Dit is waarom fans zeggen dat James Corden gemeen is in het echte leven

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans zeggen dat James Corden gemeen is in het echte leven
Dit is waarom fans zeggen dat James Corden gemeen is in het echte leven
Anonim

Hij is het meest bekend van 'Carpool Karaoke', een hitsegment in The Late Late Show gehost door James Corden, maar hij heeft nog tal van andere escapades op het scherm onder zijn riem. Hij wreef over ellebogen met allerlei beroemdheden, nam het podium op voor stand-up en verdiende heel wat aanhang van fans in zowel het VK als de VS

Maar Corden heeft ook kritiek gekregen van fans, of het nu gaat om zijn vetes met andere beroemdheden, zijn weergave van specifieke personages waarvan sommigen zeggen dat hij niet geschikt is om te spelen, of Cordens steeds groter wordende ego dat zijn reputatie in de weg staat. Hoe dan ook, Corden spreekt zijn mening uit, hoewel het hem soms in de problemen heeft gebracht.

Corden heeft bijvoorbeeld in het verleden wat ongemakkelijke momenten gehad met paparazzi, waardoor fans zich afvroegen hoe aardig hij in het echt is. Het gerommel over diva-achtig gedrag begon echter een tijdje terug, waardoor we ons allemaal afvragen of zijn sprankelende en lieve persoonlijkheid slechts een dekmantel is voor de camera's.

Bijgewerkt op 7 oktober 2021, door Michael Chaar: James Corden landde zijn hosting-optreden op The Late Late Show in 2015, waar hij een van de grootste late-night-shows werd talkshowhosts, concurrerend met Jimmy Kimmell en Jimmy Fallon. Nou, ondanks dat Corden bekend staat om zijn sprankelende en charmante persoonlijkheid, blijkt hij naar verluidt een behoorlijk diva te zijn! Fans overspoelden James' Reddit AMA met een overvloed aan negatieve opmerkingen, interacties en anekdotes die hem afschilderden als een grote prima donna. Er wordt gezegd dat Corden driftbuien veroorzaakt op de set, schaduw werpt op K-popgroep BTS, terwijl hij zijn eigen vrouw en huilend kind op een vlucht afsnauwt. Hoewel Corden of zijn team zich niet hebben uitgesproken over deze beschuldigingen, zijn velen zelfs zover gegaan dat ze hem bestempelen als "erger dan Ellen DeGeneres". Hoera!

James Corden's AMA maakte geen indruk op Redditors

Hij is niet de enige celeb die in een AMA springt en fans teleurstelt, maar James Corden hoefde niet eens iets te doen om commentatoren aan de gang te krijgen. De best beoordeelde opmerking in de Reddit AMA-thread is een verhaal dat de slechte houding en het slechte gedrag van Corden oproept, en het was verre van de enige opmerking die suggereerde dat de komiek niet zo aardig is als hij lijkt.

Die "fan" die James Corden "enorme titel" noemde, terwijl Harry Styles, met wie hij werd vergezeld, "zo cool" was. Dit was slechts een van de vele klachten die Redditors niet hadden over het werk van Corden, maar over zijn echte persoonlijkheid.

James Corden heeft naar verluidt zijn eigen vrouw afgesnauwd

Talloze "fans" reageerden op James' AMA met hun hervertelling van persoonlijke ontmoetingen met de ster. Maar alsof dat nog niet erg genoeg was, voegden sommige commentatoren ook bonnetjes toe; ze linkten naar verschillende artikelen die de over het algemeen slechte houding van Corden beschreven wanneer ze in de openbaarheid waren.

Ten eerste was hij blijkbaar een keer behoorlijk onbeleefd tegen zijn vrouw in een vliegtuig - naar verluidt haar en hun huilende kind afsnauwend tot het punt waarop toeschouwers dachten dat het een willekeurige vrouw en haar baby was, in plaats van die van Corden zelf kind. Maar wacht, er is meer!

Reddititors zeggen dat James Corden niet iedereen is

Misschien het slechtste verhaal dat uit de hele Reddit AMA komt, en fans aan het denken zet dat Corden misschien niet zo aardig is, gaat over James die campagne voert tegen zijn eigen schrijvers. Het verhaal gaat dat Corden en een uitvoerend producent naar een bijeenkomst van een schrijversvakbond kwamen om te pleiten voor lagere lonen voor nachtschrijvers. Wat zeg je?

Als dat nog niet genoeg bewijs was dat James in het echte leven niet erg aardig is, maakte een commentator een goed punt: als James niet zo verschrikkelijk was als iedereen zegt, waarom is zijn team er dan niet aan het opruimen met zijn imago? Per slot van rekening moet dat Reddit-forum voor veel van zijn team een wake-up call zijn geweest, hoewel het er niet op lijkt dat ze ervoor hebben gekozen om actie te ondernemen om te proberen de reputatie van Corden te redden.

Aanbevolen: