Fans prijzen Gabrielle Union na bekentenis over onvruchtbaarheid en carrièrespijt

Fans prijzen Gabrielle Union na bekentenis over onvruchtbaarheid en carrièrespijt
Fans prijzen Gabrielle Union na bekentenis over onvruchtbaarheid en carrièrespijt
Anonim

Gabrielle Union heeft een nieuwe memoires gepubliceerd, die op 14 september is uitgebracht, en fans vinden dat ze moedig is om open te staan over haar persoonlijke leven en worstelingen.

In haar nieuwe memoires, You Got Anything Stronger?, vertelt Union over onvruchtbaarheid en haar huwelijksproblemen. In het bijzonder gaf ze details over de berichten die ze van anderen ontving over haar lichaam en haar vermogen om zwanger te worden. Ze schreef: “In de vele commentaarsecties van het leven was het duidelijk dat ik genoeg van ieders tijd had verspild.”

"De berichten waren dat ik prioriteit had gegeven aan mijn carrière en dat ik nu te oud was om een kind te krijgen. In feite was ik dat aan Dwyane Wade verschuldigd. Ik had hem van dit kind beroofd omdat ik een oudere vrouw was die bijna tien jaar ouder was dan D (Dwayne)." Union en Wade verwelkomden hun eerste baby samen via draagmoeder in november 2018. In haar memoires schrijft ze ook over het ontmoeten van haar draagmoeder voor de eerste keer.

Union ging ook open over huwelijksproblemen en het vergeven van haar man. In haar memoires schreef ze over het moment waarop Wade het nieuws deelde dat hij een kind verwachtte met een andere vrouw (met wie hij samen was terwijl hij en Union een pauze hadden). Ze schrijft over hoe pijnlijk het was, vooral omdat ze worstelde om zelf zwanger te worden.

E! News had een verhaal over Union's onthullingen en veel Instagram-gebruikers prezen Union op hun pagina omdat ze openhartig waren over deze problemen en noemden haar moedig.

moed
moed
dapper-2
dapper-2
strijder
strijder

Sommigen waren van mening dat de actrice (en anderen) de zaken privé moesten houden.

privaat
privaat

Over het algemeen kwamen de klinkende uitspraken echter van fans die zich meer verbonden voelden met de actrice, dankzij haar persoonlijke verhalen.

Tijdens haar optreden op The View op 14 september legde ze uit waarom ze openhartig is over haar persoonlijke zaken en dat het te maken heeft met het opbouwen van een gemeenschap zodat anderen zich niet alleen voelen. Ze verklaarde: "De seconde dat we beginnen te liegen of de tweede dat we vaag worden over onze echte waarheid, sluit je de deur voor het opbouwen van een gemeenschap en het bevordert isolatie en waarom? We lijden allemaal in stilte en dat is niet nodig. Ik wil een gemeenschap opbouwen Ik wil dat mensen weten dat ze niet alleen zijn en ik probeer reddingsboeien terug te gooien omdat we zo vaak het gevoel hebben dat we verdrinken en dat niemand er iets om geeft."

Aanbevolen: