Fans merkten deze ongemakkelijke trend op met de datinggeschiedenis van Leonardo DiCaprio

Inhoudsopgave:

Fans merkten deze ongemakkelijke trend op met de datinggeschiedenis van Leonardo DiCaprio
Fans merkten deze ongemakkelijke trend op met de datinggeschiedenis van Leonardo DiCaprio
Anonim

Leonardo DiCaprio's privéleven is altijd een aandachtspunt geweest voor fans. Hij is erg privé met zijn relaties, maar hij is ook met veel verschillende vrouwen uitgegaan, zowel in de industrie als daarbuiten.

Van Blake Lively tot Gisele Bundchen tot de huidige hoofdrolspeelster Camila Morrone, het v alt niet te ontkennen dat Leo tot nu toe een interessant liefdesleven heeft gehad. Het punt is dat er niet veel bekend is over zijn relaties, behalve met wie hij in het openbaar heeft gezien. En het lijkt erop dat Leonardo geen haast heeft om te trouwen of kinderen te krijgen, en hij praat ook niet over zulke zaken.

Hij staat niet eens op Camila Morrone's Instagram, wat laat zien hoe graag hij zijn relaties geheim wil houden.

Toch hebben fans een intrigerend patroon gevonden in Leo's datinggeschiedenis, en ze zijn niet erg enthousiast over wat de gegevens laten zien.

Leonardo DiCaprio heeft absoluut een 'type'

Ja, zijn primaire type is supermodel, maar dat is niet het enige detail dat fans zich realiseerden toen ze zich verdiepten in het datingleven van Leonardo DiCaprio. Een zeer toegewijde fan verzamelde de gegevens over alle vroegere vriendinnen van Leonardo en bracht de gegevens in kaart in een Excel-spreadsheet.

Andere fans waren vooral geïntrigeerd door de Excel-vaardigheden van de poster, maar wat de verleidelijk opgemaakte grafiek liet zien, is dat Leonardo DiCaprio voorstander is van een duidelijke trend in termen van de leeftijd van zijn huidige en vroegere vriendinnen.

Leonardo gaat alleen uit met vrouwen in een specifieke leeftijdscategorie

Wat de gegevens over Leonardo's datinggeschiedenis laten zien, is dat hij nooit (tenminste in het openbaar) met iemand ouder dan 25 is uitgegaan. Fans noemen dit zijn 'leeftijdsgrens' en dat bereik is niet veranderd, zelfs niet als Leonardo nadert de vijftig.

Enkele andere interessante gegevens uit de grafiek? Toen Leo 24 was, had hij een relatie met iemand die 18 was. Toen hij 38 was, ging hij uit met een 20-jarige.

En op 43-jarige leeftijd had hij ook een relatie met een 20-jarige -- huidige vriendin Camila Morrone.

Nu is Leo 46 en Camila is… 24. Waardoor fans zich afvragen, zal Leonardo zijn "regel" breken om alleen met vrouwen onder de 25 te daten? Of zullen hij en Camila uit elkaar gaan rond de tijd dat ze ouder wordt dan zijn statistisch waarschijnlijke bereik?

Hoe beïnvloeden de gegevens de reputatie van Leo?

Maar zal iemand uiteindelijk iets doen met de gegevens op DiCaprio? Het lijkt niet waarschijnlijk. Zelfs als hij een soort griezelig gedrag vertoont, denken fans al dat de acteur niet kan worden geannuleerd, dus het is onwaarschijnlijk dat een supermodel hem zou afwijzen of hem een oogje zou geven op zijn 'type'.

En mensen hebben zeker zijn voorkeur opgemerkt om met jongere vrouwen te daten, zelfs als niemand eerder een grafiek heeft gemaakt om te illustreren hoe duidelijk zijn voorkeur is.

Aanbevolen: