Wie was Shep Rose voor 'Southern Charm'?

Inhoudsopgave:

Wie was Shep Rose voor 'Southern Charm'?
Wie was Shep Rose voor 'Southern Charm'?
Anonim

Er zijn vaak veel vragen of Southern Charm echt of nep is, maar fans weten dat ster Shep Rose een chille levensstijl heeft. Op basis van wat hij deelt in interviews en op zijn Instagram-account, heeft hij echt een geweldig leven in Charleston en hij is altijd het leven van het feest.

Hoewel er veel wordt gepraat over de controverses van Madison LeCroy, is de achtergrond van Shep Rose misschien wat minder bekend. Laten we eens kijken wie Shep Rose was vóór Southern Charm.

Onroerend goed en restaurants

Terwijl fans nieuwsgierig zijn naar het werk van Madison LeCroy, weten fans van Southern Charm dat Shep Rose uit een rijke achtergrond komt, maar wat deed hij voor de show?

Shep Rose heeft in onroerend goed gewerkt en hij krijgt $ 25.000 betaald voor elke Southern Charm-aflevering, volgens Cheat Sheet.

Shep woonde in Dubai voordat hij zich bij de cast van Southern Charm voegde. Volgens Bravotv.com verscheen hij op Watch What Happens Live in 2017 en iemand belde en vroeg waarom hij zo gemeen was over de carrière van co-ster Craig Conover toen hij op dit moment niet leek te werken. Shep legde uit dat hij in de vastgoedsector in Dubai werkte en hij zei: "Luister, ik leef mijn leven en ik heb het geluk om een beetje plezier te hebben en mijn ding te doen. En kan het eeuwig duren? Nee, dat kan'. t."

Shep vervolgde: "Ik heb in Dubai gewerkt. Ik heb onroerend goed verkocht. Ik heb in Dubai gewoond en onroerend goed verkocht. Het was te gek." Hij zei ook dat hij van deze tijd in zijn leven genoot.

Shep deelde ook op Instagram dat hij terugging naar de Universiteit van Georgia, waar hij naar de universiteit ging en vertelde over zijn achtergrondverhaal.

Shep zei: "Geweldig om mijn oude stampende terrein vorige week in Athene en de Universiteit van Georgia te bezoeken! Bedankt aan het UGA Entrepreneurship Program-programma voor het feit dat ik in de klas mocht spreken. Ik heb eigenlijk 30 minuten slechte sta op, dat is helaas mijn levensverhaal. Ik vond het erg leuk om hun vragen te beantwoorden en te praten over mijn tijd in Zuid-Florida, Dubai en mislukte poging in Hong Kong in 2010 (grappig verhaal). De studenten en docenten waren geweldig. Het is geweldig om zie hoe UGA is gegroeid en ik ben er trots op dat ik het mijn alma mater mag noemen!"

Shep is ook betrokken bij drie restaurants in Charleston: volgens Bravotv.com is hij mede-eigenaar van The Commodore en heeft hij een belang in The Palace Hotel en The Alley.

Shep's Book

Shep Rose schreef ook een boek met de titel Gemiddelde verwachtingen: lessen in het verlagen van de lat, waarin hij veel van zijn verleden deelde. Hierdoor konden fans hem zeker beter leren kennen.

In een interview met Decider.com vertelde Shep meer over zijn familie en vertelde hij dat zijn vader en opa advocaten waren en zijn opa een federale rechter, en hij voelde dat zijn vader blij zou zijn geweest als hij was gegaan ook op dat carrièrepad.

Shep zei: "Ik denk dat mijn vader wilde dat ik een internationale zakenman zou worden, net als zijn vader, en tot op zekere hoogte ook. Ook al is hij een advocaat, hij werkte vroeger in Saoedi-Arabië en al deze coole plekken, en hij groeide op in Europa. Dus het was belangrijk voor hem dat zijn kinderen de wereld konden zien. Ik ben zo blij dat hij dat deed. Het is zo verrijkend op zoveel manieren en eye-opening, en het maakt je waarderen al het meer dat je hebt en dat en dat Amerikanen hebben, eerlijk gezegd, en ik ben gewoon zo blij dat hij ons op die manier aanstootte. Ik denk dat ze wilden dat ik in de eerste plaats gelukkig was, en dat is het allerbelangrijkste."

Sheps Life Now

Volgens Heavy.com verdient Shep nu wat geld via Instagram-partnerschappen, zoals een CBD-merk genaamd Natures Highway en een bierbedrijf genaamd Natural Light.

Shep heeft ook een bedrijf dat hoeden, halsbanden, gezichtsmaskers en t-shirts maakt, genaamd ShepGear.

Fans hopen ook dat Southern Charm terugkomt voor seizoen 8, en volgens Cheat Sheet vertelde Shep dat hij Whitney Sudler-Smith ontmoette toen hij op zoek was naar een restaurant. Whitney nodigde hem uit voor een feest en zei tegen hem: "Jij bent naar wie we op zoek waren" om deel te nemen aan de show. De show zou zo anders aanvoelen als Shep niet was meegegaan.

Hoewel fans het gevoel hebben dat ze Shep heel goed kennen uit zijn tijd op Southern Charm, terwijl ze hem hebben zien rondhangen met zijn vrienden, ruzie hebben gekregen en vallen voor zijn vriendin Taylor, is het zeker leuk om te zien dat Shep ontdekt dat zijn passie voor schrijven en beginnen met het verkennen van een aantal carrièremogelijkheden.

Aanbevolen: