FreeBritney-supporters die Amanda Bynes willen bevrijden, maar Instagram-gebruikers zijn het daar niet mee eens

FreeBritney-supporters die Amanda Bynes willen bevrijden, maar Instagram-gebruikers zijn het daar niet mee eens
FreeBritney-supporters die Amanda Bynes willen bevrijden, maar Instagram-gebruikers zijn het daar niet mee eens
Anonim

Britney Spears' conservatorium ha alt al maanden de krantenkoppen. Nu proberen aanhangers van de FreeBritney-beweging een andere beroemdheid te bevrijden.

Eerder deze week schorste een rechter Spears' vader, Jamie Spears, uit zijn rol als haar conservator. Dit kwam na schokkende onthullingen over het beledigende karakter van het conservatorium, waar Spears sinds 2008 in zit. Enkele van de onthullingen waren dat Spears haar spira altje niet mocht verwijderen en dat ze 24 uur per dag onder toezicht stond. Spears heeft nog een hoorzitting gepland voor 12 november waarin ze zal vragen om haar conservatorium volledig uit te roeien.

De FreeBritney-beweging begon stilletjes in 2008, maar kreeg eerder dit jaar grip toen de New York Times-documentaire Framing Britney Spears werd uitgebracht. Nu de beweging succesvol leek te zijn, richten leden van de beweging zich op een andere ster om te bevrijden: Amanda Bynes.

Bynes staat sinds 2013 onder curatele van leden van haar familie. Dat jaar had ze schokkende tweets verstuurd en was ze betrapt op rijden onder invloed. Ze sprak ook in een interview met Paper magazine over hoe ze Adderall heeft misbruikt. Bynes onthulde eerder dat ze de diagnose bipolaire stoornis en manische depressie had.

TMZ had een verhaal over de FreeBritney-beweging die zich als volgende op Bynes wilde concentreren, maar Instagram-gebruikers geloven niet dat Bynes klaar is om vrij te zijn van haar conservatorium. Velen uitten hun zorgen in het commentaargedeelte van het verhaal.

stal
stal
amanda
amanda

Bynes' voogdijschap en situatie verschilt wel van Spears'. In 2017 diende de moeder van Bynes een aanvraag in om Bynes de volledige controle over haar financiën te geven (iets wat de vader van Spears niet deed). Het andere verschil was de berichtgeving in de media over de twee sterren.

Spears werd in het openbaar gezien toen ze in Vegas optrad en nieuwe muziek maakte, maar ze mocht haar eigen financiën niet in de hand houden. Bynes daarentegen was erg privé. De enige momenten waar het publiek over hoorde, waren die momenten waarop het niet goed met haar ging. Dit leidde tot de publieke perceptie dat Bynes misschien de hulp nodig had en het lijkt erop dat veel mensen die overtuiging nog steeds hebben.

Aanbevolen: