Welke comedy-ster willen vrienden naar verluidt Jennifer Aniston tot nu toe

Inhoudsopgave:

Welke comedy-ster willen vrienden naar verluidt Jennifer Aniston tot nu toe
Welke comedy-ster willen vrienden naar verluidt Jennifer Aniston tot nu toe
Anonim

Als je er echt over nadenkt, is het ronduit vreemd dat zoveel mensen geven om het liefdesleven van de sterren. De overgrote meerderheid van de mensen zal hun favoriete sterren immers nooit kort ontmoeten, laat staan leren kennen. Toch staat het buiten kijf dat veel mensen erg geïnteresseerd zijn om erachter te komen welke beroemdheden voor elkaar zijn gevallen.

Helaas gaan de meeste sterren die in het echt met elkaar uitgaan, uiteindelijk uit elkaar. Dat is natuurlijk volkomen logisch, aangezien de meeste gewone mensen met meerdere partners uitgaan voordat ze hun juiste partner hebben gevonden.

Hoewel zoveel sterren in de loop der jaren met elkaar zijn uitgegaan en uit elkaar zijn gegaan, hebben mensen om de een of andere reden de neiging om heel veel te zeggen over het feit dat Jennifer Aniston pech heeft gehad met liefde. Gezien hoe lief Aniston bij elke beurt lijkt te zijn en hoe mooi ze is, is er nog steeds alle reden om te geloven dat ze veel opties heeft op de datingafdeling. Volgens rapporten is er echter één persoon in het bijzonder met wie sommige vrienden van Aniston haar willen zien eindigen.

Jennifers romantische geschiedenis

Tijdens de lange carrière van Jennifer Aniston speelde ze in veel projecten die enorm veel succes kenden. Het meest opvallend was dat ze speelde in een van de meest universeel geliefde sitcoms aller tijden, Friends. Natuurlijk speelde Aniston ook in een lange lijst met films, waaronder de Horrible Bosses-serie, We're the Millers, Bruce Almighty, Just Go With It en meer.

Gezien al het succes dat Jennifer Aniston heeft genoten, beginnen mensen elk aspect van haar leven te volgen, vooral als het gaat om haar datinggeschiedenis. Zo is er ontzettend veel gemaakt van het feit dat Aniston in het verleden getrouwd was met Brad Pitt en Justin Theroux. Helaas was geen van beide relaties uiteindelijk in staat om de afstand te overbruggen. Dat gezegd hebbende, sommige Aniston-fans willen haar in de toekomst weer bij Pitt zien.

Naast de twee ex-echtgenoten van Jennifer Aniston heeft ze met verschillende andere beroemdheden gedate. Zo ging Aniston ooit een tijdje met Vince Vaughn uit nadat ze samen speelden in The Break-Up. Aniston was naar verluidt verloofd met Tate Donovan, een getalenteerde komische acteur die zelfs een van de vriendjes van haar Friends-personage in verschillende afleveringen speelde. Van Jennifer is ook bekend dat ze een relatie heeft gehad met John Mayer en Counting Crows-frontman Adam Duritz, hoewel geen van beide relaties zo lang stand kon houden.

Potentiële partner?

Sinds Jennifer Aniston en Justin Theroux in 2017 uit elkaar gingen, is ze niet romantisch gekoppeld aan iemand anders in de publieke belangstelling. Dat betekent natuurlijk niet dat Aniston geen geluk heeft gevonden, noch als alleenstaande vrouw, noch met een partner waar de wereld niets over heeft geleerd. Hoe dan ook, volgens een rapport van Ok Magazine willen de vrienden van Aniston dat ze met Jason Sudeikis uitgaat.

Volgens het eerder genoemde Ok Magazine-rapport is de reden waarom Jennifer Aniston's vrienden denken dat Jason Sudeikis de juiste persoon voor haar is, de manier waarop ze over hem praat. "Jennifer zegt altijd dat Jason haar aan het lachen maakt zoals niemand anders dat kan." Het rapport van Ok Magazine zegt vervolgens dat Sudeikis ook erg geïnteresseerd is om met Aniston te daten.

'Oh, Jason zou haar graag mee uit vragen', zegt de vriend, eraan toevoegend dat het enige dat hem tegenhoudt het potentieel is om hun hechte vriendschap te verpesten. ‘Maar zoveel mensen in hun omgeving denken dat ze perfect bij elkaar passen,’ vervolgt de vriend, ‘en ze hebben al genoeg kusscènes gedaan om de ligging van het land te leren kennen!'”

Voor degenen onder jullie die niet hebben opgelet: Jennifer Aniston en Jason Sudeikis hebben in het verleden samen in vijf films gespeeld. Nadat ze voor het eerst samen waren verschenen in The Bounty Hunter uit 2010, deelden Sudeikis en Aniston het scherm in Horrible Bosses, We're the Millers, Horrible Bosses 2 en tenslotte Mother's Day.

De romantische geschiedenis van Jason

Of de berichten over de gedeelde chemie van Jennifer Aniston en Jason Sudeikis waar zijn of niet, de kans is groot dat ze nooit een koppel zullen worden. Hoewel daar verschillende redenen voor zijn, is een van de meest voor de hand liggende het feit dat Sudeikis op dit punt in zijn leven misschien nog niet klaar is om een relatie aan te gaan. Tenslotte gingen Sudeikis en zijn oude verloofde en de moeder van zijn kinderen, Olivia Wilde, pas begin 2020 uit elkaar.

Jaren voordat Jason Sudeikis en Olivia Wilde een koppel werden, trouwde hij met Kay Cannon. Hoewel Cannon niet beroemd is, heeft ze veel succes gehad als schrijver en producent van de Pitch Perfect-films, naast het schrijven van scripts voor shows als 30 Rock en New Girl. Naast de twee meest opvallende relaties van Sudeikis, ging hij eerder uit met de prachtige en getalenteerde acteurs Eva Mendes en January Jones.

Aanbevolen: