Twitter gelooft dat Henry Cavill werd ‘gepest’ om zijn privéleven op sociale media aan te pakken

Twitter gelooft dat Henry Cavill werd ‘gepest’ om zijn privéleven op sociale media aan te pakken
Twitter gelooft dat Henry Cavill werd ‘gepest’ om zijn privéleven op sociale media aan te pakken
Anonim

Henry Cavill roept fans op die speculaties hebben gedaan over zijn privéleven en zijn liefde hebben bekend voor zijn huidige vriendin, Natalie Viscuso.

De Enola Holmes-acteur voelde de behoefte om naar Instagram te gaan en duidelijk te maken dat hij "erg gelukkig" is in zijn relatie en dat mensen geen "negatieve aannames" moeten maken over zijn privéleven.

"Het viel me op dat er de laatste tijd wat sociale vijandigheid is geweest. Het komt steeds vaker voor op mijn feed", schreef hij in het bijschrift.

"Hoewel ik de passie en steun van diezelfde mensen die 'speculeren' waardeer, is het zover gekomen dat ik iets moest zeggen, wat op zich een slechte zaak is, " ging hij verder.

Cavill specificeerde niet de opmerkingen die in het bijzonder werden gemaakt, maar wilde de aandacht vestigen op de schade die negatieve veronderstellingen aan een persoon kunnen toebrengen.

"Ik weet dat het leuk kan zijn om te speculeren, te roddelen en in onze eigen persoonlijke echokamers op internet te duiken, maar je 'passie' is misplaatst', vervolgde hij. 'Het veroorzaakt schade aan de mensen Ik geef het meest om."

Hij eindigde de verklaring door te zeggen: "Zelfs je meest conservatieve negatieve veronderstellingen over zowel mijn persoonlijke als professionele leven zijn gewoon niet waar. Laten we samen dit tijdperk van sociale verlichting omarmen en met positiviteit verder gaan."

Nadat Cavill het antwoord op sociale media had gegeven, begonnen fans op Twitter de controverse te bespreken, en enkelen probeerden het zelfs voort te zetten, ondanks de smeekbeden van Cavill. Hoewel veel van de opmerkingen over zijn privéleven niet helemaal negatief waren, was er waren een paar fans die gewoon niet wilden geloven dat Cavill niet langer beschikbaar is.

Fans van de acteur voerden aan dat de acteur door deze consistente opmerkingen werd "gepest" om zijn privéleven aan te pakken, wat hij niet zou moeten doen, omdat hij vrij is om met iedereen te daten.

Vorige maand maakte de Man of Steel-acteur zijn relatie openbaar Viscuso openbaar door een foto van de twee op Instagram te plaatsen terwijl ze schaken in een gedimde kameromgeving.

"Dit ben ik, die er stilletjes zelfverzekerd uitziet, kort voordat mijn mooie en briljante liefde Natalie me vernietigt bij het schaken", luidde het bijschrift.

Voorafgaand aan de post werden de twee gespot terwijl ze elkaars hand vasthielden toen ze Cavills hond Kal meenamen voor een wandeling in Londen, wat leidde tot geruchten over relaties.

Cavill heeft onlangs de productie afgerond van het langverwachte tweede seizoen van het Netflix-fantasiedrama, The Witcher, dat zware productievertragingen opliep als gevolg van de pandemie.

Aanbevolen: