Inside Nicki Minaj's bizarre vete met de Britse premier Boris Johnson

Inhoudsopgave:

Inside Nicki Minaj's bizarre vete met de Britse premier Boris Johnson
Inside Nicki Minaj's bizarre vete met de Britse premier Boris Johnson
Anonim

Het zijn twee heel verschillende namen die elkaar zelden kruisen, maar wat hebben rapper Nicki Minaj en Prime Minsiter van het Verenigd Koninkrijk precies?, waar de geachte Boris Johnson over heeft gevochten? Deze week is er een bizarre ruzie uitgebroken tussen de 38-jarige zangeres en de Britse politicus nadat Nicki naar Twitter ging om een anekdote te delen die de Covid-19 suggereerdevaccin kan impotentie en onvruchtbaarheid bij mannen veroorzaken. Ze schreef online: 'Mijn neef in Trinidad zal het vaccin niet krijgen omdat zijn vriend het kreeg en impotent werd. Zijn testikels werden opgezwollen. Zijn vriend zou weken verwijderd zijn van trouwen, nu heeft het meisje de bruiloft afgeblazen. Dus bid er gewoon voor en zorg ervoor dat je je op je gemak voelt bij je beslissing, niet gepest wordt.'

Het aandringen van haar 22 miljoen volgers om voorzichtig te zijn heeft geleid tot een hele hoop controverse en een grote hoeveelheid kritiek op de popster, die is beschuldigd van bangmakerij en het maken van mythen met betrekking tot Covid-vaccinatie. Nicki heeft zichzelf in heet water beland vanwege haar opvattingen en is open geweest over haar scepsis tegenover de prik - vorige week niet aanwezig bij het Met Gala vanwege haar niet-gevaccineerde status. Maar hoe hebben haar verdeelde meningen er precies voor gezorgd dat ze verwikkeld is geraakt in een vete met premier Boris?

6 Nicki's standpunten werden naar voren gebracht in een officiële UK Covid-briefing

De vete begon allemaal tijdens een officiële Covid-briefing door Britse ministers, die deze week dinsdag werd gehouden. De bewering van Nicki was zo serieus en populair. De Engelse Chief Medical Officer, professor Chris Whitty, besloot haar tweet te bekritiseren en zei eenvoudig: "Naar mijn mening zouden ze zich moeten schamen." Sajid Javid beschreef de tweets van de 'Starships'-zanger ook als 'belachelijk'. Oh jee.

Boris kwam ook tussenbeide tijdens de vergadering en zei dat hij niet veel wist over Nicki en haar carrière, maar bleef bij zijn boodschap dat "vaccins geweldig zijn en iedereen er een zou moeten krijgen."

5 Ze ging toen naar Twitter om het uit te brengen

Nicki was blijkbaar niet blij om dit te horen, en ging in typische stijl naar Twitter om sluw haar klacht te uiten, en maakte een bizarre video met het bijschrift stuur dit naar de premier en laat hem weten dat ze tegen me hebben gelogen. Ik vergeef hem. Niemand anders. Alleen hij.' met een reeks Union Jack-emoji's. De video van 43 seconden bevat een spraaknotitie waarin Nicki een Brits accent legt en zegt:

' Ja, hallo premier, Boris, het is Nicki Minaj. Ik belde je net om je te vertellen dat je vanmorgen zo geweldig was op het nieuws. En ik ben eigenlijk Brits. Ik ben daar geboren. ging daar naar de universiteit, ik ging naar Oxford.

"Ik ging naar school met Margaret Thatcher. En ze heeft me zoveel leuke dingen over je verteld. Ik zou je graag mijn portfolio van mijn werk willen sturen, omdat je niet veel over mij weet, ik' ben een grote, grote ster in de Verenigde Staten."

Nou, Boris zou zeker moeten weten wie je nu bent, Nicki.

4 Piers Morgan ging het debat aan

Een publiek figuur die ook nooit verlegen is voor debatten, journalist Piers Morgan, ging naar Twitter om Nicki te berispen voor haar onbeschofte gedrag, noemde haar "afgrijselijk" en ook "een van de meest onbeschofte kleine mevrouwen die ik ooit heb ontmoet ', voordat ze haar beschuldigde van 'leugen trappen die levens zullen kosten'. Ouch.

Piers staafde zijn mening door zich een gelegenheid te herinneren waarin Nicki het "te druk" had om zijn drie jonge zonen te begroeten tijdens een America's Got Talent-show. Nicki sloeg echter terug en had een heel andere versie van de gebeurtenissen en zei: "Stop met liegen. Ik sla nooit foto's met kinderen af. Als een middelste persoon je dat vertelde, waren ze uit de pas. neem me niet kwalijk, stom stuk stront."

Het begon nog lelijker te worden toen Nicki dreigde live te gaan op Instagram en Piers op te nemen. "Hij zorgt ervoor dat ik live ga. Chiiiiileeee", schreef ze. 'Heeft hij een ig. Ik wil bij hem gaan wonen.' De rapper eindigde met "GENOUGH UGLY!" Yikes.

3 Nicki lijkt te hebben genoten van de Twitter-rij

Fans merkten later op dat Nicki haar Twitter-bio had geüpdatet, zodat ze nu 'Rudest little madam' leest met een emoji van Union Jack ernaast. De schaduw. De zangeres zei ook dat ze het debat een rel had gevonden en zei: "Ik heb gelachen tot mijn maag pijn doet."

Nicki plaatste een clip van de premier tijdens de Covid-briefing waarin ze werd genoemd en schreef over Boris: "Ik hou van hem, ook al denk ik dat dit een diss was? Het accent ugh! Yassss boo!!!"

2 Zou Nicki haar eigen politieke carrière kunnen plannen, zoals Boris?

Het lijkt erop dat de popster haar eigen politieke carrière in Boris-stijl beraamt, als we haar recente Twitter-opmerkingen mogen vertrouwen. Na wat 'Ball Gate' is genoemd, werd Nicki getweet door een fan die zei: 'De Verenigde Naties moeten je onmiddellijk uitnodigen om op de Algemene Vergadering te spreken.'

De zanger was het er volledig mee eens en verklaarde dat de zaak al aan het draaien was om de zaak naar het hoogste kantoor in het land te brengen. 'Het Witte Huis heeft me uitgenodigd en ik denk dat het een stap in de goede richting is', vertelde Nicki, 'Ja, ik ga. Ik zal helemaal roze gekleed gaan zoals Legally Blonde, zodat ze weten dat ik het meen. Ik zal vragen stellen namens de mensen die belachelijk zijn gemaakt omdat ze gewoon mens zijn.' Ga Nicki!

1 Zullen we er meer over horen in toekomstige nummers?

De verwarrende vete lijkt heel snel te zijn bekoeld, ze is geëindigd zodra hij begon, waarbij de rapper als overwinnaar uit de bus kwam en zichzelf, in de tussentijd, 'onopzegbaar' bewees.' Maar Nicki lijkt geïnspireerd te zijn door de onverwachte uitwisseling en heeft gezegd dat ze van plan is het te gebruiken als materiaal in haar toekomstige muziek, door een fan-tweet te delen met de tekst 'Nadenken over de bars waar Nicki over zal spugen.' Misschien, nu Boris Nicki kent, kunnen we hopen op een mogelijke toekomstige samenwerking? Gewoon misschien?

Aanbevolen: