Lizzo beschuldigd van 'lowkey seksueel intimiderende' Chris Evans

Lizzo beschuldigd van 'lowkey seksueel intimiderende' Chris Evans
Lizzo beschuldigd van 'lowkey seksueel intimiderende' Chris Evans
Anonim

Zangeres Lizzo is onder vuur komen te liggen omdat ze haar oude verliefdheid, Hollywood-hartbreker Chris Evans, opnieuw nastreefde.

De opschudding kwam na het nieuws van een aanstaande remake van de klassieke film uit 1992, The Bodyguard. Sindsdien hebben fans van over de hele wereld hun gedachten gedeeld over wie ze de functie willen zien leiden.

Veel fans wilden Tessa Thompson en Chris Hemsworth de rollen zien spelen van Rachel Marron (oorspronkelijk Whitney Houston) en Frank Farmer (oorspronkelijk Kevin Costner). Maar de zangeres van Truth Hurts, Lizzo had een iets ander idee van wie de hoofdrol zou moeten spelen.

Na de aankondiging van de remake ging Lizzo naar TikTok om uit te drukken dat ze graag een kans zou willen maken op de legendarische rol van Marron, naast Captain America: The First Avenger-ster Chris Evans als Farmer. De video, gepost op 16 september, toont Lizzo die een screenshot van de aankondiging omhooghoudt, gevolgd door andere screenshots van fans die om haar en Evans vragen voor de rollen.

De video kreeg echter geen welkomstreceptie. Fans waren er snel bij om te wijzen op de lange reeks eerdere pogingen die Lizzo had gedaan om de aandacht van Evans te trekken.

De eerste keer vond plaats in juni 2019 toen Lizzo voor de grap antwoordde op de tweet van Evans en hem vroeg met haar te trouwen. Twee jaar later, in april 2021, onthulde Lizzo dat ze dronken in de DM's van de acteur was geglipt. Sindsdien hebben fans de obsessie van de zanger met de voormalige Avenger zien groeien.

Na Lizzo's meest recente achtervolging, waren fans er snel bij om haar uit te roepen over de ongemakkelijke wending die de affaire nam.

Onder de naam "ingetogen seksuele intimidatie" gingen velen naar Twitter om hun zorgen te uiten. Een fan zei: "Ik denk dat ze die man met rust moet laten. Het flirten was eerst schattig, maar ze moet stoppen.'

Een andere gebruiker schreef: "Ook Lizzo. Ik hou ook van mij wat Chris, maar het wordt een beetje cringey/stalkerish. Chill, meid."

Anderen wezen op de dubbele moraal van de wet. Ze benadrukten dat als het een man was geweest die een vrouw met dezelfde kracht achtervolgde, er een veel grotere opschudding zou zijn geweest.

Eentje schreef bijvoorbeeld: "Oh ffs Het is niet grappig meer. Stel je voor dat een mannelijke celeb geobsedeerd was door een vrouwelijke celeb en haar maandenlang opvoedde in interviews, enz."

Terwijl een ander eraan toevoegde: Dit is griezelig als hl. Als een man dit zou doen, zou iedereen in opstand komen.”

Ondertussen namen velen de tijd om hun minachting over de remake te uiten en beweerden dat de klassieke film "met rust gelaten moest worden". Een criticus schreef bijvoorbeeld: "Nee. We hebben die prachtige film niet nodig. We moeten een aantal remakes en reboots stoppen.”

Aanbevolen: