning had Highmore van 2006 tot 2009 een relatie met zijn mede-ster Sarah Bolger van The Spiderwick Chronicles. Maar geen van beide acteurs liet iets los over hun relatie.

Highmore vertelde Jimmy Kimmel op Jimmy Kimmel Live! dat hij denkt dat daten in Amerika "verbijsterend" is in vergelijking met daten in het VK. Het is duidelijk wanneer je op date gaat in het VK. Hij zei dat je de neiging hebt om typische datingactiviteiten te doen. Terwijl als iemand je uitnodigt voor een date in Amerika, je niet echt weet dat het een date is. Iemand nodigt je uit om te kajakken, en ineens weet je niet of het echt een date is. Voor zover we weten, is Highmore momenteel met niemand aan het daten.

Highmore en Fanning deden de acteurs van Variety op acteurs

We weten niet veel over de romantische relatie van Highmore en Fanning, maar we kunnen wel zeggen dat ze behoorlijk goede vrienden zijn. Ze interviewden elkaar voor Variety's Actors on Actors in 2018. Ze deelden veel dingen met elkaar, waaronder hoe het was om kindsterren te zijn.

"Was er een moment waarop je dacht: 'Dit is wat ik wil doen als ik ouder ben?'" vroeg Highmore aan Fanning. "Mijn moeder wilde dat ik tennisser werd. Ik kom uit een volledige atletiekfamilie. Dus dit was het laatste wat op iemands radar stond voor wat ze wilden dat ik zou worden," antwoordde Fanning.

"Ik heb het gevoel dat ik waarschijnlijk geluk heb gehad - of ik heb altijd gedacht - dat ik opgroeide in Londen en enigszins verwijderd was van L. A. Ik denk dat het indrukwekkender is dat je erin geslaagd bent zo geaard te blijven, terwijl ik de terugkeren naar wat ik als normaal beschouwde, " voegde Highmore eraan toe.

"Ook al heb ik het gevoel dat ik in Los Angeles ben opgegroeid, ik kom oorspronkelijk uit Georgia. En mijn familie is erg traditioneel en zuidelijk. Dus hoewel ik in L. A. ben opgegroeid, ben ik bijna in Georgia opgegroeid, ook in mijn huishouden. Mijn moeder slaagde erin me een heel soort stabiel, geaard leven te geven, "voegde Fanning eraan toe.

Highmore veranderde toen het onderwerp in regie. Hij had net een aflevering van The Good Doctor geregisseerd en Fanning had net haar eerste korte film geregisseerd. Hij zei: "er is een soortgelijk pad voor onze toekomst op die manier - van een verlangen om iets meer te doen dan acteren." Voor Fanning was regisseren "de natuurlijke volgende stap".

"Ik vond het zo leuk om te doen," zei Fanning. "En het daagde me uit op een manier die ik al een tijdje niet had meegemaakt. Want hoezeer je ook wordt uitgedaagd met verschillende rollen of verschillende films waarin je speelt, we weten min of meer wat het betekent om acteur te zijn op de set Ik voel me tot op zekere hoogte gepusht, maar ik voel me ook erg op mijn gemak. Dus regisseren rukte me uit mijn comfortzone, gooide me midden in een woestijn zonder water. Het was angstaanjagend. En het was eigenlijk heel gaaf om dat te voelen."

Over de overgang van kind naar volwassen acteur, legde Fanning uit dat ze nooit wilde lijken alsof ze probeerde snel volwassen te worden. "Ik denk dat je gek zou worden als je constant strategisch bezig bent met die keuzes en zoiets van: 'Nou, mensen zullen me eindelijk zien als een 17-jarige als ik dit deel doe.' Dat is niet de reden waarom je keuzes zou moeten maken. Je zou een personage moeten doen omdat je het leuk vindt, "legde ze uit.

Dus Fanning en Highmore hebben veel gemeen en hebben op een bepaald moment in hun vriendschap meer dan waarschijnlijk een band opgebouwd over hun gedeelde ervaringen. We kunnen gewoon niet echt zeggen dat ze een date hebben gehad. Het daten van Amerikaanse vrouwen is tenslotte moeilijk voor Highmore. Misschien nodigde ze hem uit om te gaan kajakken.

Aanbevolen: