Inside Elisabeth Hasselbeck's vete met Barbara W alters op 'The View

Inhoudsopgave:

Inside Elisabeth Hasselbeck's vete met Barbara W alters op 'The View
Inside Elisabeth Hasselbeck's vete met Barbara W alters op 'The View
Anonim

Op een bepaald moment was The View absoluut explosief! Hoewel er nog enkele verhitte momenten zijn in de politieke chatshow van ABC, meestal tussen Joy Behar en Meghan McCain, verbleken ze in vergelijking met toen Elisabeth Hasselbeck. Hoewel er veel dingen zijn die de voormalige co-host van View niet wil dat we weten, was ze voor het grootste deel ongegeneerd open over de show. Dit zorgde voor geweldige tv, tenslotte was een groot deel van de kijkers het totaal niet eens met haar ultrarechtse perspectieven. Maar ze vonden het geweldig om te zien hoe ze ruzie zou krijgen met de ultrarechtse perspectieven van Joy Behar en, het meest memorabele, Rosie O'Donnell. Maar Elisabeth botste ook met gematigde en centrumlinkse stemmen zoals Whoopi Goldberg, Sherri Shephard en het voormalige gezicht van The View, Barbara W alters.

In feite was een van Elisabeth's meest verhitte en legitieme vetes met Barbara W alters. Laten we eens kijken…

Het argument begon op tv en ging achter de schermen door

Nadat Barbara W alters en Elisabeth Hasselbeck ruzie hadden gemaakt over abortus en de morning-afterpil live op de radio, zaten de twee samen op de bank in een knuffel. Het moment werd afgeschilderd als een van eenwording. Maar het was volledig verzonnen… Tenminste, het lijkt zeker zo. Een uitgelekte videoband, van slechts 15 seconden eerder, liet immers zien dat Elisabeth dreigde met The View te stoppen en helemaal klaar was met Barbara.

Het was verdomd heet! Veel meer dan wat we in de lucht zagen, volgens Variety. Momenten als deze leidden er in de loop der jaren toe dat veel leden van The View stopten, maar Elisabeth bleef na dit gevecht. Maar de dingen waren niet hetzelfde.

De aflevering, die in augustus 2006 werd uitgezonden, zag Elisabeth hartstochtelijk haar mening argumenteren over hoe de morning-afterpil alleen voor 'speciale' gevallen zou moeten worden gebruikt, aangezien ze het vergeleek met abortus en 100 was (en is nog steeds) % anti-abortus behalve voor wat zij beschouwt als extreme situaties. Zowel Barbara als Joy Behar waren het volledig oneens met Elisabeth, evenals hoe in-hun-face ze was, en lieten hun stem live in de ether horen. Barbara wilde het debat echter beëindigen.

"Elisabeth, rustig aan, lieverd," zei Barbara met haar hand voor haar gezicht. "Iedereen heeft een uitgesproken mening. En er zijn nog veel meer argumenten die mensen je kunnen geven. Ik denk dat het belangrijkste, wat we vandaag zien, is dat we deze discussies moeten kunnen voeren en naar de mening van andere mensen kunnen luisteren. Doe niet zo gek dat je niet luistert."

Elisabeth probeerde uit te leggen dat ze aan het luisteren was, maar Barbara brak een reclamespotje af.

"Kun je nu stoppen?" zei Barbara W alters. "We moeten doorgaan en we moeten leren hoe we deze dingen op een rationele manier kunnen bespreken."

Vlak voor de commercial cut, kon je Elisabeth zien die haar notitiekaarten verscheurde en de offset bestormde.

De uitgelekte video liet zien wat er gebeurde tijdens dat reclameblok en het was niet mooi…

Zodra Elisabeth wegging, stormde ze door de hal waar ze werd gevolgd door Joy Behar.

"F dat!" Elisabeth Hasselbeck schreeuwde naar Joy Behar, vergat dat haar microfoon nog aan stond en nam elk woord van haar op. "Ik ga daar niet zitten en krijg een reprimande in de lucht."

"Je was in orde," zei Joy, terwijl ze haar probeerde te troosten.

"Nee, het is niet oké om daar te zitten en berispt te worden in de uitzending. Praat dan. Als je wilt praten."

"Ik weet het," antwoordde Joy.

"Wat de f! Ik ga niet terug naar buiten. Ik ga niet terug naar buiten, "zei Elisabeth, nu erg overstuur.

"Kom hier mijn kantoor binnen," zei Behar, in een poging haar te kalmeren.

"Weet je wat? Ik kan het opnemen in de vergadering. Ik neem het niet mee naar buiten. Ik neem dat niet op."

"Ok, schat. Ik hoor wat je zegt."

"Wat de f!" Elisabeth Hasselbeck schreeuwde terug. "Ik vloek niet eens. Ze laat me vloeken. Deze vrouw maakt me gek. Ik ga niet terug. Ik kan de show niet op deze manier doen. Ze berispte me gewoon en ze wist precies wat ze deed. Tot ziens! Ik ga. Schrijf daarover in de New York FING Post!"

Barbara en de uitvoerend producent waren woedend

Op dit punt in de band stormde Elisabeth weg van Joy en ging naar haar kleedkamer. Er moet worden vermeld dat Barbara W alters woedend was op Elisabeth omdat ze wegstormde tijdens de opnames en eiste dat ze terugkeerde naar haar positie.

"Ze wil niet meer in de lucht komen", vertelde een producer aan Barbara W alters in de uitgelekte tape.

"Nou, ze moet wel!" Barbara schreeuwde.

"Elisabeth is net uit de show gelopen", zei Joy tegen Barbara. "Ik heb geprobeerd haar tegen te houden. Ze is weg."

"Nou, dat is belachelijk. We moeten deze discussies kunnen voeren."

Terug in Elisabeth's kleedkamer vertelde ze een onbekend bemanningslid dat ze volslagen stopte met de show. Er was uitvoerend producent Bill Geddie voor nodig om haar om te praten en haar weer in de lucht te krijgen met Barbara.

"Je moet doorgaan omdat je een professional bent, dus kom met me mee", zei Bill Geddie met gezag.

Ondanks de protesten van Elisabeth, kreeg Bill haar weer in de lucht met slechts enkele seconden over. Ondanks dat ze wilden stoppen en iedereen vertelden dat Barbara haar disciplineerde 'als een kind', deden Elisabeth en Barbara alsof alles in orde was voor het publiek.

Dat was het niet.

In een reactie op de uitgelekte tape gaf Elisabeth toe overdreven te hebben gereageerd, maar ze bleef bij haar 'pro-life'/anti-abortus sentimenten. Wat betreft haar relatie met Barbara, het bleef beleefd maar duidelijk niet hecht.

Aanbevolen: