Breakfast Club'-ster Anthony Michael Hall zou deze man zonder reden hebben aangevallen

Inhoudsopgave:

Breakfast Club'-ster Anthony Michael Hall zou deze man zonder reden hebben aangevallen
Breakfast Club'-ster Anthony Michael Hall zou deze man zonder reden hebben aangevallen
Anonim

Als mensen over films praten, hebben ze de neiging om een aantal unieke en interessante meningen te uiten. Er is echter één mening over de huidige staat van films die zo alomtegenwoordig is dat tijdens de meeste filmdiscussies in een of andere vorm wordt vermeld dat films niet zo goed zijn als vroeger. Naast dat het idee op dit moment vervelend is, is het ook gebaseerd op een valse vergelijking. Mensen vergelijken immers vaak de beste films van de afgelopen decennia, aangezien ze zich het meeste herinneren, met de gemiddelde of zelfs slechtste films van vandaag.

Als het gaat om de jaren tachtig, waren er veel slechte en middelmatige tienerfilms die mensen sindsdien zijn vergeten. Aan de andere kant heeft The Breakfast Club nog steeds veel fans die willen weten wat er zich achter de schermen van de filmopnames afspeelde. Hoewel er veel redenen zijn waarom The Breakfast Club zo speciaal blijft, is het belangrijk om te onthouden hoe belangrijk de cast van de film was voor het succes ervan. De film zou bijvoorbeeld zijn mislukt als Anthony Michael Hall niet zo goed was in kwetsbaar zijn. Helaas heeft Hall in de jaren daarna een aantal problemen gehad, inclusief de keer dat hij naar verluidt een buurman zonder reden aanviel.

Het gewelddadige incident van Anthony Michael Hall

Als gewone mensen op pad zijn en een glimp opvangen van een ster die ze leuk vinden, zullen de meesten van hen gapen of de ster benaderen om een handtekening of foto te vragen. Gelukkig zijn er veel beroemdheden die graag met een glimlach op hun gezicht ingaan op de verzoeken van hun fans. Aan de andere kant lijken sommige sterren hun fans te haten. Als gevolg van die laatste groep hebben veel mensen anekdotes over sterren die om de een of andere reden onbeleefd tegen hen zijn.

Natuurlijk hebben sommige gewone mensen de vreemde ervaring gehad dat een beroemdheid naar een huis in de buurt van hun woonplaats verhuisde. In die omstandigheden duurt het meestal niet lang voordat de ster in kwestie gewoon een andere buur wordt die mensen kunnen begroeten als ze buiten zijn. Helaas voor een man die halverwege de jaren 2010 in de buurt van Anthony Michael Hall woonde, was het naar verluidt onmogelijk om de voormalige Brat Pack-ster als een typische buurman te beschouwen.

In november 2016 sprak een verder onbekende man genaamd Richard Samson met People over Anthony Michael Hall en zei: "Het is eng om naast deze man te wonen". Samson zou verder gaan met uitleggen dat hij bang was voor de beroemde acteur omdat hij werd aangevallen door Hall. “Hij [Hall] kreeg ruzie met iemand anders in het complex. Ik hoorde schreeuwen uit mijn voordeur en liep naar buiten om te zien wat er aan de hand was, "vertelt Samson aan PEOPLE. "Ik zei tegen hem: 'Je moet kalmeren.' Binnen twee seconden was hij in mijn gezicht en zei een aantal zeer onaangename dingen tegen me. Hij duwde me toen en ik viel op de grond.”

Samson beweerde ook dat Hall hem zonder echte reden aanviel en dat de andere buren van de acteur ook problemen met hem hadden. "Ik liep gewoon naar buiten om te zien wat er werd geschreeuwd en er was een woordenwisseling met iemand anders in het complex en die persoon heeft ervoor gekozen anoniem te blijven." “Ik ben niet de enige in het complex die interactie met hem heeft gehad. De politie is hier eerder geweest vanwege hem', zegt Samson. "Het is eng om naast deze man te wonen."

Anthony Michael Hall wordt geconfronteerd met ernstige gevolgen en de nasleep

Nadat Anthony Michael Hall naar verluidt zijn buurman op de grond had geduwd en zijn pols had gebroken, duurde het niet lang voordat de politie tussenbeide kwam. Uiteindelijk werd Hall beschuldigd van een misdrijfbatterij met een ernstig lichamelijk letsel, met een maximumstraf van vier jaar achter de tralies. De officier van justitie beweerde echter ook dat er bijzondere omstandigheden bij het incident waren betrokken, waardoor Hall tot zeven jaar gevangenisstraf had kunnen worden veroordeeld.

Uiteindelijk pleitte Anthony Michael Hall er niet voor om zijn buurman te duwen en zijn arm te breken. Als gevolg hiervan kon hij elk moment achter de tralies vermijden. In plaats daarvan werd Hall in september 2017 veroordeeld tot veertig uur taakstraf en drie jaar voorwaardelijk. Toen eenmaal duidelijk werd dat Hall niet naar de gevangenis zou gaan, was de enige vraag die overbleef of hij al dan niet een les uit het incident had geleerd. Natuurlijk is er voor niemand anders dan Hall om echt te weten hoeveel hem werd aangeklaagd voor een misdaad. Echter, gezien het feit dat Hall op camera was betrapt terwijl hij het op andere hotelgasten verloor net voordat zijn proeftijd van drie jaar zou verstrijken, leek zijn geduld nog steeds een probleem voor hem te zijn.

Aanbevolen: