Inside Freddie Highmore's relatie met zijn vrouw, Klarissa Munz

Inhoudsopgave:

Inside Freddie Highmore's relatie met zijn vrouw, Klarissa Munz
Inside Freddie Highmore's relatie met zijn vrouw, Klarissa Munz
Anonim

Freddie Highmore kreeg zijn grote doorbraak nadat hij de hoofdrol speelde tegenover Johnny Depp in de film Finding Neverland uit 2004. Het jaar daarop verwierf hij internationale bekendheid nadat hij opnieuw met Depp had samengewerkt in de bewerking van de klassieke roman van Roald Dahl uit 2005, Charlie and the Chocolate Factory. De cast van Charlie and the Chocolate Factory is veel veranderd sinds hun dagen in de fabriek van Willy Wonka, waaronder natuurlijk Highmore, die nu een getrouwde man is! Tijdens een optreden in 2021 op Jimmy Kimmel bevestigde Highmore dat hij officieel in het huwelijksbootje stapte.

Highmore heeft zijn vrouw, Klarissa Munz, echter niet geïdentificeerd en fans weten helemaal niet veel over haar. Hoewel details over de eerdere relaties van Highmore, waaronder die met actrice Sarah Bolger, bekend waren bij het publiek, blijft veel over zijn relatie met Munz een mysterie. Lees verder om erachter te komen wat er is bevestigd over deze raadselachtige relatie!

Bijgewerkt op 8 augustus 2022: Vanaf nu probeert Highmore zijn privéleven nog steeds geheim te houden. Hij en zijn vrouw blijven uit de buurt van sociale media, dus de innerlijke werking van hun relatie blijft een mysterie voor het publiek. Alle tekenen wijzen echter op een gelukkig huwelijk, aangezien de twee elkaar steunen in hun carrière. Freddie's zesde seizoen van The Good Doctor wordt in oktober uitgezonden, en hij heeft momenteel twee films in de maak, getiteld The Canterville Ghost en Sinner V. Saints, hoewel geen van beide nog een releasedatum heeft gepubliceerd.

Wie is Klarissa Munz?

Met projecten als The Good Doctor onder zijn riem, is Freddie Highmore niet het soort acteur dat het gemakkelijk zou vinden om uit de schijnwerpers te blijven. Zijn miljoenen fans staan te popelen om elke beweging van hem te volgen en de pers is constant nieuwsgierig naar zijn zaken.

Op de een of andere manier is de acteur er echter, tegen alle verwachtingen in, in geslaagd om een relatief laag profiel te behouden als het gaat om het beschermen van zijn relatie. Veel fans wisten niet eens dat de acteur iemand zag, laat staan getrouwd.

Hoewel Highmore heeft bevestigd dat hij een getrouwde man is, heeft hij nog steeds niet alles onthuld wat fans willen weten over zijn vrouw, Klarissa Munz.

Maar Parade heeft bevestigd dat Munz een Britse vrouw is die naar verluidt werkt op het gebied van webdesign. Een Instagram-account dat bekend staat als @FreddieHighmoresGirl heeft foto's van het paar gedeeld, waaronder foto's die suggereren dat Highmore met Munz naar Cambridge University ging.

Er wordt aangenomen dat Munz "theologie en religieuze studies heeft gestudeerd" in Cambridge, maar nu werkt als een junior webontwikkelaar.

De publicatie onthult dat het account in 2018 voor het eerst foto's van het paar begon te posten. Dat jaar woonden Highmore en Munz samen de Golden Globes bij.

Waar heeft Freddie Highmore Klarissa Munz ontmoet?

Parade meldt dat Munz en Highmore elkaar mogelijk hebben ontmoet aan de universiteit van Cambridge, waar ze allebei studeerden. Highmore volgde tussen 2010 en 2014 het prestigieuze Emmanuel College van de universiteit. Daar behaalde Highmore zijn eerste dubbele graad in Arabisch en Spaans.

Tijdens de tijd dat Highmore aan de universiteit studeerde, liep hij in 2012 ook stage bij Gulf Bank in Koeweit en filmde hij de eerste twee seizoenen van Bates Motel. Tijdens het filmen van die eerste twee seizoenen nam hij ook een jaar in het buitenland en werkte hij bij een advocatenkantoor in Madrid.

Highmore ontmoette naar verluidt Munz "toen hij de hoofdrol speelde in A&E's Bates Motel (via Parade)." Dit verwijst echter waarschijnlijk naar het feit dat ze elkaar tussen 2012 en 2013 ontmoetten terwijl ze allebei op de universiteit zaten, in plaats van op de set.

Nadat ze voor het eerst samen werden gespot tijdens de Golden Globes van 2018, werden Highmore en Munz af en toe samen op andere evenementen gefotografeerd toen ze tot 2021 aan het daten waren. Munz bezocht Highmore en zijn co-sterren op de set van Bates Motel en woonde verschillende keren met hem de Critics Choice Awards bij.

Munz bezocht ook Highmore in Italië, waar hij de serie Leonardo filmde, uitgebracht in 2021. Destijds werd Munz in Rome afgebeeld met een diamanten ring, wat leidde tot enige speculatie dat ze verloofd was met Highmore.

Hoe lang is Freddie Highmore getrouwd?

Tijdens een optreden op Jimmy Kimmel, die in september 2021 werd uitgezonden, bevestigde Highmore dat hij en Munz waren getrouwd. Hoewel hij Munz niet bij naam noemde, weten fans uit verschillende persberichten dat de twee samen zijn.

"Ja, ik ben getrouwd", bevestigde Highmore nadat Kimmel zijn trouwring had opgemerkt. De acteur voegde er vervolgens aan toe dat, hoewel hij blij is om te trouwen, hij niet bereid was erover op de bank te springen, zoals blijkt uit het beroemde interview met Oprah van Tom Cruise in 2005.

"Ik weet dat je dat in Amerika doet", vertelde Highmore aan Kimmel, verwijzend naar Cruise. “Maar ik ben zo gelukkig als een Brit maar kan zijn, en ik ben nu getrouwd met een geweldige vrouw. Dus ja, ik voel me heel gelukkig.”

Kimmel zette Highmore ertoe aan open te staan over het huwelijksleven, en hoewel de acteur Munz niet identificeerde of te veel in details trad, onthulde hij wel dat hij zich nog niet op zijn gemak voelt met de traditionele huwelijksterminologie.

"Ik kan nog steeds niet over de terminologie en het vocabulaire heen komen, een 'getrouwde man' klinkt gewoon heel oud en 'mijn vrouw' klinkt erg bezitterig', legde hij uit aan Kimmel. "We gebruiken dat nog niet echt, maar we wijzen gewoon naar de ringen en zeggen: 'Hier, kijk, maak of trek je eigen conclusies.'"

Aanbevolen: