Hier is hoe 'Southern Charm'-fans echt over Shep Rose denken

Inhoudsopgave:

Hier is hoe 'Southern Charm'-fans echt over Shep Rose denken
Hier is hoe 'Southern Charm'-fans echt over Shep Rose denken
Anonim

Na een paar afleveringen van Bravo's Southern Charm te hebben gezien, wordt één ding duidelijk: de cast heeft een hoop geld en ze houden van feesten. Of ze nu rondhangen in de bars en restaurants van Charleston, South Carolina, op vakantie zijn of een diner bijwonen in het huis van Patricia Altschul, de cast lijkt te genieten van de gelegenheid om een paar drankjes te drinken en plezier te hebben. Een van de meest bekende castleden is Shep Rose. Voordat Shep bij Southern Charm kwam, werkte hij in de vastgoedsector, ging naar de Universiteit van Georgia en woonde in Dubai. Fans hebben meer geleerd over de realityster dankzij zijn boek Average Expectations.

Shep Rose is een van de rijkste leden van de Southern Charm-cast en fans hebben hem zien feesten, op informele dates gaan, zich inzetten voor zijn vriendin Taylor Ann Green en ruzie maken met zijn medesterren. Hoewel Shep van zijn vrienden houdt en kijkers hem aardig hebben zien zijn tegen zijn medesterren, gedroeg hij zich ook slecht in sommige scènes. En Shep gedroeg zich de laatste tijd ook slecht, waar fans niet van hielden. Blijf lezen om erachter te komen hoe fans van Southern Charm echt over Shep Rose denken.

Wat vinden fans van Shep Rose?

Hoewel Shep geen castlid is van de Southern Charm / Winter House crossover-serie, speelde hij wel in 7 seizoenen van Southern Charm en fans van de Bravo reality-serie lijken gemengde gevoelens te hebben over Shep Rose. Sommigen houden van hem en anderen weten niet zeker of hij altijd een lief persoon lijkt in de realityshow.

Een Southern Charm-fan begon een Reddit-thread over Shep en schreef: "Ik vind Shep geweldig, maar… ik denk dat hij een diep ongelukkig persoon is."

Dit leidde tot een discussie over de vraag of Shep gelukkig lijkt. Een fan schreef: "Natuurlijk, ik denk dat het niet hebben van een carrière of hobby om energie in te steken iemand het gevoel kan geven dat hij niet is geslaagd, waardoor je je verdrietig zult voelen." De fan zei dat het lijkt op het oude gezegde: "Geld maakt niet gelukkig."

Een andere fan postte dat het thema van Southern Charm lijkt te gaan over 'verloren jongens' en merkte op: 'Shep lijkt verloren, op drift tussen zich willen settelen versus het goede leven in de Lage Landen. In een aflevering vertelde hij Cam dat hij depressief was. Ik kan dat als een strijd voor hem zien en ik wens hem het beste."

In een Reddit-thread van een jaar geleden vroeg een fan zich af of Sheps partner Taylor een effect op hem zou hebben, door te posten: "Ik ben opgewonden om te zien hoe zijn nieuwe vriendin hem verandert, als dat zo is!"

Shep Rose's schandaal

Andere fans denken dat Shep verwaand handelt omdat hij zoveel geld heeft en uit zo'n bevoorrechte achtergrond komt. Een kijker schreef op Reddit: "In het begin van de seizoenen werd ik een beetje door hem gegrepen, met zijn kwinkslagen en schijnbaar relaxte, relaxte houding", maar toen merkten ze dat hij lijkt te denken dat hij beter is dan andere mensen die minder geluk hebben.

Shep Rose was betrokken bij een schandaal toen hij grappen maakte over een vrouw en stopte toen een tijdje met tweeten.

Volgens Entertainment Tonight zag Shep een vrouw die blikjes verzamelde in de wijk East Village in New York City en begon hij haar op zijn Instagramverhalen uit te lachen. Natuurlijk waren mensen het niet eens met dat gedrag.

Shep twitterde: "Ik weet dat sommige mensen boos waren over de video van zondagavond. Het was een stomme grap en een slecht idee. Ook een beetje uit de context. Ik heb een paar minuten met haar gesproken en verteld grappen. Ze lachte een beetje. Maar ja, was niet cool of grappig. Mea culpa."

Toen fans Shep vertelden dat ze de manier waarop hij zich gedroeg niet leuk vonden, had hij een reactie die de situatie niet veel beter maakte. Iemand zei dat Shep Southern Charm moest verlaten en Shep antwoordde: "Krijg altijd een lach als mensen me naar het Principes [sic] kantoor proberen te sturen. Ik wed dat je een schreeuw was op de middelbare school!'

Shep Rose's gedrag op 'Southern Charm'

Fans kunnen terugkijken op Shep Rose's afleveringen van Southern Charm en iets van zijn gedrag zien.

Een fan schreef op Reddit: "Hij is dezelfde als hij sinds S1 is geweest" en noemde enkele van zijn verhaallijnen.

Shep kuste zijn tegenspeler Chelsea Meissner toen ze niet in hem geïnteresseerd was en hij haar toestemming niet kreeg. Landon plande een feest voor hem waarbij schaatsen betrokken was en hij maakte er grappen over in plaats van te denken dat het lief was dat ze het voor hem had gepland. De fan merkte ook op dat Cameran Eubanks ervoor zou zorgen dat hij opstond omdat hij tot ver in de middag zou slapen.

Andy Cohen vertelde Shep op de reünie van seizoen 6 dat mensen denken dat hij een "bullebak" is en Shep zei dat hij zich ervan bewust is dat hij een "arrogantie" over hem heeft. Shep zei dat toen hij jonger was, zijn grootmoeder gemene dingen over hem zou zeggen en hij voelt dat hij daardoor werd beïnvloed. Shep's medesterren en vrienden Cameran en Craig Conover zeiden dat Shep te gemeen kan zijn en dat hij naar binnen moet kijken.

Shep heeft wat gedachten en gevoelens over zijn mede-sterren: volgens Us Weekly schreef hij in zijn memoires Average Expectations: Ik denk echt dat iedereen die in onze show is geweest inwisselbaar en in wezen goed is. Nou ja, misschien niet Thomas' ex-vriendin Ashley.'

Aanbevolen: