Wat doet Chance The Rapper in 2021?

Inhoudsopgave:

Wat doet Chance The Rapper in 2021?
Wat doet Chance The Rapper in 2021?
Anonim

Kanselier Johnathan Bennett is bij de wereld bekend onder zijn artiestennaam, Chance the Rapper, en hij heeft zijn fans heel veel liefde gegeven in 2021. Het bewijs dat zelfs een wereldwijde pandemie hem niet kan tegenhouden, Chance de Rapper heeft dit jaar zijn verbazingwekkende 13,6 miljoen Instagram-volgers actief betrokken met allerlei vermakelijke berichten en vertoont geen tekenen van vertraging. Zijn openbare optredens en zijn algemene schema zitten tegenwoordig bomvol en hij is begonnen aan een aantal superleuke avonturen die hebben geleid tot zowel persoonlijk als zakelijk succes voor de artiest.

Forbes gaf commentaar op het vermogen van Chance the Rapper om actueel en financieel succesvol te blijven zonder ooit afhankelijk te zijn van fysieke albumverkoop, wat waarschijnlijk een deel van de reden was dat hij nog steeds succes kon vinden in een jaar dat was een uitdaging voor zoveel mensen over de hele wereld. Hier is slechts een hint van wat Chance the Rapper de laatste tijd heeft gedaan…

10 Chance The Rapper woonde het Met Gala bij

Chance the Rapper miste geen beat met zijn prachtige Met Gala-outfit. Met dank aan Ralph Lauren, zette de ster zijn beste blik vooruit en liet fans onder de indruk van zijn verfijnde uiterlijk terwijl hij een wandeling maakte over de rode loper. Chance the Rapper heeft een langdurige relatie met Ralph Lauren en gebruikte dit ongelooflijke VIP-evenement om een knipoog te geven naar de beroemde Stadium Line van de ontwerper uit de jaren 90, en om zijn geboortestad Chicago een speciale shoutout te geven via de tags op zijn pak.

9 Hij leefde het in New York

Nooit een kans voorbij laten gaan om zich te verkleden en de stad in te gaan, plaagde Chance the Rapper zijn fans door zijn beste vrijetijdskleding aan te trekken en de New Yorkse nacht in te trekken. Tijdens zijn avondje in de stad bracht hij een nacht door met feesten en genieten van alle bezienswaardigheden, en natuurlijk enkele van de beste eetgelegenheden van New York. Hij stopte maar lang genoeg voor één selfie in de hotellobby en liet fans gissen over hoe wild zijn nacht werkelijk was.

8 Chance The Rapper bracht zijn concertfilm uit

Een van de grootste hoogtepunten van dit jaar voor Chance the Rapper is de release van zijn exclusieve, langverwachte concerttourfilm. Met trots en opgewonden bracht hij 'Magnificent Coloring World' uit aan zijn miljoenen fans over de hele wereld. Variety noemt de Magnificent Coloring World een "filmische duik in Chance's Magnificent Coloring World Tour, met nooit eerder vertoonde beelden en opnieuw uitgevonden versies van favoriete nummers van fans." Fans bekeken alle beelden van achter de schermen, nooit eerder vertoonde beelden die hij hen aanbood, en het was een enorme hit bij zijn volgers.

7 Hij werkte samen met Walmart om terug naar school te vieren

Dit afgelopen jaar was inderdaad een vreemd jaar, en Chance the Rapper zag dit als een kans om het moment te grijpen en de hereniging tussen docenten en hun leerlingen te vieren. Met zoveel kinderen die afhankelijk zijn van sociale interactie en verlangen naar regelmatige routines, sloot Chance the Rapper zich aan bij een reeks andere artiesten om docenten en studenten te vermaken met een gratis virtueel concert waar iedereen van kan genieten. Chance beschreef deze ervaring door te zeggen: "Als voormalig student van Chicago Public Schools, voelt het geweldig om te kunnen optreden voor studenten die in mijn schoenen stonden."

6 Hij genoot van zijn papa-tijd

Er is veel te doen in de entertainmentindustrie, en in een groot deel van 2021 is Chance the Rapper op pad geweest, op zoek naar meer zakelijke avonturen. Hij zorgde er echter voor dat hij wat tijd vrijmaakte voor zijn mooie kleine meisjes, terwijl hij doorweekt was in zijn kostbare papa-tijd. Hier gefotografeerd met Marli en Kensli, zorgde hij ervoor dat hij balans in zijn leven vond en er was voor zijn kinderen, om te delen in hun speciale momenten en deel uit te maken van hun dagelijkse ervaringen. Zijn kleine meisjes betekenen de wereld voor hem en dat was te zien aan hun schattige familiefoto's.

5 Chance The Rapper betrad het podium tijdens Summerfest

Op het moment dat liveconcerten weer werden toegestaan, betrad Chance the Rapper het podium van Summerfest en bracht een aantal van zijn allerbeste hits ten gehore. Dit was zijn enige headlinerconcert van het jaar, en zijn fans genoten van het moment dat ze werden getrakteerd op zijn vertolkingen van No Problem, Blessings en All We Got. Fans waren opgetogen om zijn meer dan levensgrote aanwezigheid op het livepodium weer te zien en noemden zijn optreden 'een enorm succes'.

4 Hij trakteerde fans op enkele weggeefacties

Blijf trouw aan zijn altijd trouwe fans en demonstreerde zijn verlangen om het altijd vooruit te betalen, Chance the Rapper deelde genadig gratis kaartjes uit om zijn film te zien, zodat zelfs fans die niet het beschikbare inkomen hadden om aanwezig te zijn, een manier kon vinden om zijn filmconcerttour te zien. Hij straalde de weggeefactie uit op sociale media en ontving een enorme stroom van dankbaarheid van zijn fans.

3 Hij hield zijn dierbaren dichtbij

Als er één ding is dat 2020 en 2021 ons allemaal lijken te hebben geleerd, is het dat we alles moeten waarderen wat we hebben en de geliefden die ons blijven omringen tijdens deze moeilijke dagen. Chance the Rapper is een echte familieman die laat zien dat hij ware liefde en verbondenheid voelt met zijn dierbaren. Hij maakte tijd vrij om een familiereünie te houden en bezegelde zijn liefde voor zijn grootmoeder in een reeks hartverwarmende posts, waarin ze hun tijd samen deelden.

2 Hij ondernam actie om wereldwijde vaccinaties aan te moedigen

Chance the Rapper leende dit jaar zijn naam en invloed aan een goed doel door deel te nemen aan een liefdadigheids-Esports-kampioenschap om het bewustzijn over het belang van vaccins te vergroten. Hij speelde zich een weg naar de top en betrok zijn fans met zijn vaardigheden bij Fortnite, terwijl hij tegelijkertijd het bewustzijn van de wereldwijde vaccindistributie verhoogde. Fans vonden het geweldig om te zien hoe hij zijn spelvaardigheden tentoonstelde voor zo'n goed doel.

1 Hij steunde Starbucks

Chance the Rapper greep ook in 2021 het moment door deel te nemen aan steuncampagnes. Hij werkte samen met Starbucks en stemde ermee in hun merk te vertegenwoordigen in een reeks advertentiecampagnes, waardoor hij nog meer rijkdom toevoegde aan zijn toch al verbazingwekkende vermogen van $ 25 miljoen. Zijn fans zijn het erover eens dat hij Starbucks nog aantrekkelijker maakte dan ooit tevoren.

Aanbevolen: