Deze A-lijstacteur zou Scarlett Johansson hebben verteld om in vorm te komen

Inhoudsopgave:

Deze A-lijstacteur zou Scarlett Johansson hebben verteld om in vorm te komen
Deze A-lijstacteur zou Scarlett Johansson hebben verteld om in vorm te komen
Anonim

Hollywood presenteert verschillende soorten spanningen. Vooral als het gaat om het verschijnen in een MCU-film, wordt van de sterren van de films verwacht dat ze er op een bepaalde manier uitzien. Dat geldt ook voor Scarlett Johansson, in haar vertolking als 'Black Widow'.

Met dank aan de ster, ze is een katalysator voor verandering en stelt dat het oké is om er niet al te dun uit te zien en een crashdieet te volgen. Volgens de celeb draait het allemaal om balans en een lang leven, vooral wanneer gezondheid voorop moet staan.

In het hele artikel zullen we kijken naar de unieke aanpak die ze hanteert om in vorm te blijven. Daarnaast gaan we onderzoeken welke voormalige vlam haar heeft gevraagd om af te vallen, aldus de geruchtenmolen.

Opgemerkt moet worden dat geen van de beroemdheden het verhaal heeft bevestigd. Dus we nemen het zoals het is, pure roddels.

Johansson geeft toe dat Hollywood een probleem heeft

Er is niet alleen een druk om te presteren in het land van Hollywood, maar er is ook een andere druk om er op een bepaalde manier uit te zien. De wil van Scarlett Johansson zijn zeer openhartig geweest als het gaat om de kwestie. Ze is niet bang om Hollywood op scherp te zetten, en geeft toe dat het een heel reëel probleem is waar acteurs constant doorheen moeten.

"Er is altijd druk geweest op acteurs om dun te blijven. Er is een scène in een van mijn favoriete films, Alles over Eva, waar Bette Davis door de kamer cirkelt, vreselijk overstuur over iets, en ze pakt een chocolade … legt het neer … pakt het weer op … legt het weer neer … uiteindelijk geeft ze toe en eet het op, maar pas na een enorme strijd! Dus toen was er al druk. En nu is het veel erger."

Bovendien deed de actrice een behoorlijke onthulling en zette ze de media opnieuw op scherp voor een nepverhaal. Er werd gezegd dat ze een groot crashdieet volgde om in de superheldenfiguur te komen. Het bleek dat dat helemaal niet waar was.

"Sinds ik mezelf wijdde aan het krijgen van een 'superheldenvorm', zijn er verschillende artikelen over mijn gewicht onder mijn aandacht gebracht. Er zijn beweringen gedaan dat ik een strikte trainingsroutine heb gevolgd die wordt gereguleerd door mede-sterren, geslagen in vorm door trainers die ik nog nooit heb ontmoet, gekiemde granen eten die ik niet kan uitspreken en uiteindelijk 14 pond afvallen van mijn 5'3 "frame…"

"Ik ben iemand die altijd publiekelijk heeft gepleit voor een gezond lichaamsbeeld en het idee dat de media zouden beweren dat ik een onmogelijke hoeveelheid gewicht ben kwijtgeraakt door een soort "crashdieet" of wondertraining is belachelijk."

We houden van haar mentaliteit en bereidheid om open te staan over wat er werkelijk aan de hand is.

Het gerucht gaat dat Sean Penn haar vertelde om in vorm te komen

Ze heeft een geweldige kijk op het in vorm blijven, maar volgens geruchten dacht Sean Penn daar anders over toen de twee een paar maanden geleden een item waren.

Opgemerkt moet worden dat het verhaal nooit door beide kanten is bevestigd, dus we kunnen zeggen dat het slechts wat roddels is. Volgens Star Magazine was Penn er erg op gebrand zijn gedachten te laten weten over Scarlett's fysieke spel in de sportschool. Er wordt gezegd dat hij haar vroeg om haar gezondheidsspel te verbeteren.

"'Scarlett aansporen om een gezondheidskick te doen, die ze persoonlijk heeft genomen omdat ze gevoelig is omdat ze zwaarder is dan ze zou willen."

Er wordt gezegd dat Penn haar heeft gevraagd te minderen met roken en drinken en tegelijkertijd haar gezondheid te verbeteren. Wie weet, misschien keek hij gewoon naar haar uit.

Ondanks de ervaringen uit het verleden, heeft de actrice dezelfde visie behouden als het gaat om haar figuur en welzijn.

Scarlett streeft naar een gezond gewicht

Er is een reden waarom de actrice al jaren dezelfde look heeft. Volgens Johansson draait het allemaal om consistent en gezond blijven, zonder het onderweg te overdrijven, wat tot meer complicaties kan leiden.

"Er is een gewicht dat ik graag behoud, dat slank maar gezond is. Maar er is een gezonde manier om dat gewicht te behouden en er is een ongezonde manier. Ik heb geen commentaar op hoe andere mensen ervoor kiezen om te leven hun leven - maar voor mij ben ik veel te paranoïde over mijn eigen gezondheid om de weg van eetstoornissen te nemen. Ik blijf liever gewoon op de natuurlijke manier in vorm."

De aanpak is er zeker een die opkomende acteurs moeten volgen. De dagen van crashdiëten zouden tot het verleden moeten behoren. Het draait allemaal om het behouden van een goede balans met behoud van een gezonde uitstraling.

Aanbevolen: