Fans kunnen dit moment tussen Jennifer Garner en Conan O'Brien nog steeds niet verwerken

Inhoudsopgave:

Fans kunnen dit moment tussen Jennifer Garner en Conan O'Brien nog steeds niet verwerken
Fans kunnen dit moment tussen Jennifer Garner en Conan O'Brien nog steeds niet verwerken
Anonim

Laatshows zijn al tientallen jaren een vaste waarde op televisie en veel presentatoren hebben miljoenen verdiend door de beste te zijn in hun vak. Namen als Johnny Carson, David Letterman en Jimmy Kimmel hebben het allemaal goed gedaan op de late avondtelevisie, en het is een aspect van het kleine scherm dat nergens heen gaat.

Een grote naam op de late avondtelevisie is Conan O'Brien, die in de jaren '90 debuteerde. De hilarische O'Brien heeft de grootste namen geïnterviewd en was onderdeel van een aantal iconische momenten. Jaren geleden hadden O'Brien en Jennifer Garner een moment samen dat in schande ten onder ging.

Dus, wat gebeurde er tussen deze twee figuren? Laten we terugkijken en zien wat er is gebeurd.

Conan's show was een enorme hit

Conan O'Brien is al jaren een steunpilaar op de nachtelijke televisie, maar daarvoor maakte Conan naam als een scherp schrijver in Hollywood. Hij sneed zijn tanden door op Saturday Night Live en The Simpsons voordat hij zijn kans kreeg om te schitteren, en toen hij eenmaal voor de camera stond, werd hij in een mum van tijd een ster.

O'Brien heeft een paar verschillende nachtelijke talkshows gehad die teruggaan tot de jaren 90, en door de jaren heen heeft hij zich gevestigd als een legendarische komische stem die net zo intelligent als grappig is.

Hoewel hij vooral bekend staat om zijn nachtelijke werk, heeft Conan van alles een beetje gedaan. Hij heeft boeken geschreven, een podcast gehost, geanimeerde karakters geuit en nog veel meer. Iedereen die dezelfde hoogten als Conan wil bereiken, kan maar beter klaar zijn voor het werk en de passie die betrokken zijn bij het succes van de man.

In de loop der jaren heeft Conan tal van populaire Hollywood-namen geïnterviewd, waaronder niemand minder dan Jennifer Garner.

Jennifer Garner was een gedenkwaardige gast'

Na haar debuut in de jaren 90 is Jennifer Garner een artiest die nauwelijks introductie nodig heeft. Ze heeft succes gevonden in film en op televisie, en dankzij haar oeuvre geniet Garner al jaren de status van beroemdheid en verdient ze elke cent die ze onderweg heeft verdiend.

Na jarenlang kleinere rollen te hebben gespeeld met af en toe een overwinning, keerden de zaken echt om voor de artiest in 2001 toen ze de hoofdrol kreeg in Alias. Van 2001 tot 2006 verscheen Garner in meer dan 100 afleveringen van de hitshow, en het werd uiteindelijk het perfecte startpunt voor haar carrière. Haar periode in de show maakte uiteindelijk plaats voor een geweldige filmcarrière.

Op het grote scherm verscheen Garner in films als Pearl Harbor, Catch Me If You Can, 13 Going on 30, Juno, Dallas Buyer's Club en nog veel meer. Het was een indrukwekkende run voor Garner, en haar legioenen fans zorgen er altijd voor dat ze haar nieuwste en beste projecten steunen.

Natuurlijk is Garner iemand geweest die haar rondes op de late avondtelevisie heeft gemaakt, en dit leidde uiteindelijk tot een beruchte ontmoeting met Conan O'Brien.

Hun beruchte moment

Tijdens hun tijd samen in 2003, leek het goed te gaan tussen Conan O'Brien en Jennifer Garner voor het studiopubliek. Echter, nadat Conan het woord "snuck" in hun gesprek had gebruikt, sprong Jennifer Garner snel over zijn grammatica heen.

"'Snuck' is geen woord. Je ging naar Harvard, dat zou je moeten weten," zei ze.

Conan was volledig verrast en het publiek zorgde ervoor dat ze onmiddellijk reageerden op Garners correctie.

Zoals Garner zelf opmerkte, ging Conan O'Brien inderdaad naar Harvard, een van de meest prestigieuze universiteiten ter wereld. O'Brien floreerde academisch aan de universiteit en studeerde magna cum laude af. Ja, de man is super slim, en hij heeft duidelijk een goed begrip van zowel grammatica als syntaxis.

Zoals het oude gezegde luidt: "Je komt bij de koning, je kunt het beste niet missen", en nadat Conan een woordenboek had gepakt, zag iedereen snel hoe erg Jennifer Garner deze miste.

De clip van hun hele uitwisseling is van onschatbare waarde, en Jennifer Garner beschaamd zien zitten terwijl Conan maniakaal lacht nadat ze heeft bewezen dat ze ongelijk heeft, is topkomedie. Conan die het woordenboek tevoorschijn haalde om te bewijzen dat ze ongelijk had, was gewoon de kers op de taart, en het is deels waarom deze clip jarenlang blijft bestaan.

De volgende keer dat je de kriebels krijgt om iemands grammatica te corrigeren, denk dan eens aan deze clip en dubbelcheck om er zeker van te zijn dat je niet slingert en dit erg mist.

Aanbevolen: