Alles over Piers Morgan's schattige vriendschap met Cristiano Ronaldo

Inhoudsopgave:

Alles over Piers Morgan's schattige vriendschap met Cristiano Ronaldo
Alles over Piers Morgan's schattige vriendschap met Cristiano Ronaldo
Anonim

Journalist Piers Morgan heeft een lieve en wederzijds ondersteunende vriendschap gesloten met sportster Cristiano Ronaldo Het begon allemaal met Piers, 56, interviewde zijn voetbalheld in 2019. Het zeer persoonlijke interview, dat werd uitgezonden op de Britse zender ITV, onderzocht zowel Ronaldo's ervaringen als voetballer als zijn persoonlijke en gezinsleven - en bracht enkele zeer onthullende antwoorden! De emotionele hart-tot-hart was een echte journalistieke zegen voor Morgan, en is een van zijn beste interviews tot nu toe. Ronaldo's opmerking tijdens hun chat, waar hij Piers geruststelde dat hij "goede buikspieren" had, was een van de hoogtepunten van de show - en Piers was zo gevleid door de opmerking dat hij een screenshot maakte van het moment dat zijn vastgezette opmerking bovenaan zijnTwitter pagina

Sinds het interview hebben de twee een oprechte band opgebouwd dankzij hun gedeelde liefde voor voetbal en houden ze regelmatig contact. Laten we dieper ingaan op deze schattige bromance.

6 De vriendschap begon toen Ronaldo Morgan benaderde

Dus, wie heeft hier de eerste stap gezet? Nou, het lijkt erop dat het Ronaldo was die voor het eerst contact maakte. Piers vertelde het allemaal in zijn column voor de Daily Mail:

Onze relatie begon op de meest willekeurige manier toen hij me drie jaar geleden een direct bericht via Instagram stuurde met de tekst: 'Hallo meneer, hoe gaat het met u? Ik heb uw moorddocumentaire op Netflix gezien. Ik vind het fascinerend om je deze moordenaars te zien interviewen.'

Toen ik eenmaal over de schok heen was van een van mijn all-time sporthelden die uit het niets contact met me opnam, trok ik mezelf snel bij elkaar en zette ik mijn professionele wedstrijdgezicht op.

"'Ik zou het fascinerend vinden om JOU op een dag te interviewen…' stelde ik voor, terwijl ik mijn hengel tevoorschijn haalde. 'Ik heb nog niemand vermoord!' antwoordde hij."

5 Ze volgen elkaar online

Elkaar bijhouden op sociale media lijkt misschien niet zo belangrijk, maar als Ronaldo besluit je te volgen, weet je dat je iets speciaals voor hem bent. Piers is zelfs maar een van de 57 mensen in de wereld die Cristiano volgt op Twitter, en de man heeft meer dan 9 miljoen volgers. Ik denk dat de dingen behoorlijk serieus zijn.

Piers houdt Ronaldo's carrièrestappen regelmatig bij en plaatst regelmatig berichten over zijn idool.

4 Ze houden regelmatig contact

Piers en Cristiano zijn snelle vrienden geworden en hebben regelmatig contact via sms en sociale media.

"Sinds we Ronaldo eind 2019 hebben ontmoet, zijn we onwaarschijnlijke vrienden geworden. We praten van tijd tot tijd aan de telefoon en chatten regelmatig op WhatsApp over alles, van voetbal en snelle auto's tot jachten, coronavirus en vaderschap." Piers zei.

Als voorbeeld heeft Piers beschreven hoe hij de voetballer snel een bericht stuurde toen hij hoorde van zijn transfer naar het Manchester United-team en zei: 'Geweldig dat je terug bent in de Premier League. Doe alsjeblieft niet' t scoren tegen Arsenal.'

Ronaldo reageerde snel en schreef "'Bedankt, mijn vriend"' enkele ogenblikken later.

Piers heeft gezegd: "We weten allebei dat hij zal scoren tegen Arsenal, de club waarvan hij me vertelde dat hij er bijna bij was voordat hij voor het eerst voor United tekende. Vriend of geen vriend, deze eenmansdoelmachine kan zichzelf gewoon niet stoppen."

3 Ze hebben veel respect voor elkaar

Piers heeft keer op keer gezegd hoeveel hij Ronaldo als sportman bewondert en is altijd onder de indruk geweest van de geweldige arbeidsethos van zijn held.

"Ik heb veel sportlegendes ontmoet en geïnterviewd in mijn 30 jaar als journalist en presentator" Piers heeft gezegd: "Niemand heeft zoveel indruk op me gemaakt als Ronaldo, op en naast het veld."

"Hij kan hilarisch grappig en openhartig zijn - sommige van zijn lange gesproken berichten als hij ergens enthousiast over is, zouden de ogen van voetbalschrijvers doen uitpuilen."

Hij wil ook graag benadrukken wat een goede kerel Cristiano is: "De echte Ronaldo is warm, zelfspot, genereus, geaard en enorm geliefd bij bijna iedereen die ooit met hem heeft gewerkt of hem heeft ontmoet." Aw!

2 Piers's GMB-co-host grapte dat hij 'geghost' was

Piers heeft behoorlijk wat plagen moeten verdragen over zijn vriendschap met de Ballon D'Or-winnende speler. Toen hij nog Good Morning Britain presenteerde, maakte Piers grapjes van zijn mede-anker Susanna Reid, die niet onder de indruk was van Piers' opschepperij over de tekstchats die hij had met de voetballer.

"Ik ben nu de broer van Cristiano Ronaldo." Piers beweerde, met Susanna afwijzend: "Echt een diep gesprek … Letterlijk als een reeks emoji's en een bedankje bro. Hij spookt je bijna af. Ik haat het om het te zeggen. Als ik dat kreeg van iemand met wie ik in de buurt was, zou ik heroverwegen."

Zeker niet? Piers en zijn 'bro' lijken sterker dan ooit!

1 Piers volgt Ronaldo's carrière op de voet

Het lijkt erop dat Ronaldo nauwelijks een zet kan doen zonder dat Piers het oppikt. Als er zelfs maar een gerucht gaat dat de voetballer een carrièrestap maakt, dan weet hij dat!

Ronaldo keerde onlangs terug naar Manchester United, 12 jaar na zijn vertrek, en Piers hield de verhuizing steunend in de gaten en tweette zodra het nieuws werd aangekondigd: 'BREAKING: Het is officieel - de geweldige Cristiano Ronaldo keert terug naar Manchester United.'

'Briljant om te zien dat de GOAT terug is in de Premier League. Gefeliciteerd en welkom terug mijn vriend Cristiano.'

Aanbevolen: