Michael Jackson's zoon dringt er bij wereldleiders op aan om klimaatverandering aan te pakken

Inhoudsopgave:

Michael Jackson's zoon dringt er bij wereldleiders op aan om klimaatverandering aan te pakken
Michael Jackson's zoon dringt er bij wereldleiders op aan om klimaatverandering aan te pakken
Anonim

Fans krijgen niet vaak een glimp van Michael Jackson's jongste zoon, Blanket, die ook bekend staat als Bigi. Al sinds hij een kleine jongen was, zou Michael zijn gezicht beschermen tegen de camera's. Nu heeft hij ervoor gekozen om een rustig leven te leiden, buiten de schijnwerpers, en heeft hij ervoor gekozen om niet actief deel te nemen aan sociale media. Hij komt alleen boven water als er iets belangrijks te onthullen v alt, en fans hebben zojuist vernomen dat omgevingsfactoren hem uit het houtwerk zullen lokken.

In een zeer zeldzame verschijning voegde Blanket Jackson, liefkozend Bigi, zich bij de bemanning van Good Morning Britain om een boodschap te delen die hem zeer na aan het hart ligt - klimaatverandering.

In de voetsporen van zijn beroemde vader, sprak Bigi hartstochtelijk over het onderwerp klimaatverandering, en fans stemden af om meer te weten te komen over de mysterieuze man die zo sterk op zijn vader lijkt.

Bigi deelt een belangrijk bericht

Michael Jackson pleitte voor milieubewustzijn en maakte zijn zorgen over klimaatverandering bekend.

Het is duidelijk dat de waarden die hem na aan het hart lagen, werden gedeeld met zijn kinderen.

Op een adembenemend moment dat de gelijkenis die Bigi deelt met wijlen Michael Jackson echt volledig tot uiting bracht, konden fans zijn perspectief horen en delen in zijn passie.

Bigi betrok het publiek in discussies over klimaatverandering en het belang van het beschermen van de toestand van de wereld om ons heen, en zijn timing was perfect afgestemd op de COP26-top van de Verenigde Naties die momenteel in Schotland wordt gehouden.

Bigi dringt aan op verandering

De wereld is afgestemd op de VN-top, en mensen over de hele wereld hopen dat deze bijeenkomst van wereldleiders zal resulteren in een aantal positieve, permanente veranderingen om ons milieu te verbeteren.

Het feit dat Bigi zojuist naar voren kwam om dit onderwerp te bespreken, benadrukt hoe belangrijk milieuoorzaken werkelijk voor hem zijn, en zijn timing kan onmogelijk perfecter zijn.

Aan het begin van de COP26 riep Bigi de wereldleiders op om actief deel te nemen aan het doorvoeren van productieve veranderingen, en sprak hij over de verantwoordelijkheid van zijn generatie om deel te nemen aan het gesprek en actie te ondernemen.

Bigi verklaarde; …" Ik denk dat we wat werk te doen hebben, maar onze generatie weet hoe belangrijk het is."

Fans hopen dat dit het begin is van nog veel meer publieke optredens van Bigi.

Aanbevolen: