Kim Kardashian en Kourtney matchen naar verluidt Khloé met vriend van Pete Davidson en Travis Barker

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian en Kourtney matchen naar verluidt Khloé met vriend van Pete Davidson en Travis Barker
Kim Kardashian en Kourtney matchen naar verluidt Khloé met vriend van Pete Davidson en Travis Barker
Anonim

Kim en Kourtney Kardashian hebben allebei een relatie, waardoor de derde Kardashian-zus, Khloé, single blijft. Kim en Kourtney zijn dolgelukkig, terwijl de oprichter van SKIMS schijnbaar verder is gegaan van de vervreemde echtgenoot Kanye West en een gelukkige plek heeft gevonden met SNL-ster en serie-dater Pete Davidson, de laatste is verloofd met rockstar-drummer Travis Barker.[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CUWahu6LJnb/[/EMBED_INSTA]In de afgelopen jaren heeft Khloé een knipperlichtrelatie gehad met Tristan Thompson, met wie ze een dochter, True, deelt. Thompson's openbare bedrogschandalen lijken Khloé eindelijk van hem weg te hebben gedreven, aangezien haar zussen nu een match voor haar vinden, bij voorkeur uit dezelfde kringen als hun partners.

Wie zal het zijn, Khloé?

Khloé Kardashian's zussen als "actief op zoek naar een wederzijdse vriend van Pete en Travis" om haar voor te stellen, heeft een bron dicht bij de familie onthuld aan HollywoodLife.

Kim en Kourtney vinden het heerlijk om met Pete en Travis om te gaan, en ze zijn "actief" op zoek naar een wederzijdse vriend van hun partners die met hun zus zou kunnen daten.

De bron deelde ook dat de groep "grappen" maakt over hoe jammer het is dat Machine Gun Kelly wordt meegenomen, omdat ze anders "hij zouden proberen hem in een oogwenk met Khloé te verbinden". MGK is al meer dan een jaar aan het daten met Megan Fox.

Kim en Kourtney's relatie was altijd 'zuster', maar ze zijn veel hechter geworden nu ze een relatie hebben met mannen die ook vrienden zijn. De vrouwen kunnen nu praten over "meer" dan het moederschap, volgens de insider.

De zussen hebben zoveel plezier met hun nieuwe dubbele dating-dynamiek dat "het op een punt is gekomen dat ze Khloé in de mix willen brengen." De Kardashian-zussen zijn naar verluidt opgewonden om de feestdagen samen door te brengen, omdat het "zo gemakkelijk en zo leuk" voor hen is om als groep rond te hangen.

Khloé begon te daten met Thompson in 2016 en beviel later van hun dochter in april 2018 te midden van schandalige geruchten die suggereerden dat Tristan haar tijdens haar zwangerschap had bedrogen. Thompson is gefotografeerd met meerdere vrouwen tijdens hun relatie, waarbij paparazzi de atleet vaak uitliet over zijn serieel bedrog.

Thompson zorgde in februari 2019 opnieuw voor een afwijking in zijn relatie met Kardashian, nadat hij Kylie Jenners beste vriend Jordyn Woods op een feestje had gekust. Het zorgde ervoor dat Jenner haar vriendschap met haar voormalige beste vriend beëindigde, terwijl Khloé Tristan uiteindelijk vergaf en bij hem terugkwam. Als we de geruchten mogen geloven, zijn de twee sinds juni 2021 uit elkaar.

Aanbevolen: