Fans gaan wild als Britney Spears citeert Selena Gomez & plaatst 'Free Britney'-vlagvideo

Inhoudsopgave:

Fans gaan wild als Britney Spears citeert Selena Gomez & plaatst 'Free Britney'-vlagvideo
Fans gaan wild als Britney Spears citeert Selena Gomez & plaatst 'Free Britney'-vlagvideo
Anonim

Britney Spears heeft duidelijk gemaakt of ze te veel gevoelige video's op haar Instagram-profiel deelt te midden van haar conservatorschapsstrijd.

Na recente zorgen van fans die bang waren dat ze niet instemde met het plaatsen van topless video's en foto's, ging de popster in twee verschillende berichten naar Instagram.

Britney Spears plaatst gratis Britney-vlag, zegt dat ze veel te voorzichtig is op Instagram

"Geez, kijk naar die vlag", schreef Spears gisteren (9 augustus) en plaatste een video waarin een man lijkt te zwaaien met een gratis roze Britney-vlag.

The Toxic-zangeres woog ook mee in het debat of ze voorzichtig is met wat ze deelt op sociale media.

Ik had zoiets van 'Mijn vlag boven de Amerikaanse vlag!?!?' … Ja … ik toeter op mijn eigen hoorn.. is dat erg ????? Ik weet dat ik in mijn vorige post zei dat jullie mijn situatie kennen, maar LAAT MIJ VERDUIDELIJKEN … je weet maar de helft !!!!” Spears schreef ook.

“En voor velen van jullie die zeggen dat ik voorzichtig moet zijn met wat ik post … ik bedoel als je er ECHT OVER DENKT … met wat ik heb meegemaakt, geloof ik dat ik TE VOORZICHTIG ben geweest !!!! Op een dag zal ik op het randje leven, 'voegde ze eraan toe.

Britney Spears en Selena Gomez's gezonde uitwisseling

Een uur later plaatste Spears ook een videorecept van een avocadotoost. De zangeres ondertitelde de video met teksten van Selena Gomez's Kill Em With Kindness, en ging verder met het feit dat ze werd onderzocht op haar sociale-mediagewoonten.

“In een systeem waar ik me al zo lang compleet hopeloos heb gevoeld, heb ik tenminste een platform om te delen !!!! Zoals Selena Gomez het het beste zegt - De wereld kan een nare plek zijn … ik weet het … je weet het … dood ze met vriendelijkheid , schreef Spears.

"Helaas was het nieuws behoorlijk smerig door vreselijke en gemene leugens over mij te zeggen, dus ik ga vanaf nu wat minder posten", besloot Spears.

Gomez merkte de shout-out op en antwoordde Britney.

“Ik hou van je @britneyspears! Je bent altijd welkom om met mij te komen koken!” Gomez schreef, verwijzend naar haar kookprogramma Selena + Chef, uitgezonden op HBO Max.

Fans steunden Spears ook en moedigden haar aan om door te gaan met het plaatsen van de inhoud die ze leuk vindt.

“Ik zou elke dag de hele dag naar een kookprogramma van Britney Spears kijken”, schreef een fan.

“Laat ze je niet weer het zwijgen opleggen, koningin! Je bent zo ver gekomen. Post je kookvideo's en neem ons mee op die reis', reageerde een volger.

Aanbevolen: