Fans reageren op LeVar Burton die interesse verliest als volgende 'Jeopardy'-host

Fans reageren op LeVar Burton die interesse verliest als volgende 'Jeopardy'-host
Fans reageren op LeVar Burton die interesse verliest als volgende 'Jeopardy'-host
Anonim

Sinds het overlijden van Alex Trebek, Jeopardy! is op zoek naar een nieuwe gastheer. LeVar Burton leek een goede keuze, maar nu zegt hij niet langer geïnteresseerd te zijn in het hosten van de show. Fans van de show hebben veel te zeggen op Twitter.

Tijdens The Daily Show met Trevor Noah legde Burton uit waarom hij niet langer geïnteresseerd was in het hosten van de spelshow. Hij verklaarde: “Het gekke is dat wanneer je je zinnen op iets zet… ze zeggen wees voorzichtig met wat je wenst, want wat ik ontdekte is dat het toch niet was wat ik wilde. Wat ik wilde, was concurreren. Ik bedoel, ik wilde de baan, toch, maar toen ik het niet kreeg, was het van: 'Nou, oké, wat nu?'"

Twitter had gemengde reacties op de uitspraken van Burton.

Sommigen geloofden niet in zijn uitspraken, maar geloofden eerder dat als hem de positie werd aangeboden, hij deze zou aannemen.

Anderen gaven hun mening dat hij sowieso niet geschikt was voor de show.

Anderen steunden Burton en benadrukten dat het netwerk niet begrijpt wat een verlies het was om hem de hostingpositie niet aan te bieden.

Burton was gastgastheer op Jeopardy! gedurende een week in juli 2021 nadat een petitie door fans in zijn voordeel was ondertekend.

Sinds het overlijden van Trebek is Sony Pictures Entertainment op zoek naar een nieuwe Jeopardy! gastheer. De show had een reeks gastgastheren die achter het podium stapten sinds het overlijden van Trebek. Toen, op 11 augustus 2021, kondigde het netwerk aan dat de uitvoerend producent van de show, Mike Richards, het over zou nemen. De rol was echter van korte duur voor Richards, die slechts negen dagen later ontslag nam, nadat ongevoelige opmerkingen die hij maakte op een eerdere podcast weer naar boven kwamen.

Het netwerk heeft aangekondigd dat Mayim Bialik (van The Big Bang Theor y) en Ken Jennings (voormalig Jeopardy!-kampioen) de resterende afleveringen van Jeopardy! voor het jaar. De show is echter nog steeds op zoek naar een vaste gastheer.

De geliefde gastheer van Jeopardy!, Trebek, overleed in november 2020 aan alvleesklierkanker. Hij had de show 37 jaar lang gehost.

Aanbevolen: