Charlie Sheen kreeg een bizarre vete met deze superster

Inhoudsopgave:

Charlie Sheen kreeg een bizarre vete met deze superster
Charlie Sheen kreeg een bizarre vete met deze superster
Anonim

In het leven zeggen mensen vaak dat er maar twee dingen zeker zijn: de dood en belastingen. In werkelijkheid lijkt het echter alsof dat niet het geval is. Op basis van de geschiedenis is er tenslotte nog iets dat zeker lijkt, er zullen altijd veel mensen zijn die graag het drama van beroemdheden volgen.

Door de geschiedenis heen was de massa gefascineerd door de capriolen van machtige mensen zoals koningen en koninginnen. Hoewel dat tot op de dag van vandaag zeker waar blijft, is er een andere groep mensen waar iedereen tegenwoordig meer in geïnteresseerd lijkt te zijn, beroemdheden. Gelukkig voor iedereen die graag al het drama volgt dat zich in de schijnwerpers afspeelt, voelt het vaak alsof sterren dagelijks met elkaar vechten, dus er is de hele tijd nieuw drama om te volgen. In feite zijn er veel voorbeelden van de massa's die geobsedeerd raken door vetes van beroemdheden die om te beginnen niet echt waren. Verbazingwekkend genoeg was de vreemde vete die Charlie Sheen kreeg met een beroemdheid echter maar al te reëel.

Charlie ontsteekt een vete

Gezien het feit dat Charlie Sheen zo'n explosief verleden heeft, zou het helaas niet schokkend zijn om de krantenkoppen te lezen dat hij ruzie krijgt met een van de mensen met wie hij werkt. Er zijn echter bepaalde sterren waarvan de meeste mensen zouden aannemen dat Sheen er nooit mee om zou gaan, laat staan ruzie mee zou maken.

Afgezien van het feit dat Charlie Sheen en Rihanna allebei al vele jaren beroemd zijn, lijken de twee bijna niets gemeen te hebben. Als gevolg van dat feit zou het vreemd zijn geweest om te horen dat de twee vrienden waren. Aan de andere kant van het spectrum zouden de meeste mensen volledig geschokt zijn geweest om te horen dat Sheen en Rihanna ruzie hadden totdat ze dit op een zeer openbare manier deden.

In 2014 plaatste Charlie Sheen een tweetstorm om te razen over een ervaring die hij en zijn toenmalige verloofde Scottine Ross op een avond hadden met Rihanna. “Dus ik nam mijn vriendin gisteravond mee uit eten met haar beste vrienden voor haar verjaardag. We hoorden dat Rihanna ook aanwezig was. Ik stuurde een verzoek naar haar tafel om mijn verloofde Scotty aan haar voor te stellen, omdat ze een grote fan is (persoonlijk kon ik haar niet onder schot uit een rij oppikken."

“Nou, het bericht dat we terugkregen was dat er te veel paps buiten waren en dat het gewoon niet mogelijk was op dit moment. Momenteel? MOMENTEEL?? Tot ziens op de weg naar beneden … en eigenlijk was het een genoegen je NIET te ontmoeten. Het is duidelijk dat we NIETS gemeen hebben als het gaat om respect voor degenen die je zijn voorgegaan. Ik vermoed dat je die kostbare 84 seconden nodig had om die slechte pruik te plaatsen voordat je het restaurant verliet."

Rihanna reageert

In de loop der jaren is het duidelijk geworden dat bepaalde beroemdheden bereid zijn om voor fans een stapje verder te gaan. Desondanks hebben veel sterren duidelijk gemaakt dat er twee belangrijke dingen zijn die fans nooit moeten doen als ze een ster in het openbaar zien, ze benaderen als ze aan het eten zijn of in een wasruimte. Met dat in gedachten lijkt het duidelijk dat zelfs enkele van de meest meegaande sterren in die situaties liever met rust gelaten worden.

Natuurlijk is Charlie Sheen geen normale fan, dus het lijkt alsof hij had moeten weten dat een ster lastigvallen als ze aan het eten zijn, als onbeleefd wordt beschouwd. Of hij dat nu wist of niet, het lijkt erop dat hij vond dat Rihanna het aan hem verplicht was om naar zijn tafel te komen om zijn verloofde te ontmoeten. Natuurlijk, gezien het feit dat Rihanna niet naar de tafel kwam, lijkt het veilig om aan te nemen dat ze niet het gevoel had dat ze Sheen en zijn verloofde iets schuldig was. Waarschijnlijk om die reden reageerde ze op Sheens tweetstorm over haar door hem te bespotten.

Op Twitter plaatste Rihanna een gephotoshopte afbeelding waarin het gezicht van Sheen was gesuperponeerd op het lichaam van een fan waarvoor ze een handtekening tekende. Bovendien tweette Rihanna over Sheen die schreef: "Als die oude koningin geen luiers uit een stelletje krijgt …" Gezien het feit dat Rihanna in een aantal andere spraakmakende vetes is geweest, is het niet verwonderlijk dat ze dat niet deed. lijkt niet terug te deinzen voor Sheen's schot op haar.

Het laatste hoofdstuk…. Tot op heden

Drie jaar nadat Charlie Sheen en Rihanna's vete leek te kalmeren, werd er nieuw hout op het vuur gegooid toen hij verscheen in Watch What Happens Live. Natuurlijk worden tijdens elke aflevering van Watch What Happens Live vragen gesteld die normaal gesproken worden vermeden tijdens andere media-optredens door gastheer Andy Cohen en bellers. Met dat in gedachten is het volkomen logisch dat toen Sheen naar de show ging, het onderwerp van zijn vete met Rihanna ter sprake kwam.

Aangezien er enkele jaren verstreken waren sinds zijn vete met Rihanna begon, dachten de meeste mensen misschien dat Charlie Sheen zich zou hebben gerealiseerd hoe belachelijk de situatie was. Het werd echter meteen duidelijk dat Sheen nog steeds een bijl had als het op Rihanna aankwam, want toen een beller vroeg of ze het hadden verzonnen, riep Charlie snel uit: "Oh, die bh". Zonder ook maar iets te missen, antwoordde Andy Cohen: "maakte het alleen maar erger". Sheen rondde de zaak vervolgens af door te zeggen dat Rihanna "de gewone hoffelijkheid en gezond verstand in de steek liet, weet je."

Aanbevolen: