Kourtney Kardashian en Travis Barker willen naar verluidt kinderen 'binnen de komende 2 jaar

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian en Travis Barker willen naar verluidt kinderen 'binnen de komende 2 jaar
Kourtney Kardashian en Travis Barker willen naar verluidt kinderen 'binnen de komende 2 jaar
Anonim

Terwijl fans de relatie van Travis en Kourtney zagen als een wervelende romance die snel genoeg zou verdwijnen, zit het paar er naar verluidt voor de lange termijn in. Het stel is onafscheidelijk sinds ze begonnen te daten, en hebben samen de wereld over gereisd, als koppel op de rode loper verschenen en een glimp van hun leven gedeeld via enkele zwoele PDA-gevulde foto's.

Kourtney Kardashian en Travis zijn al meer dan tien jaar vrienden en nu ze elkaar hebben gevonden, willen ze voor altijd samen zijn. Een insider deelde met HollywoodLife dat het paar van plan is om te trouwen en samen kinderen te krijgen, "binnen de komende 2 jaar".

Huwelijk en baby's zijn in hun gedachten

Fans vermoeden al geruime tijd de verloving van het paar, sinds hun extravagante date tijdens hun Cabo-reis. Het blijkt dat ze al een tijdje nadenken over trouwen en binnenkort samen een gezin willen stichten.

"Huwelijk en baby's zijn in hun gedachten, en ze zouden niets liever willen dan dat dit binnen de komende twee jaar gebeurt", deelde de bron met de publicatie.

“Het is een groot doel voor hen beiden om dit te laten gebeuren. Ze zijn zo belachelijk verliefd, 'zei de insider.

Een tweede bron dicht bij het paar zei dat hoewel ze "niet actief proberen" om onmiddellijk kinderen te krijgen, ze "erg blij" zouden zijn als Kourtney dit jaar wel zwanger zou worden.

De KUWTK-ster deelt drie kinderen met haar ex Scott Disick, terwijl Travis een zoon en dochter heeft uit zijn vorig huwelijk met actrice-model Shanna Moakler.

De insider onthulde ook dat de feestdagen later dit jaar een heel "groot probleem" zijn voor het paar.

“Deze kerst en nieuwjaar wordt een groot probleem voor hen en het hele gezin. Travis wil het vertrouwen van Kourts kinderen winnen en vice versa, omdat hij graag eerder dan later met haar verloofd en getrouwd zou willen zijn, vertelde de bron.

Naar verluidt vindt Travis het "belangrijk" om met zijn vriendin te trouwen, "maar hij wil ervoor zorgen dat de hele familie het accepteert en ondertekent." Kourtney en haar rockstar-beau denken constant aan hun toekomst, maar ze vertragen ook om op dit moment van hun tijd samen te genieten.

Aanbevolen: