Wat Elvis Presley's ex-Linda Thompson voelt over 'gewist' te worden van 'Elvis

Inhoudsopgave:

Wat Elvis Presley's ex-Linda Thompson voelt over 'gewist' te worden van 'Elvis
Wat Elvis Presley's ex-Linda Thompson voelt over 'gewist' te worden van 'Elvis
Anonim

Ondanks de lovende recensies over Austin Butler's optreden als Elvis Presley, krijgt Elvis-regisseur Baz Luhrmann nog steeds luchtafweergeschut voor enkele "onnauwkeurige" details in de film.

Hoewel Presley's ex-vrouw Priscilla Presley denkt dat de zanger van de film zou hebben gehouden, zijn fans niet blij dat zijn andere ex, Linda Thompson, eruit is "gewist". Het zette Thompson ertoe aan om de "waarheid" over hun verhaal aan te kaarten.

Wie is Linda Thompson?

Thompson is een voormalige actrice en winnaar van een schoonheidswedstrijd. Ze werd in 1969 gekroond tot Miss Shelby County en het jaar daarop tot Miss Mid-South Fair. In 1972 werd ze Miss Tennessee Universe, dat deel uitmaakt van de Miss USA- en Miss Universe-verkiezingen."Ik was Miss Tennessee. Ik was Miss Tennessee Universe in 1972, en Elvis was Elvis," vertelde ze Larry King in 2002.

Ze vervolgde: En ik werd uitgenodigd om naar het Memphis Theatre te gaan, dat hij na middernacht verhuurde om films te vertonen… Dus ik werd uitgenodigd om naar het theater te gaan. En Miss Rhode Island, Jeannie LaMay, was mijn kamergenoot in de Miss USA-verkiezing. Ze woonde in Memphis. En zij en ik gingen naar het theater en werden goed aan hem voorgesteld.'

In 1977 was Thompson al een vaste waarde in de tv-serie Hee Haw. Ze speelde verder in andere shows zoals Beverly Hills, 90210 en verscheen in verschillende films zoals The Bodyguard met Whitney Houston en Kevin Costner in de hoofdrol. In de jaren tachtig begon ze met het schrijven van liedjes en begon als tekstschrijver voor Kenny Rogers' single Our Perfect Song uit 1985.

Ze had ook samenwerkingen met haar ex-man, David Foster, waaronder I Have Nothing dat werd gebruikt voor The Bodyguard. Het werd genomineerd voor de Academy Award voor Beste Song in 1993 en de Grammy Award voor Best Song Specifiek voor een Film of voor Televisie het volgende jaar.

Voor haar huwelijk met Foster (1991-2005) was Thompson getrouwd met Caitlyn Jenner, Olympische gouden medaillewinnaar. Ze trouwden in 1981 en gingen vijf jaar later uit elkaar nadat de Keeping Up with the Kardashians-aluin haar toegaf dat ze zich identificeerde als een vrouw. Ze hebben samen twee zonen, Brandon en Brody Jenner.

Hoe lang ging Elvis Presley uit met Linda Thompson?

Thompson was de laatste langdurige partner van Presley voor zijn mysterieuze dood. De twee woonden samen van 1972 tot 1976. Ze was zelfs het eerste telefoontje van zijn dochter, Lisa Marie Presley, nadat ze hem dood op zijn badkamervloer vonden.

"Hij was een ongelooflijk mens en ik voel me ongelooflijk gelukkig dat ik hem zo diep heb leren kennen en het duurt tot op de dag van vandaag", zei de songwriter over Presley, eraan toevoegend dat hij affaires had tijdens hun relatie. "Hij hield van vrouwen. Soms te veel. En soms moest ik hem verwennen. Ik hoefde niet, ik koos ervoor, omdat we vooral beste vrienden waren. We waren zeker geliefden, gelijkgestemden."

Ze zei dat ze zijn ontrouw tolereerde omdat hij "een jong, naïef, blind verliefd meisje" was, die de uitleg van de muzikant vaak geloofde. "We begrepen elkaar en je weet dat hij in die relatie naar me toe zou komen… Hij werd altijd betrapt als hij vals speelde, altijd betrapt, en ik zou hem erop aanspreken", herinnert ze zich.

Ze vervolgde: "Hij ging met me zitten en zei: 'Lieverd, er is niemand in deze wereld waar ik om geef zoals ik om jou geef. Jij bent mijn vrouw, jij bent mijn vriendin, jij bent degene die ik liefde, niemand is met jou te vergelijken. Elke keer als ik met een meisje ben, realiseer ik me gewoon hoeveel ik van je hou en hoeveel geluk ik heb om jou te hebben en hoe goed we bij elkaar passen.'"

Wat Linda Thompson vindt als ze wordt uitgesloten van 'Elvis'

Voor Thompson: "elke opname of uitsluiting in een film die ooit is gemaakt, kan nooit de belangrijke rol uitwissen die ik in zijn leven speelde en hij in het mijne", vertelde ze de fans in juni 2022. Toen haar werd gevraagd naar haar mening over de biopic, antwoordde ze: "Nee, ik heb hem nog niet gezien. De trailer ziet er erg vermakelijk uit en Austin Butler lijkt een fantastische weergave te geven. MAAR omdat er zoveel mensen worden weggelaten die erg belangrijk waren en instrumenteel in het leven van Elvis - ik zou het geen biopic willen noemen."

Ze voegde eraan toe dat ze er was aan de zijde van de zangeres door het goede en het slechte. "Ik heb vier en een half jaar van mijn leven met Elvis geleefd en op vele niveaus diep voor Elvis gezorgd. Elke keer dat hij in het ziekenhuis lag, deelde ik een ziekenhuiskamer met hem. Ik had in die tijd mijn eigen bed naast het zijne", ze deelde. "Ik reisde elke tour met hem mee. Ik was de enige vrouw die dit ooit in dit leven deed. Ik was in die jaren bij elke verloving in Las Vegas. Ik heb zijn leven letterlijk meerdere keren gered."

Ze hielden ook "contact en hielden van elkaar tot de dag dat hij stierf", en merkten op dat ze op goede voet bleven, zelfs na hun breuk."Maar elke echte fan weet dat al", zei ze over hun "weggelaten" relatie. "Bedankt allemaal voor jullie loyaliteit."

Aanbevolen: