Buffy The Vampire Slayer'-ster Nicholas Brendon opgenomen in het ziekenhuis

Inhoudsopgave:

Buffy The Vampire Slayer'-ster Nicholas Brendon opgenomen in het ziekenhuis
Buffy The Vampire Slayer'-ster Nicholas Brendon opgenomen in het ziekenhuis
Anonim

Buffy The Vampire Slayer-ster Nicholas Brendon is met spoed naar het ziekenhuis gebracht na een tweede "hartincident".

Nicholas Brendon heeft de afgelopen maanden meerdere lichamelijke gezondheidsproblemen gehad

De 51-jarige acteur is vooral bekend als Buffy's BFF Xander in de serie uit de jaren 90. Hij werd met spoed naar de eerste hulp gebracht voor behandeling en rust nu en "focust zich op medische afspraken". Het nieuws werd door zijn zus gedeeld in een Instagram-bericht op zijn account. Vorig jaar onderging Brendon een operatie nadat hij "verlamming van zijn geslachtsdelen en benen" had opgelopen.

Brendon werd in september 2021 gearresteerd voor het gebruik van een valse identiteit om geneesmiddelen op recept te kopen. Zijn manager beweert dat zijn gezondheidsproblemen het gevolg zijn van het feit dat hij na zijn arrestatie in een cel met betonnen vloer moet slapen. Brendon werd beschuldigd van voorschriftfraude met een gereguleerde stof en voor het weigeren zich te identificeren toen hij werd aangehouden door een politieagent in Indiana.

Nicholas' zus deelde een verzameling kiekjes van de ster die op een brancard naar het ziekenhuis werd gebracht met een lang bijschrift. "Nicky stuurt zijn liefde en wilde dat ik me verontschuldigde dat hij de laatste tijd niet zo vaak live ging en iedereen een update te geven", schreef ze.

"Nicky maakt het nu goed, maar hij moest ongeveer twee weken geleden met spoed naar de spoedeisende hulp vanwege een hartincident (tachycardie/aritmie). Sommigen van jullie herinneren zich misschien dat hij een soortgelijk incident had na zijn tweede operatie aan de ruggengraat van vorig jaar jaar (voor Cauda Equina), maar deze keer probeert hij wat meer rust te krijgen en concentreert hij zich op medische afspraken." Bronnen beweren dat Brendon moeite heeft gehad om de medische rekeningen voor zijn procedures en behandelingen te betalen, maar zijn manager heeft dit heftig ontkend.

Nicholas Brendon heeft meerdere keren problemen gehad met de wet

Buffy The Vampire Slayer Nicholas Brendon Sarah Michelle Gellar
Buffy The Vampire Slayer Nicholas Brendon Sarah Michelle Gellar

Brendon is door de jaren heen gearresteerd en aangeklaagd voor talloze alcoholgerelateerde incidenten.

In 2010 werd hij getaserd door de politie van Los Angeles nadat ze hadden gereageerd op een oproep over dronken gedrag. Hij werd later beschuldigd van een telling van verzet tegen arrestatie, twee tellingen van batterij tegen een politieagent, en een telling van vandalisme. Later pleitte hij niet voor de aanklacht en kreeg hij een voorwaardelijke gevangenisstraf van een jaar nadat hij zich had ingecheckt in een behandelcentrum in Malibu.

In 2014 werd hij gearresteerd voor het vernielen van een hotelkamer in Idaho. In 2015 werd hij opnieuw gearresteerd voor het vernielen van een hotelkamer, dit keer in Fort Lauderdale, Florida. Later dat jaar werd hij aangeklaagd voor het aanvallen van een vrouw in een hotelkamer in de staat New York.

Hij werd volgens NBC News beschuldigd van misdrijf derdegraads overval, crimineel onheil en obstructie van de ademhaling. In 2017 werd hij gearresteerd op beschuldiging van huiselijk geweld. Brendon liep van de set van Dr. Phil nadat hij hem had uitgedaagd in zijn strijd tegen alcoholisme en depressie.

Aanbevolen: